- 26 Şubat 2024
- 4.748
- 4.559
Birisi Benim canım. Açılmanın hemen doğum olmadığını çok iyi deneyimledim. 4 cö açılmam vardı. Benek makat gelişti ikinci ciğer geliştiriciyi bekleyip sezeryana alacaklardı. Baktılar sçılma devam etmiyor bende uzun süredir rahim ağzı kısalığım vardı diyince izlemeye aldılar açılma artmadı. 13 ekimden beri 4 cm açıklık ile bekliyorum. Senin açıklığına ne dediler. Keşke önce sancıyı durdursalardı. Samcının devam etmesi demek açılmanın artması demek.Açılması olan arkadaşlar vardı bir bakabilir mi
Ben daha, önce de aldım yıkadım ütüledim iyi gibi geldi bana canım, boyu da iyiydi aldıklarımın ama bebeğe giydirmeden bilemem tabi. Hmde de indirim var şuan.Ben de ilk zamanlar e bebekten çok tulum aldım ama ciddi kalıp sorunları var. Yenidoğan aldıklarım 6 aylıkla aynı, bedenleri tamamen kafalarına göre yapmışlar ve yıkayınca deforme oldu baya moralim bozuldu değişik değişik giydiririm diye düşünmüştüm ben de. Hm’den şaşmam bundan sonra. Hevesini kırmayayım bu arada ama eve gelince diğer aldıklarınla ölçersin boyunu, kalıp gözüne büyük gelirse iade edersin diye söyledim canım.
Bence de tombik bebeler son haftayı hatta son iki haftayı görmez gibiTahmini doğum tarihi 7-12 ocak olanlar üzgün ve kaygılı şu an ahfkshdksk ama ben hissediyorum 30 Aralıkta falan gelecek benim kuş
Güzelmiş ama muflon yerine peluşlu falan indirim de olsaydı alırdımH&M trendyolda indirime girmiş kızlar, şu tulum çok iyiymiş benim ihtiyacım yok ama sizin varsa bakabilirsiniz
H&M Kapüşonlu Muflon Tulum Fiyatı, Yorumları - Trendyol
H&M Kapüşonlu Muflon Tulum yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Peluşlar girmiyor ya, ben de çok bakındım ama yenildim sonundaGüzelmiş ama muflon yerine peluşlu falan indirim de olsaydı alırdım
Evet geçen alacaktım tam ama sadece 0-1 ay vardı açıkçası almak istemedim 1 ay için bide çok soğuk olmuyo bizim buralar belki giyemez bile dedimPeluşlar girmiyor ya, ben de çok bakındım ama yenildim sonunda
Hee evet olabilir tabi biliyosun benim 4. Hamileliğim kendim görüp tecrübe ettiğim buamin amin amin
Hastaneden hastaneye değişiyor sanırım kuzum. Arkadaşlarım hep böyle anlattı bana..
Saat 3 e kadar dediğin gibi valla bazen 4 uyuyamadigim uyuduğum zamanlarda da sürekli uyanıyorum malesef gündüz 5-10 dk sekerleme yapıyorum bende çok iyi geliyoGeceleri hiç uyuyamıyorum geç yatıyorum zaten ama sabaha kadar dönüp duruyorum üstelik ayaklarım ellerim yanıyo uyuşuyo gibi bu hava da cam açıyorum gün içinde de uykum geliyo anlık birden yarım saat 1 saat kestiriyorum ondan mı acaba gece uykuları bölünüyor sizin nasıl
4. Çocuk mu? Benim 3. Hamilelik BudaHee evet olabilir tabi biliyosun benim 4. Hamileliğim kendim görüp tecrübe ettiğim bu
Ben şu tulumu aldım LCW26 koduyla çok indi hafta arası gelir yıkayıp hemen çantada yerini alicak hastaneden çıkarken giydiririm üstüne de normal battniye zaten puset içinde ortusude var arabayla yeterki 332 TL'ye aldimGüzelmiş ama muflon yerine peluşlu falan indirim de olsaydı alırdım
Ben de 4-6 ay aldım tüm kış giysin diye, umarımok büyük gelmezEvet geçen alacaktım tam ama sadece 0-1 ay vardı açıkçası almak istemedim 1 ay için bide çok soğuk olmuyo bizim buralar belki giyemez bile dedim
Evet supriz yumurtam4. Çocuk mu? Benim 3. Hamilelik Buda
Şeker ölçümü yapıyor musun canım? El ayak yanması şekerden kaynaklanabilir. Ben gün içinde hiç uyumam ama geceleri uyuyorum yani çok sık uyansam da rahatsız uyusam da uyuyabiliyorum bir şekilde.Geceleri hiç uyuyamıyorum geç yatıyorum zaten ama sabaha kadar dönüp duruyorum üstelik ayaklarım ellerim yanıyo uyuşuyo gibi bu hava da cam açıyorum gün içinde de uykum geliyo anlık birden yarım saat 1 saat kestiriyorum ondan mı acaba gece uykuları bölünüyor sizin nasıl
İğne de vurmadılar sancı için de bakmadılar işte Eve geldim öyle korku stres hepsi bir bekliyorum yarınıBirisi Benim canım. Açılmanın hemen doğum olmadığını çok iyi deneyimledim. 4 cö açılmam vardı. Benek makat gelişti ikinci ciğer geliştiriciyi bekleyip sezeryana alacaklardı. Baktılar sçılma devam etmiyor bende uzun süredir rahim ağzı kısalığım vardı diyince izlemeye aldılar açılma artmadı. 13 ekimden beri 4 cm açıklık ile bekliyorum. Senin açıklığına ne dediler. Keşke önce sancıyı durdursalardı. Samcının devam etmesi demek açılmanın artması demek.
Alla alla ilgilenmemisler resmen yatıp dinlen bakalım canım yarın ola hayr ola insallahİğne de vurmadılar sancı için de bakmadılar işte Eve geldim öyle korku stres hepsi bir bekliyorum yarını