Doğumdan sonra da durumuna göre karar verip alabilirsin canım yine sen bilirsin de.Ben de iki arkadaşta öyle deyince mantıklı geldi şu çırt çırtlı olanlardan kullanmışlar trenyoldaki yorumlara bakıyorum çoğu doğum sonrası hemen kullanmaya başlamış bende almamıştım işte sonra kullanılıyor diye ona bakıyorum şimdi
onun çiğnemesine benim doktorum izin vermemişti ya en başlarda. sebebini de hatırlamıyorum. sadece şurup içebilirsin demişti. gaviskon ya da rennieUyar tabi neden uymasın önemli olan açık renk olması kirin, kanın vs belli olması bence üzerinde ki değiştirebilelim fark edince
Edoşum mide yanmasından bulantıdan helak oldum bugün yaa. Rennie kaç kere alabiliyoruz günde 7 gibi çiğnemiştim bi tane ama akşam yine fazla gelir mi ki?
Aynen canım zorlama kendini. Bence az beklemekte yarar var hem dikişler için hem kabızlık için falan. Denersin etkilemiyorsa kullanırsın etkiliyorsa beklersin. Benim yazın doğum yapan arkadaşım aynı gün takarım diyordu mesela, vajinal doğum yaptı içte dikişleri vardı. 3 ay oldu hiç kullanmamışHepsi başka birşey diyor, hangisine inanıcaz bilemedim. Zaten ağrımız sızımız olursa takamayız heralde.
Ay evet çok az kaldı, ben de inanamıyorum, bir an önce eksikleri tamamlayıp, bebeğimin gelmesinin keyfini çıkarmak istiyorum ama eksikleri de bitmiyor ki anam. Her gün yeni birşey çıkıyor
Aaaa hiç duymamıştım. Ama prospektüsünde gebelik döneminde güvenle kullanılabilir yazıyoronun çiğnemesine benim doktorum izin vermemişti ya en başlarda. sebebini de hatırlamıyorum. sadece şurup içebilirsin demişti. gaviskon ya da rennie
Bence sen kendine bak yemek vs önemli tabi ama bu halinle evde birini daha ister misin?( sevmek tabi ki ayrı ama bir de bir kişiyle daha yaşama kısmı var) annemi çok seviyorum mesela ama evde özgür olmayı daha çok sevdiğimden kalsın istemem mesela. Doğumdan sonra da bir süre kalacağını düşünürsek kayınvalidenin sen ne istiyorsun bence ona bak. Eşin alınır ama sonra gelince normale döner. Önemli olan senin ne hissettiğin bence.Beni daha uzun süredir tanıyor anam eltimler 1 senede evlendi biz 2018'den beri beraberiztabii onlar çok uzaktaydı kaynım ayın 15 günü yok falan bizden daha zor durumdalardı onun etkisi olabilir erken gitmesinde
Eşim sürekli diyor ki, trip de atıyor ama erken diyor. Ben de laf arasında o kadar kalma dedim erken gelmiyim daha çok sıkılcan benden daha erken dedi
canım sohbet sırasında desen ben de iyice halsizleştim. yemek falan yapamıyorum diye ya da ne zaman gelmek istersen gel biz sana her zaman müsaitiz falanBişi danışıcam canımlar.
Kayınvalidem bize gelecek biliyosunuz bebeğe destek amaçlı. Öncesinde de gelecek aslında ama 20 gün sonra gelirim falan diyor, bana geç geliyor o kadarı. Eşim bi yandan üzülüyor fark ediyorum abime bebek rahme düştüğünde gitmişti diyor falan. Herkes bilir kayınpeder eşimi daha çok sever kaynımdansa, onun konusu açıldı "annem de abimi daha çok sever o da belli dimi" falan dedi, üzüldüm nedense :))
Neysem, ben sanki kayınvalidem benden bi haber bekliyomuş gibi hissediyorum. Yani az önce konuştular, orange "ağırlaştım gel" dediğinde hemen oradayım demiş. Sanki öncesinde eşimin talebiyle gelmeyi doğru bulmuyor gibi geldi bana, benden bi haber bekliyomuş gibi. Ben yemek yapamıyorum artık (yemek muhabbetlerinizi imrenerek okudum yalan yok ndfn) kahvaltı hazırlasam tıkanıyorum. Eşim ders çalışıyor diye mutfağa çok girmiyor dışarıdan söyleyip duruyoruz. Temizlik falan hak getire zaten. Yani gelse benim işime gelir bi yandan ama emin de olamıyorum, emin olamama nedenim kadının gelesi yoksa ve ben yanlış hissettiysem sırf ben gel dedim diye gelecek, mutsuz olacak yani. Ne düşünüyorsunuz?
Bilmeyenler varsa aramız iyi, bi sıkıntımız yok, gelmesi beni mutlu eder.
