Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Filem yok diye küvetin filesine sardım eldivenleri falan ama açılmış ya, Allah'tan kaçan göçen olmamış. File almadan yıkamıcam kalanları

Filem yok diye küvetin filesine sardım eldivenleri falan ama açılmış ya, Allah'tan kaçan göçen olmamış. File almadan yıkamıcam kalanları
Sende şu benim aldığım yerden almıştın kirli sepetini bana onun yanında hediye göndermişlerdi fileyi sana göndermemişler miydi

Selam kızlar bende bugün doktor kontrolüne gittim 35+4 ama 34+1 ile uyumlu dedi. Son 1 aydır ciddi beslenme problemi yaşıyorum. Geçen haftadan bu haftaya 80 gramcık almış güncel kilosu 2400 gr. Makat gelişte hala ve suyu çok azalmış o yüzden doktor 39 u beklemeyeceğim 37 de gel karar veririz muhtemelen sezeryan ile alırız çünkü bu miktarı ile dönmez dedi Moralim çok bozuldu ya

Yok yavrum ne tavsiyesi diyorum ya falcı gibi bir şeydi üslubu. Gelecekten vesvese veren biri gibi bir konuşma tarzı falan. Gittik gördük göründük işte. Ben en azından bebek başka bir cihazla da ölçüldü ve rahim ağzı, bebekle ilgili diğer detayları falan öğrendik diye bakıyorum olaya.

Aynı durumu şuan bende yaşıyorum canım benim kendime tek tesellim sağlıklı olsun yeter hiç önemli değil diğer şeyler ben onu doğuncada kilo aldırırım her türlü diyorum senin kilosuda öyle düşük değil 37 ye kadar muhtemel 2600 ü geçer beslenmeye dikkat edersen 2800 bile olur benimki 32 de başladı bu gerileme şeyi ordan biraz fazla abandım her şeyi haftasını değilde en azından gelişimi iyi olsun diye benimde bir haftalık suyu kaldığı için perşembe doğuma alacak işte 36+5 de riske atamam kıymetli bebek dedi haftası ilerlesin diye havuç suyu armut kavun tükettim doktora göre en azından 37. Haftayı görecek kadar suyumuzu koruduk dedi bunları yapmasan her an doğum olabilirdi dedi sende bunlara dikkat et bu süreçte günde 3 litre su iç hayırlısıyla sağlıkla ilerlesin inşallah

Yanıt için çok teşekkür ederim Allah hepimizin evladını bağışlasın bende başlayayım yarın aynısına en azından biraz daha büyüsünde 37 yi göreyim

Bende 35+2 şu37 ye gelsem rahat edecem. Ama yine de erken sayılmaz evet doğum olursa küvez olur ama sağlıkla geçer gider. Tehlikeli dönemi yine de atlattık. Allah yardmcimiz olsn zamanında doğuralım inşallah
Amin inslh cnm bana 34 de ciger gelisdirici yapildi erken dogum riski oldu icin

Evet canım plasenta yaşı 38 hafta dedi bana. O da doğum zamanı ile ilgili bilgi verirmiş. Bir de bebeğin bağırsaklarının dolmaya başlaması.

HbA1c bakılırsa anlaşılır durum canım. 5.5 altı bir değer çıkarsa yoktur zaten iyi durumdadır. Tokluk şekeri de baktırabilirsin 1 saat. Yani tabi istersen. Belirti herkeste olmayabiliyor. Perocuk da benim kadar rahatsızlanmıyormuş mesela ben daha çok hissediyordum konuşuyorduk da. Ben diyet yaptım direkt su içemez oldum, şimdi her içmemde midem bulanıyor ilk zamanlardaki gibi. Ama şeker yüksek giderken litre litre su içiyordum ve bebeğin suyu artıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…