Ben de doğumdan sonra çatır çatır atacağım kurutmaya valla, hassas program var artık çekerse de yapacak bir şey yok yerim olmadığı için kurutamam zaten. Bizim kurutmada sadece eşimin kıyafetleri çekiyor zaten ne hikmetse, ben her şeyimi atıyorumBu arada ben 3-6 aylık olan kıyafetini denemek için kurutmaya attım çekerse şimdi giydiririm nasılsa diye karşılaştıracağım bir şeyle yanyana getirdim çekmemiş ben kendi çamaşırlarımızı mix de kurutuyorum bunuda öyle attım penye battaniyeleriyle demekki dedim çekmiyor
Yok yok çekmemiştir onlar. 400 devir çok düşük 30 da düşük.Kumraladamavituna1 edahandro @seydaseydas 400 devirde sıktım. 30 da yıkadım ama anlamadım yarın ütüleyeceğim açılır inşallah bir de 3 postayı öyle yıkadım 8 er kilodan…
Standart yazıyordu anacım ama patladık yani gıcık oluyorum böyle şeylereAllah Allah onlar standart değil miymiş kız? Ben küveti hepsiburadadan fileyi de ilk zaman bimden almıştım uydular birbirlerine çok şaşırdım uymamasına. Küçük mü geldi?
Oto koltuğu almamışsın olmazDjdlfjslcjldjclsjfldhdjs aşırı zenginim ya anlatamam… Ben var ya kurdeşen dökerdim bi eksiğimi bu zamana bıraksam, gözüme uyku girmezdi anlıyor musun ajfkdk ıslak mendili son dk alacağım dedim dayanamadım aklım çıktı çocigim ıslak mendilsiz kalacak diyeodasını 3 ağustosta sipariş vermişiz düşün, sizin odalar gelmedikçe ben gerildim yemin ederim
Kurutmayı eşim aldığı için çok şükür öyle şikayetimiz olmadı bizimBen de doğumdan sonra çatır çatır atacağım kurutmaya valla, hassas program var artık çekerse de yapacak bir şey yok yerim olmadığı için kurutamam zaten. Bizim kurutmada sadece eşimin kıyafetleri çekiyor zaten ne hikmetse, ben her şeyimi atıyorum
Oioileri bebo 2 aylıkken aldım desem inanır mısın djfkskdks biz de boş değiliz bacım….Oto koltuğu almamışsın olmazben oto koltuğu bile aldım bak oioi tabağını da aldım. Zaten mama sandalyesi 1 ay önceden alındı. Benim kadar erken alan yok sanki sitede djdjdjd yatağı 3. Ayda aldım. Bi tek ıslak mendil kaldı bak ama pamuk falan stoklu
Yoyko mu aldın oto koltuğunu? Baya düşmüş, 8000di 4700 civarı şuan. Kart kesilsin, indirim devam ederse alıcam.Oto koltuğu almamışsın olmazben oto koltuğu bile aldım bak oioi tabağını da aldım. Zaten mama sandalyesi 1 ay önceden alındı. Benim kadar erken alan yok sanki sitede djdjdjd yatağı 3. Ayda aldım. Bi tek ıslak mendil kaldı bak ama pamuk falan stoklu
Kim en erken aldı yarışmasında finale kaldıkOioileri bebo 2 aylıkken aldım desem inanır mısın djfkskdks biz de boş değiliz bacım….
Ben böyle oyuncak tarzı şeyler almak istiyorum şu piyanolu oyun halısı falan arkadaşım alma hediye gelir dedi dedim kim alacak ki olsun sen bekle hediye gelir oyuncak olarak bana hep öyle geldi dedi gelmezse ona aldırcamOto koltuğu almamışsın olmazben oto koltuğu bile aldım bak oioi tabağını da aldım. Zaten mama sandalyesi 1 ay önceden alındı. Benim kadar erken alan yok sanki sitede djdjdjd yatağı 3. Ayda aldım. Bi tek ıslak mendil kaldı bak ama pamuk falan stoklu
Pamuklu daha çok çektiriyor sanki kuzum. Hassas gömlek ayarı daha iyi gibi.Kurutmayı eşim aldığı için çok şükür öyle şikayetimiz olmadı bizimçünkü şikayet etse sen aldırdın diye başına kakarım ama ben hiç çektiğine şahit olmadım belki bazı pamuklu kıyafetler çekiyor olabilir oda pamuklu ayarında atmak lazım heralde bilmiyorum dediğin gibi bende atıcam kurutmaya sadece içine giyecek zıbınları ütülerim onun haricinde öyle çok ütüde yapmam gibi alışmasın
Havluları çarşafları hep pamukluda attığım için tam bilemiyorum tabi diğer çamaşırlar hep mix de kuruyor gömlek ayarı çok fazla ısı vermiyor heralde ondan çekme yapmaz gibi ama tamda kurutmaz gibi ıslak bırakabilirPamuklu daha çok çektiriyor sanki kuzum. Hassas gömlek ayarı daha iyi gibi.
