Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Plesenta bebek kadar oluyor diyorlardı, inanmamıştım, doğru heralde kız. Maşallah diyelim.

İşte benn de kusmaya başladım ya. Allah'tan her gün kusmuyorum ama haftada bir yokluyor. Bir de yan düz yatarak tv falan izleyemiyorum. Hep oturuyorum. Dediğin gibi direk midem yanıyor yatınca. Uyumadan önce de mutlaka gaviscon içip öyle uyuyorum. Yeni aile hekimime yazdırdım gavisconu. Doya doya içiyorum. İçmezsem uyuyamıyorum yanmaktan. Sanırım son aylar da böyle geçecek canım.

Ablam ilk gün birinin sana bebeği tutması daha iyi olur dedi. Dikiş acısından kucağına alamıyorsun dedi. Bide senin anlattığın şekil var bebek kendisi koltukaltı kısmında yanda kalıyor kafası sadece göğüse yakın oluyor bi ebe göstermişti yine bu yöntem de aynı şey başkası tutması şart her durum da. C yastığı oda düşündü götürseydim belki daha iyi olurdu dedi ama bence aynı mantık yastık üzerine bebek ağırlık olacak karnımızın üzerinde

Battaniye de koyman lazım ayrıca hemşire setine de valize de, müslin kundak da koy tabi Orangegreysky
Ben bunu aldım ilk giyeceği.

İşaretlediklerimi versem yeterli sanırım. Uzun kollu zıbın hemde önü ayrı olan iç atletimsi şey var ikisini de mi giydirirler tam bilemedim artı bez versem yeter sanırım hemşireye

Eklentiler

• IMG_5583.png
    537,4 KB · Görüntüleme: 56
Havuç suyu içince benim iştahım açıldıydı doktorda demişti iştahını açar diye belki seninde öyle olur kaşar süt ceviz tarzı şeylerde mi yiyemiyorsun

Bende hep yarım almışım uzun giydirmesi zor diye kimden duydum bilmiyorum bir tane hastane çıkış setinden çıktı uzun kollu yoksa yok bendede
Onlar omuzdan genişletilip giydirilip çıkarılıyor da hem sanki daha rahat gibi. Bir de üstleri hep uzun kollu ya diğer kıyafetlerin iki tane üst üste uzun kollu sıkıntı gibi.

Artı battaniye canım bir de. Yeterli evet. Giydirmezlerse de geri getirirler ya. Biz koyalım da

Eki Görüntüle 3501321

Ya ben şöyle bişi örmüştüm ama öyle kullanılır amacıyla da örmedim pek ndnf kullanılır mı ki acep
Olabilir gibi sanki. Benimki hurçta ondan fotosunu çekemiyorum... En kötü hastaneden çıkarkan bile kullanılabilir, bilemedim. Ben koydum ama bi tane kalın. Ne olur ne olmaz. bak şunun 10. Dakikasında da kalın battaniye olsun diyor.

İki arkadaşımda dedi bebeği iyice kandan arındırıyorlar misler gibi kokusu kalıyor ilk kıyafetine siniyor o yüzden en güzelini giydir saklayacağın şey olsun dediler zaten sezaryen olcam kan bulaşma ihtimali daha az benim her türlü silerler zaten

Bende ziyaret saatine isimli bir tulum alıp onu giydireceğim. Gelen olursa az da olsa güzel olsun bebem. Fotoğrafta çekeriz kendimiz birkaç.
Bu ikisi arasında kaldım isimlide de

Eklentiler

• IMG_5585.png
    272,3 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_5584.png
    542,4 KB · Görüntüleme: 54
Gaviscon hep diyordum alayım diye yine unuttum yaa. Rennie de rahatlatıyor gerçi ama etkisi kısa sürüyor. Bende de hep böyle bir öğürme refleksi oluyor da kusamıyorum. Diyet yaptığımdan beri böyleyim ama öncesinde iyiydim. Özellikle su içince çok fenayım tıpkı ilk aylar gibi ya ufff Şeker vücuduma iyi geliyormuş dermişim

