Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Cidden onu anlamadım sigaranın nesi plasentada görüldü acaba kül mü kaçmış içime

Hoff vallahi içim şişirdi bu adam. Doktor değil felaket tellalı mübarek. Bu kadar 2+2 4 kesinliğinde değilki tıpta hiç birsey. Hamileliğin sonuna yaklaşmış bir anne adayı için bu kadar korkutmak ne kadar dogru ben anlamadım. Olası ihtimaller tabi ki göz önüne alınır ama insanı böyle strese sokmak bana makul gelmedi

Battaniye var 11'in içinde, bez de koycam anam. Ben sonra fotoğraf çekimi falan hiç düşünmüyorum o yüzden ilk güzelini giysin gelsin paşam inşallah
Ya onu çok durmadan değiştirin diyorlar ya ben biraz da ondan şey ettim. İş arkadaşım hediye almıştı onlar geldiğinde üstünde olsun diye sonradan giydirmeyi düşündüm Foto da çekilmek istiyorum tabi oğluşumla, inşallah küvözde tutmazlar da nasip olur Zira bugünkü doktor kesinlikle küvöz ve fototerapi almak zorunda kalır dedi

Ay bi saçmalamasın ya, araya girmeyeyim dedim de oha çüş artık. Ben transfere girmeden 10 dk önce içtim son sigaramı, doktor da biliyor aferin çok iyisin demişti bana. İçimi daralttı bu doktor gerçekten, kapısından bile geçilmez. 2 haftadan fazla önde benim kızım, ciddiye bile almıyor benim doktorum, 20 yıllık riskli gebelik uzmanı yani. İçim şişti yemin ederim önce hasta iletişimini öğrensin.

Loto sayısı da söyler mi ya? En kötü kazanacak atı söylesin gidip oynayalım bi işe yarasın bari paşa

Müslini hemşireye mi koycaz ben diğer organizere koycaktım
Hemşireye sadece pente battaniye vericem.

Ben yedeklere
1 tane Örgü battaniye
2 tane müslin örtü
1 penye battaniye
1 neidüğü belli olmayan örme gibi bi battaniye koydum. Battaniye olayını abartmış olabilirim. Sanki hepsi lazım gibi geldi.

Kendime bi duş havlusu ve saç havlusu aldım. Yedek bulunsun dedi tecrübeli arkadaşlarım. Emzirme yastığı da koy dediler.

Zaten makul değil ki canım. Kırmış kafayı adam. Atanamadığı için de devleti suçlayıp durdu. Bizim gibi işinin ehli hekimler buralarda olup iş bilmeyenler devlette olursa falan diyor.. bana ne senin yaralarından diyemedim Sorduğum soru da şuydu madem kansızlık için tek doz tedavi mümkün neden bana da yapılmıyor dedim verdiği cevap bu oldu.

Buna da yuh demek istiyorum müsaadenle. Allah mıymış tövbe yarabbim böyle kesin kesin konuşuyor sinir oldum bak iyicene

Benim emzirme yastığım yok yaaaa neden almamışım onu bilemedim bugün de ebebeğe uğradım ama bi alasım gelmedi yine de

Battaniye var 11'in içinde, bez de koycam anam. Ben sonra fotoğraf çekimi falan hiç düşünmüyorum o yüzden ilk güzelini giysin gelsin paşam inşallah
Gene senin kararın ama ilk giysisi çok durmuyormuş üstünde kuzucum. Sen bilirsin. Ben yaptırdıklarımı ikinci etapta vericem. Ben de foto çekimi düşünmüyoruum. İkinci gün kendi kendimize çekiliriz birşeyler ❤

Buna da yuh demek istiyorum müsaadenle. Allah mıymış tövbe yarabbim böyle kesin kesin konuşuyor sinir oldum bak iyicene
Hipoglisemiye girermiş göbek kordonu kesildikten kısa bir süre sonra. Sarılığı artarmış. Şeker takviyesi yaparlarmış. Biraz da fototerapi almak zorunda kalırmış. Ay ne bileyim ki yaa inşallah en fazla azıcık bir mama vererek beslerler yoğun bakıma özel bakıma falan almazlar bebişlerimizi

Benim emzirme yastığım yok yaaaa neden almamışım onu bilemedim bugün de ebebeğe uğradım ama bi alasım gelmedi yine de
Ben dolaptan almıştım. Tertemiz ve çok ucuza gelmişti. Oralardan bakabilirsin istersen. Onun yerine bir minik yastıkta alabilirsin. Bi ınfluencerr öyle yaptı mesela. Bebek yastığı götürdü. Hastanede yastık verilmiyor mu bilmiyorum. Hastanede de verir heralde istesek.

Ay benim diğer hastane çıkışları çok renkli ya, ondan istemedim daha beyaz beyaz pamık gibi olsun diye beyaz aldıydım kayınpeder cırtlak yeşilli aldı bi tane onu mu koysam o zaman kendisi beyaz ama çizgileri falan yeşil

Çok battaniye annecim fkgkg

Aynen öyle canım valla bizi de şişirdi 50 dk cidden tuhaf tuhaf çıkışları vardı adam homo saphiens’ten girince konuya biz zaten eyvah dedik. Akış boyunca da böyle daldan dala atladı. Mesela benim şekerimi tarif etmek için zeytinyağı çıkarttı buna benzerdi dedi. Eğer şekerin 200-300lerde gitseydi dedi bal çıkarttı koydu. Balon aldı eline içine bir şey attı. Şişirdi rahmimi ve bebeği tasvir etti. Bir anda yüzüme fıstırdı balonu bak suyu geldi falan dedi. Kız çok acayip şeyler yaşadık

Evet pamuk gibi olsun minnoşunn sen de haklısın. Benim ilk giyeceği şu nasip olursa. Benimki de yeşil aslında. Üstü beyaz. Önlüğü vermicem hemşireye. Ona gerek yok. Düşün taşın bakalım bi.

Eklentiler

• IMG_20240718_222659.jpg
    135 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…