Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Böyle bi doktorun dediklerini sanırım ciddiye almazdım. Fazla abartıcı bi huyu var gibi geldi. O yüzden boşa strese girmiş oldun bence.

Ya bana da organlar tam olarak birleşmeden eski yerini bulmadan takma ileride mide bağırsak problemi yaşarsın falan dedi görümcem. Ona da onun doktoru demiş. 40 güne kadar önermiyorum ne sezaryende ne normalde demiş
İç organların durumu ya da sezaryendaki 7 katmanin yapisiklik durumu tamamen doktorun işinin ehli olmasıyla alakalı diye biliyorum. Korse takmak kesinlikle iyileşme sürecini hızlandırıyor. Yine tabi kendi doktorunuza güvenin ama ben hastane çantama koydum bile

Canım bunu ben de biliyordum hani şeker düşmesinin yaşandığını ama doktorun bana demek istediği uzun süreli bir hipoglisemi ve fototerapi almak durumunda kalacak olması sanki. İnşallah yanılıyordur her bebeğinki kadar olur ve geçer Şeker kontrolünü nasıl yapıyorlar bebekte? Bizim yaptığımız gibi şeker ölçümümü yapıyorlar?

Olur canım sorarım ben de şu an düşününce biraz ürkütücü geliyor kulağa sezaryen sonrası ama belki de biz yanılıyoruzdur

Böyle bi doktorun dediklerini sanırım ciddiye almazdım. Fazla abartıcı bi huyu var gibi geldi. O yüzden boşa strese girmiş oldun bence.
Çok da ciddiye almadım. Telefonda konuştuğumda daha çok ürkmüştüm bugün daha rahattım dinlerken. Ama biraz stres kaygı oluşturdu mu evet oluşturdu hiç yoktan

Ay hoşt ya ajfösjdjdks balonu yüzüme tutsa ben ağzına çarpardım herhalde bi tane eşim de gülmekten bayılırdı muhtemelen
Eşim de kıs kıs gülüyordu ve ciddi görünmeye çalışıyordu. Ben donuk bir şekilde dinledim. Ama bazı dediklerini duydum bazılarını duymadım o ara başka şeyler düşündüm çünkü. Bir ara eşimi çaktı doktor şey dedi ben eğlenceli anlatıyor olabilirim ama meseleler ciddi çocuklar

Seker sarıldığı da arttırıyor diyor yani neyse dediğin gibi insallah bunları yaşamadan atlatırız süreci. Evet bizimki gibi bir cihazla bakıyorlardı ama delme aşaması farklıydı bizimki gibi değildi kalemleri

Bende koydum doktorumda oneriyo hastanede ayağa kalkarken takicam onayladı doktor çok büyük rahatlık

Umarım takiple ilerler yanımızda kalır bebeğimiz de Ya ona biraz damar yoluyla glikoz verilir gibi bir şey söyledi doğar doğmaz. Ben diyetle toparlayacağımıza inanmak istiyorum yine de önümüzdeki süreçte. Mamaya bile gerek kalmasın inşallah ama diğerlerine hiç kalmasın

Aramızdaki samimiyete binaen ben olsam sorardım anne ne zaman gelmeyi düşünüyorsun. Önümüzdeki hafta gelsen ne iyi olur falan diye yolunj yapardım. Belki cekiniyordur yine de senden davet bekliyordur sonuçta 3-5 günlük bir kalma diil e öz kızı da diilsin. sen özellikle istemeden cagırmadan gelmek istememesi de normal olabilir.
Benim de kv gelecek ama zamanı belli diil ben de istiyorum tam dogumzamanı gelsin ki dogumdan sonra cok kalsın kp gelmicek cünkü calışıyor onu da cok fazla yalnız bırakmak istemeyebilir. Dogum öncesi ihtiyacım yok cünkü ona bebekten sonra ihtiyacım olacak asıl ama nasıl desem bilemedim sen simdi hemen gelme gec gel de diyemicem. Aramız iyi seviyorum kendisini ama öz annen gibi olmuyor alınır mı gücenir mi bilemiyorsun

Ben ilk zaman kv’mle yapabilir miydim hiç bilemiyorum yaa annem kadar da iyi bakardı bana da bebeğe de şüphem yok ama cidden o kadar hassas bir dönemde dilimin ayarı olmayabilirdi Misal eşim uykusuz kaldı diye üzülse, gözlerin uykulu bakıyor oğlum falan dese, yarın işe gideceksin hadi sen git yat falan dese mesela beni direkt bi sinir alırdı Bu denecekse de bunu ben demeliyim yani ben de böyle bir manyağım galiba Bi şöyle tatlı minnoş gelin olamadım

Dimi kisitlamiyor da aksine hareket kolaylığı sağlıyor
Kesinlikle çünkü ilk kalkarken göbek aşağıya dusuyo elinizle karnınızi tutmanız gerekiyo bağırsaklar düşüyor yani korseyi sıkmadan takicaz tabiki ellerimiz serbest olur yatağa tutunarak daha rahat kalkicaz yada hemşireye

Yaaa cok uzuldum , mantar falan da yiyemiyomusun , yesil mercimek fln bunlari belki salcali yiyemezsin ama biseylere kamufule edebilirsin mesela ben yumurtayla cok aram yok zorla yiyorum bazen yumurtali ekmek fln yapiyorum icine besin mayasi koyuyorum asiri guzel bisey normalde doritos gibi kokuyo ama pisince asla anlayamazsin tadsiz bisey ama protein oranini asiri arttiyo yemegin . Yiyebildigin her yemege ve yiyecege bi yemek kasigina yakin koyabilirsin .

Hay ben o doktorun yrtmez bi de ustume toprak at deseydin , tovbe yarabbi ay ne sinir oldum

Siz yakınsınız zaten, ihtiyacın varsa istiyorsan çağır bence. Oğlu da olsa evde kadının sözü geçiyor anam, özellikle bu misafir işlerinde dolayısıyla senden davet beklemesi normal. Benim kv de benden beklerdi.

Yok ebesinin nikahı, biz şansa yaşıyoruz desene. Yeni okuyorum okudukça sinir hastası oldum deccal herif ya

O zaman ben de şu işaretlediklerimi koyuyorum ya, ekstradan bez alt açma örtüsü ıslak mendil pamuk ve pişik önleyici krem koyayım dedim hemşire için
Eki Görüntüle 3501363
3 kat mı koyuyorsun şu durumda yoksa aynısını iki kez mi işaretledin? Ben bi uzun kollu zıbın, bir de 5li hastane çıkışı koyacağım. Ekstra kalın nohut battaniye koyarım, ilk gün bebeler üşüyormuş çok, kalın battaniye istiyor ebeler. Çantaya pamukla ıslak mendil koyacağım tabi ama hemşireye vermek için gerek yok gibi geldi bana, onlar hazırlıklıdır bence ortam da sterildir diye düşünüyorum. Sonradan toparlamak zor olabilir kendine yük etme istersen, tabi için nasıl rahat edecekse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…