Ben de kurutmaz sanıyordum. 50 dakika, kısacık program. Yeni başladım o ayarı kullanmaya, 50 dakikayı 2 saatte kurutuyor. Yani kurutmadan çıkarmıyor benimki. Arçelik marka. Ama bebeğin giysileri az olursa, ayarlayamazsa bilmiyorum. Bizim giysileri kupkuru çıkardı, memnun kaldım. Düşük ısıda, uzun sürede kurutuyor.Havluları çarşafları hep pamukluda attığım için tam bilemiyorum tabi diğer çamaşırlar hep mix de kuruyor gömlek ayarı çok fazla ısı vermiyor heralde ondan çekme yapmaz gibi ama tamda kurutmaz gibi ıslak bırakabilir
Denerim onuda olmazsa benimkide bosch marka iki ayar dışında hiç diğer ayarını kullanmadım bende nedense denemek lazım tek tek aslında hangisi neyde iyi falanBen de kurutmaz sanıyordum. 50 dakika, kısacık program. Yeni başladım o ayarı kullanmaya, 50 dakikayı 2 saatte kurutuyor. Yani kurutmadan çıkarmıyor benimki. Arçelik marka. Ama bebeğin giysileri az olursa, ayarlayamazsa bilmiyorum. Bizim giysileri kupkuru çıkardı, memnun kaldım. Düşük ısıda, uzun sürede kurutuyor.
Aynen ben de hiç denemiyordum. Şimdi bebek için bizim giysiler üstünde denemeye başladım kuzum. Bi bak bakalım nasıl olacak.Denerim onuda olmazsa benimkide bosch marka iki ayar dışında hiç diğer ayarını kullanmadım bende nedense denemek lazım tek tek aslında hangisi neyde iyi falan
şimdi baya bi araştırdım testlerini ne ne demekmiş falan. Kısaca yazayım. Ben besafe aldım çünkü eşim besafe ismini boşa koymadıklarını düşündü ve alırsam bunu alırım dedi djdjdj yoykonun da yorumları falan çok yüksek ama onu araştırmadım hiç. benim eşim çok hızlı araba kullanır ben biraz pimpiriğim bu konuda güvenemiyorum. Sık sık da uzun yola çıkıyoruz. O yüzden biraz daha sağlam olsun dedim.Yoyko mu aldın oto koltuğunu? Baya düşmüş, 8000di 4700 civarı şuan. Kart kesilsin, indirim devam ederse alıcam.
ay bende düşmüyorSüt sağma 1180e düşüyor. Almayan kızlar hücuuummmmm. Dün 1300e aldım diye seviniyordum tiiiiii, şuan üzgünüm
Ya zaten 10 lira mıydı 30 lira mıydı öyle bir şeydi. Ben inan alırken ne işe yaradığını bile bilmeyerek aldım sırf ucuz diye shhsjsStandart yazıyordu anacım ama patladık yani gıcık oluyorum böyle şeylereben de bimden alacağum orda görüyordum arada
Haketmiş arkadaşın aldır bacım arkandayızBen böyle oyuncak tarzı şeyler almak istiyorum şu piyanolu oyun halısı falan arkadaşım alma hediye gelir dedi dedim kim alacak ki olsun sen bekle hediye gelir oyuncak olarak bana hep öyle geldi dedi gelmezse ona aldırcam
Sepete ekledikten sonra tepede kuponlarım kısmında kupon çıkması lazımay bende düşmüyor