Şuan 36. Haftamdayım canım perşembe günü doğumum olacak 36+5 deHayırlısını kollay yoldan versin Allah
... kaçıncı haftadasin tam.olarak
Benimkinin kenarları karton olduğu için makine de yıkanmaz diyordu bende sleppy yüzey havlusuyla sildim hepsiniBen direkt attım makineye atmıyo muyduk dnfkf
Hastane çantasına koyacağın da mı kartonBenimkinin kenarları karton olduğu için makine de yıkanmaz diyordu bende sleppy yüzey havlusuyla sildim hepsini
Aticam da acaba file mi gerekir dedim ama yok be en kisa da yika gitsinBen direkt attım makineye atmıyo muyduk dnfkf
15 dakikada yıkadım ya ben amaan o kadardan da bi şey olmaz benceAticam da acaba file mi gerekir dedim ama yok be en kisa da yika gitsin
Yok onlari atmam silicem de hastane icin olanlar bildigin kumas onlar atilir benceBenimkinin kenarları karton olduğu için makine de yıkanmaz diyordu bende sleppy yüzey havlusuyla sildim hepsini
Bende 35+2 şu37 ye gelsem rahat edecem. Ama yine de erken sayılmaz evet doğum olursa küvez olur ama sağlıkla geçer gider. Tehlikeli dönemi yine de atlattık. Allah yardmcimiz olsn zamanında doğuralım inşallah
HeeHastane çantasına koyacağın da mı karton
Sende şu benim aldığım yerden almıştın kirli sepetini bana onun yanında hediye göndermişlerdi fileyi sana göndermemişler miydiFilem yok diye küvetin filesine sardım eldivenleri falan ama açılmış ya, Allah'tan kaçan göçen olmamış. File almadan yıkamıcam kalanları
Çekmece organizerlerini ben yıkamadım da silmedim de ya daha, şimdilik ilerleyen ayları koydum içine çünkü. Sileyim sonraHeepardon çekmece organizeyle karıştırdım sorry yıkadım tabiki onu hatta ütülemeye kalktımda yaktım biraz
Yok kuzum göndermediler galibaSende şu benim aldığım yerden almıştın kirli sepetini bana onun yanında hediye göndermişlerdi fileyi sana göndermemişler miydi
Yok yavrum ne tavsiyesi diyorum ya falcı gibi bir şeydi üslubu. Gelecekten vesvese veren biri gibi bir konuşma tarzı falan. Gittik gördük göründük işte. Ben en azından bebek başka bir cihazla da ölçüldü ve rahim ağzı, bebekle ilgili diğer detayları falan öğrendik diye bakıyorum olaya.Ben sevmedim o doktoru felaket tellalı gibi öyle şeyler söylemiş ki bundan sonra ki hayatın berbat olacak çok şeyle uğraşcaksın gibi ki bunu profesör olsa bile bilemez sen seni rahatlatan doktora git kafanı boşalt biraz sadece yediklerine içtiklerine dikkat et dese anlayacam yok ileri yaşata diyabet hastası olursun bilmem ne ki gebelikte öyle yüksek seyreden şekerinde olmadı senin insülin iğnesi kullanacak dereceye gelecek kadar diğer kızlar gitse bu doktora kanser çıkarcak heralde aman aman uzak dur kimseyede tavsiye etme
