Ben 5li hastane çıkışı koydum bi ince bi kalın örtü koydum. Bi atlet/ çıtçıtlı zıbın, bi tane bebek bezi koydum.Kızlar bu hemşireye verilecek setin içine komple 10lu hastane çıkışı koymuyoruz demi ndndndn bu çanta hazırlama içi bana çok zor geliyor ya sanki ne koyacağımı kestiremiyorum da eksik oluyormuş gibi
Koydum canım hem çıtçıtlı hem bağlanandan. Giydirilmiyorsa giydirmesinler ben koyayım da dedim. Pijamanın içine de çorap koydum ayrıca. Onu da gerek görmezse giydirmesinler kendilerine kalmış.İçine iç zıbın da koycan mıı
Amin inslh kuzum ya cumlemiz saglikla alalim 14 senedir bekliyorum ben hic kuveze girmesini isdemiyorum yanima gelsin isdiyorum oyuzdenAblam 36+3 de doğurdu küveze girdi yeğenim sarılık oldu. Şimdi beş yaşında sağlıklı bi bebek küvez riski olsa da sağlıkla evimize götürebileceğimiz haftalardayız. İçini rahat tut
Bence yarım kollular iyi evet ya. Bebek az tombik olsa diğerleri sıkıntı sanki giydirmesi çıkarması. Ben uzun kollu da kolsuz da aldım ama en çok yarım kollu aldım diyebilirim.Evet evet ben de şu kedoya giydireyim diye dolabı kurcuklarken fark ettim yok bende hiç dnfn kısa kollu mu peki daha iyi
Gerçekten zorlaşıyor gitgide bende evi süpürdüm bir sonra yemek yaptım kv kp geldiler. Kek yaptım baya ayakta durdum yoruldum. Kv sağ olsun mutfağı topladı bulaşıkları halleti şimdi oturdum ama öyle yorgun hissediyorum kiesim oglumu disari cikardi ben de artik hastane cantasini tamamen kapatayim ve kisir yapayim dedim 2 saattir kisir bitmedi bacaklarim tasimiyor beni 5 dk birsey yapsam 20 dk oturuyorum
Ben 11'li mi ne aldım hastane çıkışını, boyunluk dışındakilerin hepsini koycam içine ya. Ağız mendiline de gerek yoktur belki. Bi de bez tabii.Koydum canım hem çıtçıtlı hem bağlanandan. Giydirilmiyorsa giydirmesinler ben koyayım da dedim. Pijamanın içine de çorap koydum ayrıca. Onu da gerek görmezse giydirmesinler kendilerine kalmış.
Bak hastane çantasını da bir organizeri hemşire için, bir tanesini bebeğin kalan sürede giyeceği tüm şeyleri koyarak, bir tane de hijyen kiti şeklinde yaptım ben. O listemizde yazanlara göre. Böyle bir düzenleme yapabilirsin istersen.
Kız sen buna niye gittin? Moralini bozmak için mi? Senin Doktor'un başka değil miydi? Unut bu görüşmeyi. Makul birine git gözünü seveyim. Ay okurken kaygı bastı.Kızlar şu karamsar doktora muayene oldum abartısız 45-50 dk muayene etti ve konuştu, beynimizi de yaktı. Telefonda söylediklerine benzer şeyler söyledi. Kansızlığımın olması ve geçmişte sigara öykümün olması nedeniyle bu çocuk daha fazla büyümemiş yoksa şimdiden de 4 kiloları bulup doğardı falan dedi. Ya da eğer şekerim olmasa bu kadar kansızlık seviyesine 2.200 kg’de falan şu sıralar doğarmış. 45 yaşından sonra kesin diyabetlisin, ikinci üçüncü gebeliklerin olursa kesin insülin kullanmalısın falan dedi. Plasenta yaşım 38 haftaya ulaşmış maks 2 haftaya ama muhtemelen 10 güne sancılanırsın doğuma gidersiniz dedi. Bebek de kanala girmemiş ama baş aşağı duruyormuş. Yine de bence de normal doğurman riskli dedi. Suyu fazla gibi olduğu için eli kolu kordonu kendinden önde gelebilir. Gelmeyedebilir dedi. Gerçekten çok bir şey anlamadık çok garip yorumlar yaptı.