Benim emzirme yastığım yok yaaaa neden almamışım onu bilemedim bugün de ebebeğe uğradım ama bi alasım gelmedi yine de
Ay yok onuda hastaneye götürmeye gerek yok bence normal yastık koyarız ordada abartmaya gerek yok ama ev için alabilirsin netten al niye uğraşıyon kasım indirimlerinden al bir tane

Bişi danışıcam canımlar.

Kayınvalidem bize gelecek biliyosunuz bebeğe destek amaçlı. Öncesinde de gelecek aslında ama 20 gün sonra gelirim falan diyor, bana geç geliyor o kadarı. Eşim bi yandan üzülüyor fark ediyorum abime bebek rahme düştüğünde gitmişti diyor falan. Herkes bilir kayınpeder eşimi daha çok sever kaynımdansa, onun konusu açıldı "annem de abimi daha çok sever o da belli dimi" falan dedi, üzüldüm nedense :))

Neysem, ben sanki kayınvalidem benden bi haber bekliyomuş gibi hissediyorum. Yani az önce konuştular, orange "ağırlaştım gel" dediğinde hemen oradayım demiş. Sanki öncesinde eşimin talebiyle gelmeyi doğru bulmuyor gibi geldi bana, benden bi haber bekliyomuş gibi. Ben yemek yapamıyorum artık (yemek muhabbetlerinizi imrenerek okudum yalan yok ndfn) kahvaltı hazırlasam tıkanıyorum. Eşim ders çalışıyor diye mutfağa çok girmiyor dışarıdan söyleyip duruyoruz. Temizlik falan hak getire zaten. Yani gelse benim işime gelir bi yandan ama emin de olamıyorum, emin olamama nedenim kadının gelesi yoksa ve ben yanlış hissettiysem sırf ben gel dedim diye gelecek, mutsuz olacak yani. Ne düşünüyorsunuz?

Bilmeyenler varsa aramız iyi, bi sıkıntımız yok, gelmesi beni mutlu eder.

Evet o cildinin üzerindeki verniksi ilk giydirilen set emer bence de canım. Bir de benim 5li set 11li olandan daha yumuşak ona dikkat ettim de. 5li olanı hemen doğar doğmaz giymesini biraz da ondan istedim. Sen haftaya perşembe 36+5te mi doğum yapacağım demiştin? Ben de bu cuma konuşayım diyorum doktorumla madem sezaryende karar kıldık tarih belirleyelim bari

Dikişler başta uyuşuk oluyormuş bu arada korse işini sordum iki sezaryen olan arkadaşa biri hastane de taktım dedi biri eve gidince hemen taktım dedi bende acımadı dedim dikişler yok dediler uyuşuk oluyor orası zaten birde göbek sarktığı için acıyor ama korse onu toparlıyor dedi iyi geliyor dediler

Bende ziyaret saatine isimli bir tulum alıp onu giydireceğim. Gelen olursa az da olsa güzel olsun bebem. Fotoğrafta çekeriz kendimiz birkaç.
Bu ikisi arasında kaldım isimlide de
Tavşanlı çok tatlı ama sanki diğeri daha kullanışlı gibi olur canım. Sürekli yüz üstü yatıramazsın neticede. Misafirler gelince sağdaki daha kullanışlı olur sanki canım. Çok güzellermiş.
Gaviscon daha iyi kesinlikle. Az kaldı son 1 ay sağlıkla zamanında gelsin minişlerimiz inşallah. Ben sadece nutella yediğimde kusmuyordum hatırlasana bence de şeker iyi geliyor.
Çağır gelsin +1 oy. Ben seviyorsunuz madem haber bekliyor, madem ihtiyacın var, beklediğin kabahat diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…