Aynı durumu şuan bende yaşıyorum canım benim kendime tek tesellim sağlıklı olsun yeter hiç önemli değil diğer şeyler ben onu doğuncada kilo aldırırım her türlü diyorum senin kilosuda öyle düşük değil 37 ye kadar muhtemel 2600 ü geçer beslenmeye dikkat edersen 2800 bile olur benimki 32 de başladı bu gerileme şeyi ordan biraz fazla abandım her şeyi haftasını değilde en azından gelişimi iyi olsun diye benimde bir haftalık suyu kaldığı için perşembe doğuma alacak işte 36+5 de riske atamam kıymetli bebek dedi haftası ilerlesin diye havuç suyu armut kavun tükettim doktora göre en azından 37. Haftayı görecek kadar suyumuzu koruduk dedi bunları yapmasan her an doğum olabilirdi dedi sende bunlara dikkat et bu süreçte günde 3 litre su iç hayırlısıyla sağlıkla ilerlesin inşallahSelam kızlar bende bugün doktor kontrolüne gittim 35+4 ama 34+1 ile uyumlu dedi. Son 1 aydır ciddi beslenme problemi yaşıyorum. Geçen haftadan bu haftaya 80 gramcık almış güncel kilosu 2400 gr. Makat gelişte hala ve suyu çok azalmış o yüzden doktor 39 u beklemeyeceğim 37 de gel karar veririz muhtemelen sezeryan ile alırız çünkü bu miktarı ile dönmez dediMoralim çok bozuldu ya
Yanıt için çok teşekkür ederim Allah hepimizin evladını bağışlasın bende başlayayım yarın aynısına en azından biraz daha büyüsünde 37 yi göreyimAynı durumu şuan bende yaşıyorum canım benim kendime tek tesellim sağlıklı olsun yeter hiç önemli değil diğer şeyler ben onu doğuncada kilo aldırırım her türlü diyorum senin kilosuda öyle düşük değil 37 ye kadar muhtemel 2600 ü geçer beslenmeye dikkat edersen 2800 bile olur benimki 32 de başladı bu gerileme şeyi ordan biraz fazla abandım her şeyi haftasını değilde en azından gelişimi iyi olsun diye benimde bir haftalık suyu kaldığı için perşembe doğuma alacak işte 36+5 de riske atamam kıymetli bebek dedi haftası ilerlesin diye havuç suyu armut kavun tükettim doktora göre en azından 37. Haftayı görecek kadar suyumuzu koruduk dedi bunları yapmasan her an doğum olabilirdi dedi sende bunlara dikkat et bu süreçte günde 3 litre su iç hayırlısıyla sağlıkla ilerlesin inşallah
Amin inslh cnm bana 34 de ciger gelisdirici yapildi erken dogum riski oldu icinBende 35+2 şu37 ye gelsem rahat edecem. Ama yine de erken sayılmaz evet doğum olursa küvez olur ama sağlıkla geçer gider. Tehlikeli dönemi yine de atlattık. Allah yardmcimiz olsn zamanında doğuralım inşallah
Evet canım plasenta yaşı 38 hafta dedi bana. O da doğum zamanı ile ilgili bilgi verirmiş. Bir de bebeğin bağırsaklarının dolmaya başlaması.Plesanta yaşı hesaplanabilir bir şey bak bu doğru olabilir. Detaylı zamanı bana özellikle bakılmıştı. Plesanta aşağıda diye kanama yaşamıştım çünkü. Erken yaşlanma ya da kireçlenme var mı diye.
HbA1c bakılırsa anlaşılır durum canım. 5.5 altı bir değer çıkarsa yoktur zaten iyi durumdadır. Tokluk şekeri de baktırabilirsin 1 saat. Yani tabi istersen. Belirti herkeste olmayabiliyor. Perocuk da benim kadar rahatsızlanmıyormuş mesela ben daha çok hissediyordum konuşuyorduk da. Ben diyet yaptım direkt su içemez oldum, şimdi her içmemde midem bulanıyor ilk zamanlardaki gibi. Ama şeker yüksek giderken litre litre su içiyordum ve bebeğin suyu artıyordu.yani ilginc benim hemoglabin seviyemden daha iyi benimki 10.1 kendim de zayif ufak biriyim ama bebegin kilosu iyi gayet. sekerime baktirmadim birsey diyemicem ama bir belirti yok seker olsa su fazla olurdu ben de halsizlik bi delirti olurdu birsey yok yani. Bilemedim ben