Haydi haydiiiii bir ki çanta treni kalkıyorBen henuz hastane icin yapmadim canta asiri useniyorum
Fermuarlı yastık kılıfına koydum ben English home dan aldıklarımı, birşeycik olmadı. Bebek deterjanıyla yıkattım.Ben de neye guveniyosam ama organizerlari yikamam lazim nasil yikasam onu dusunuyorum
2 tane 1 numara bez (1 tane de olabilir, ben prima ( bu daha büyükmüş) ve Sleepy koydum)Kızlar bu hemşireye verilecek setin içine komple 10lu hastane çıkışı koymuyoruz demi ndndndn bu çanta hazırlama içi bana çok zor geliyor ya sanki ne koyacağımı kestiremiyorum da eksik oluyormuş gibi
Müslini hemşireye mi koycaz ben diğer organizere koycaktımBattaniye de koyman lazım ayrıca hemşire setine de valize de, müslin kundak da koy tabiOrangegreysky
Başkanım yaa doktor bence aşırı kesin konuşmuş yani hiçbir şeyin bu denli öngörülebilir olduğunu düşünmüyorum şu an ki duruma yorum yapar falan ama bu kadar önceden yıllar sonrasına emin konuşmak abartı geldi. Kesinlikle başka birkaç doktor görüşü alabilirsin şu an ki durum için. Bebişko doğduktan sonra da tekrar iyi bir dahiliye doktoruna gidip muayene olursun ona göre hareket edersinValla eşim yazın sayısız doktor muayenesine girmişti ya şey diyor çok keskin net cümleler kuran doktordan uzak duracaksın. Elbette hepimiz biraz genlerin biraz çevresel faktörlerin etkisiyle bazı riskler altındayız. Meme kanseri rahim ağzı kanseri olan var mıydı dedi? Halam vardı kaybettik dedim. Genetik yatkınlık da var işte diyor. Guatr rahatsızlığı var mı? Teyzem var diyorum. Tamam o da var diyor. E kanka biz üremeyelim o zaman gen aktarımı olmasın madem.
Ya kendimiz için sadece depend denilen giyilebilir külottan mı koymamız lazım normal ped koyacak mıyız?Battaniye de koyman lazım ayrıca hemşire setine de valize de, müslin kundak da koy tabiOrangegreysky
Ay felakat tellalı. Benim full içen tanıdıklarım var bebekleri sağlıklı doğup kocaman bile oldu tamam içmek tabii ki risk doğurur ama hamile kalınca bırakmışsın. Plesantada sigara kalıntısı falan yok artık yani.Eşim de çok rahatsız oldu ben dinlerken bir ara sesim çıkmaz oldu. O girdi araya bir dk hocam bu kadar detay bilmesine gerek var mı falan dedi. Plasentanda sigara kalıntıları var diyor. Hamilelikte içmedim hiç dedim. Fark etmez ki 6 ay kala bırakmadıysan hamileliğin boyunca günde 5 tane içsen de olurdu kendine eziyet etmişsin diyor. Ne demek bırakmakla günde 5 sigara içmek. Hatta sigara içsem şekerim daha düşük bebeğin ağırlığı da daha düşük olurmuş.
Ben 11liyi sonra giydirmeyi düşündüğüm için koymadım ama koyuladabilir tabi sana kalmış. Hemşireye de bez ve battaniye vermeyi unutma shshshhBen 11'li mi ne aldım hastane çıkışını, boyunluk dışındakilerin hepsini koycam içine ya. Ağız mendiline de gerek yoktur belki. Bi de bez tabii.
Eki Görüntüle 3501277
Yes bunları küçük organizere koyucam sığar zaten. Büyüğe bebonun orada geri kalan zamanda giyeceği 2-3 takımı koyucam, müslinleri koyarım, alt açma organizeri yapcam bi tane bez, alt açma örtüsü, pişik kremi, ıslak mendil. Bi de kendime işte
Kendi kendimize kaşındık işteKız sen buna niye gittin? Moralini bozmak için mi? Senin Doktor'un başka değil miydi? Unut bu görüşmeyi. Makul birine git gözünü seveyim. Ay okurken kaygı bastı.