Ben ilk üç ayda leblebi gibi çiğnedim valla. Gebeler kullanabilir yazıyor prospektüsünde. Kadınlar kulübünde de çok yorum okumuştum o zaman kullanıldığına dair. doktorlar kullanabilirsiniz demiş genelde. Karbonat olduğu için zararsız diyolla.Aaaa hiç duymamıştım. Ama prospektüsünde gebelik döneminde güvenle kullanılabilir yazıyor
ya sıkıntısı yoktur zaten. ben ısrarla onlardan içmek istemiştim şurup midemi bulandırıyor diye. yok şurup sadece diye tutturdu. her doktorun değişik takıntısı oluyor sanırımAaaa hiç duymamıştım. Ama prospektüsünde gebelik döneminde güvenle kullanılabilir yazıyor
Ben de son zamanlarda kullanmaya başladım her gün değil de rahatsızlığın çok olduğu anlarda bir tane çiğniyordum. Ben bu asitlik düzenleyici şeyleri genel olarak zararsız görüyorum ya prilam gaviscon Rennie Ölçüyü kaçırmadıkça zararlı değildir benceBen ilk üç ayda leblebi gibi çiğnedim valla. Gebeler kullanabilir yazıyor prospektüsünde. Kadınlar kulübünde de çok yorum okumuştum o zaman kullanıldığına dair. doktorlar kullanabilirsiniz demiş genelde. Karbonat olduğu için zararsız diyolla.
Olabilir kuzum ben doktora sormadım bile hiç bu rennie’yi direkt eczaneden aldımya sıkıntısı yoktur zaten. ben ısrarla onlardan içmek istemiştim şurup midemi bulandırıyor diye. yok şurup sadece diye tutturdu. her doktorun değişik takıntısı oluyor sanırım
Ama doktorum bir engel görmedi canım bilerek sordum bende beni rahatlatıyorYa o da kortizonlu bir krem cok gerek kalmadıkca kullanılmasa iyi. Ben de gecen dayanamadım 2 gün sürdüm biraz fayda etti ama işte enf.u gecirmiyor
Eğer aranız iyiyse gelmek istememesi için bir sebep yoksa sen de istiyorsan hafif çıtlatabilirsin. Hani artık biraz daha zorlanıyorum falan dersen anlar bence yaBişi danışıcam canımlar.
Kayınvalidem bize gelecek biliyosunuz bebeğe destek amaçlı. Öncesinde de gelecek aslında ama 20 gün sonra gelirim falan diyor, bana geç geliyor o kadarı. Eşim bi yandan üzülüyor fark ediyorum abime bebek rahme düştüğünde gitmişti diyor falan. Herkes bilir kayınpeder eşimi daha çok sever kaynımdansa, onun konusu açıldı "annem de abimi daha çok sever o da belli dimi" falan dedi, üzüldüm nedense :))
Neysem, ben sanki kayınvalidem benden bi haber bekliyomuş gibi hissediyorum. Yani az önce konuştular, orange "ağırlaştım gel" dediğinde hemen oradayım demiş. Sanki öncesinde eşimin talebiyle gelmeyi doğru bulmuyor gibi geldi bana, benden bi haber bekliyomuş gibi. Ben yemek yapamıyorum artık (yemek muhabbetlerinizi imrenerek okudum yalan yok ndfn) kahvaltı hazırlasam tıkanıyorum. Eşim ders çalışıyor diye mutfağa çok girmiyor dışarıdan söyleyip duruyoruz. Temizlik falan hak getire zaten. Yani gelse benim işime gelir bi yandan ama emin de olamıyorum, emin olamama nedenim kadının gelesi yoksa ve ben yanlış hissettiysem sırf ben gel dedim diye gelecek, mutsuz olacak yani. Ne düşünüyorsunuz?
Bilmeyenler varsa aramız iyi, bi sıkıntımız yok, gelmesi beni mutlu eder.
Ay hoşt ya ajfösjdjdks balonu yüzüme tutsa ben ağzına çarpardım herhalde bi tane eşim de gülmekten bayılırdı muhtemelenAynen öyle canım valla bizi de şişirdi 50 dk cidden tuhaf tuhaf çıkışları vardı adam homo saphiens’ten girince konuya biz zaten eyvah dedik. Akış boyunca da böyle daldan dala atladı. Mesela benim şekerimi tarif etmek için zeytinyağı çıkarttı buna benzerdi dedi. Eğer şekerin 200-300lerde gitseydi dedi bal çıkarttı koydu. Balon aldı eline içine bir şey attı. Şişirdi rahmimi ve bebeği tasvir etti. Bir anda yüzüme fıstırdı balonu bak suyu geldi falan dedi. Kız çok acayip şeyler yaşadık
Sezaryen olunca bi korkuyor insan dikişler ne kadar doğrulmama izin verir diye. Hatta bu sebeple ilk seferde bebeği koltukaltindan doğru almayı oneriyorlardi. Yastık desteğiyle. Hemşire hiçbir şey olmaz sen nasıl rahat edersen öyle al dedi. Kocam bey bebegi tuttugu gibi kafasını mememe yapıştırdıBenim emzirme yastığım yok yaaaa neden almamışım onu bilemedim bugün de ebebeğe uğradım ama bi alasım gelmedi yine de
37+5 benim canım gün aldık biz 26 Kasım sabah 9 da kismetse38 de doğurursan mı. Çok az kalmış ya hem korkunç hem heyecanlı
Anladım sen ilerideymişsin. Sağlıkla gelsin inşallah hayırlı olsun37+5 benim canım gün aldık biz 26 Kasım sabah 9 da kismetse