Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Süt artıran çayları vs ne zaman kullanmaya başlıcazzz doktoruna sorma cesareti olan var mı dngn
Solgar brewer yeast aldim ben bu sefer. aslinda sute etki eden en onemli sey iyi uyku almak, strestsiz hayat, iyi beslenme ve duzenli vitamin kullanmak kisacasi vucudun dusmemesi gerekiyor
breastfeeding takviyeleri iyi gelir Pregnacare nin var ornegin..

Benim kafam iyice karıştı gümüş kapak ve kalkan aynı işlevde mi? Kalkan dediğimiz silikon olan değil mi ikisini de mi almamız lazım, hiç anlamadım ndjdjd
Bazıları kalkan hiçbir işe yaramıyor diyor bazıları da gümüş kapak için aynısını diyor. Meme ucu yarasından aşırı tırstığım için ikisinden de aldım ama gümüş kapak kuzenimden kaldı kalkanı da ucuz aldım

Bazıları kalkan hiçbir işe yaramıyor diyor bazıları da gümüş kapak için aynısını diyor. Meme ucu yarasından aşırı tırstığım için ikisinden de aldım ama gümüş kapak kuzenimden kaldı kalkanı da ucuz aldım
O zaman ben de alayım bari ya, sonsuza kadar bişey alacakmışız gibi geliyor bana artık🥲

Al anam dünyaları aldık nolur bi kalkandan ajfkdjdks bana da öyle geliyor ya, aylar sonra kendime 2-3 tane elbise aldım geçen gün garipsedim yemin ederim yuh bana kargo geldi diyesjcks 🥲
Ben de öyleyim kendime bi maskara alacaktım söz de emzirme çayı gümüş kalkan hastane çıkışı derken sıra gelmiyor ki jdjdjd

Hocahnm Hocahnm Nasılsın, bebekler nasıl? 🥰
Ağrılarım minumuma indi daha iyiyim ilk günler zorlandım ama geçiyor geçti gibi 🙂 ye iç süt sağ derken günler birbirini kovaladı valla . Bebeklerim de inişli çıkışlı, biraz huzurlu biraz korkulu bir süreç içindeyiz . Bekliyoruz 🥰

Kızlar bir şey soracağım, benim memintolardaki kahverengi bölge çok çok büyüdü, gümüş kapak sadece ufacık ucunu kapatıyor. Normal mi bu sizde de böyle mi 🥲
Bende de öyle yes, alırken boyutu yoktu gümüş kapağın tek boydu standarttır diye düşünüyorum zaten yara olan kısım genelde o ucu değil mi

Bende de öyle yes, alırken boyutu yoktu gümüş kapağın tek boydu standarttır diye düşünüyorum zaten yara olan kısım genelde o ucu değil mi
Nebleyim kahverengi kısmı komple ağzına almalıymış bebo yara olmaması için, bebeğin kafası kadar oldu benim orası nasıl olacak ki sjfkskdk

X