Haydi haydiiiii bir ki çanta treni kalkıyorçantasını yapmayan kalmasın çanta polisi geldi. Hemen başlıyorsun çantaya güzel kız ❤ git gide ağırlaşıyoruz. O çantalar bitecek haydi haydi bekleme yapma
Fermuarlı yastık kılıfına koydum ben English home dan aldıklarımı, birşeycik olmadı. Bebek deterjanıyla yıkattım.
2 tane 1 numara bez (1 tane de olabilir, ben prima ( bu daha büyükmüş) ve Sleepy koydum)
1 tane kısa kollu yandan açılır iç zıbın
1 tane yandan düğmeli üst
1 tane patikli alt
Bere
Eldiven
Penye battaniye
(Çorap koymadım, patikli pantalon yetermiş)
Aynen de öyle yapıcam kuzum. Doğumu atlatalım inşallah bebiş için iyi bir çocuk doktoru, kendime de endokrin doktoru bulup onlarla götürürüm inşallah süreciBaşkanım yaa doktor bence aşırı kesin konuşmuş yani hiçbir şeyin bu denli öngörülebilir olduğunu düşünmüyorum şu an ki duruma yorum yapar falan ama bu kadar önceden yıllar sonrasına emin konuşmak abartı geldi. Kesinlikle başka birkaç doktor görüşü alabilirsin şu an ki durum için. Bebişko doğduktan sonra da tekrar iyi bir dahiliye doktoruna gidip muayene olursun ona göre hareket edersin
Battaniye var 11'in içinde, bez de koycam anam. Ben sonra fotoğraf çekimi falan hiç düşünmüyorum o yüzden ilk güzelini giysin gelsin paşam inşallahBen 11liyi sonra giydirmeyi düşündüğüm için koymadım ama koyuladabilir tabi sana kalmış. Hemşireye de bez ve battaniye vermeyi unutma shshshh
Yaa minnoş heyecanla demek ki en başta düşünemedi. 10 gün sonra sen toparlarsın zaten düzenini sağlarsın sonra gelsin dedişkoBu arada babam ben gelmeyeyim demiş doğuma yaa, bir hafta 10 gün bir toparlansınlar öyle gelelim biz. Çok heyecanlanmıştım da bunu düşünemedim kız da az kendine gelsin demişOysa bizimkini de susturmuştum o konuda ama neyse kurcalamaya gerek yok bu saatten sonra. Kendi kendisine demesi daha iyi bir senaryo oldu.
Ben almıcam normal ped yaYa kendimiz için sadece depend denilen giyilebilir külottan mı koymamız lazım normal ped koyacak mıyız?
Ürünü ilk defa duydum içerik güzelmiş baya. Ama hamilelikte uygun olmayabilir. Doktora birBenim bir dönem ciddi tekrarlayan mantar problemim vardı hem kaşıntı hem akıntı şeklinde gyno fitil-krem, travazol krem sürekli kullandım bunları geçici çözüm sağlıyor ama yine tekrarlıyordu doktor Lattawin adında bir fitil yazmıştı onu kullandım ve bir süre şeker tüketimine dikkat ettim ondan sonra çok şükür kurtuldum diyebilirim. Hamilelikte kullanılır mı bilmiyorum ama bir araştırın isterseniz sen eczacıydın sanırım canım biliyorsundur belki
Hiç bişi yiyemiyorum yani su ve brokoli dışında yumurta bile yiyemiyorum tüm gebelik boyunca etin her türlüsünden tiksindim insan aşermez mi bi defa bile canım bişi istemedi iştahsızlık son ay boğazıma yapıştı. Doktor kendini zorlayacaksın diyor ama zorla da insan bişi yiyemez kiBeslenme problemi neden yasiyorsun? Miden mi kabul etmiyor ? Doktor bununla ilgili bisey dedi mi ?