Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
Yavrum öyle düşünme ya 3 bin çok az değil tabi ama sen de bu zamana kadar ödemişsindir kaç taksit. Aldığın yanına kâr kalıyor

Yavrum öyle düşünme ya 3 bin çok az değil tabi ama sen de bu zamana kadar ödemişsindir kaç taksit. Aldığın yanına kâr kalıyor
Shshshhs ben de kendimi böyle teselli ettim ne aldıysam ve indirime girdiyse TR’de yaşıyoruz, TL değerli değil, enflasyon da yüksek boşver erken aldığında daha karlısın dedim 3-4 sene önce ev alanlar şu an 2 bin lira kredi ödüyor öyle düşünelim

Ayyy inşallah inşallah Belli bir süre geçince de saçları boyatmak kestirmek Dışarıdan en görünen saçlar gibi geldiği için şu an ilk bunları düzeltesim var ama ek gıdaya kadar beklerim gibi
6. Ay yenilenmenin tam zamanı bence yaza bomba gibi girelim Bebeklerimiz de toparlanmış olur o zamana ele gelirler iyice

Taksiti gelecek ay bitiyor. O satıcıya da yazıklar olsun ama resmen insanı gaza getiriyorlar ya hemen almak zorundaymışız gibi hissettiriyorlar. Ablam 1 yıl önce aldı bebek arabasını o bile aynı fiyata gelmiş öyle bi indirim
Amazondan oto koltuğu aldık prime fırsatları diye apar topar. Fırsat süresi bi bitti aldığımızın bin tl altına düştü. Ve indirim falan yok normal fiyat diye. Saçma sapan şeyler oluyor ben artık takip edemiyorum mağazaları. Hadi amazon düşünce iade ediyor diye kafamız rahat da diğer şeylerde böyle mal gibi hissettiriyor insanı

6. Ay yenilenmenin tam zamanı bence yaza bomba gibi girelim Bebeklerimiz de toparlanmış olur o zamana ele gelirler iyice
Ayyy aynen düşündükçe heyecanlanıyorum Fazla kilolar verilmiş, vücut kendine gelmiş, saç baş toparlanmış, bebişe de güzel güzel kombinler yapılmış geziyoruz falan çok tatlı

Aldığım herşey deli indirime girdi çok sinirliyim bunlardan hırsımı çıkartmaya çalışıyorum djdjdjd fakirleşmiş hissediyorum
O zara indiriminde bana da oldu . En komigi ben aldim bisey 3 gun sonra kumral aldi o benden daha da indirimli aldi ben kabariyorum kendi kendime indirimden aldim diye. bir suru seyden zarar ettim hemde indirimli aldim

Biz de 6. ayda güya efsane indirimlerde almıştık ama ben kasımda daha fazla gireceğini tahmin ediyordum. Hatta görümcem geçen sene 12 binlik arabayı 6 bine aldım 11.11de demişti. Aman dedim neyse taksitleri azalır. Ha azaldı da. Hatta bak seninki bitmek üzereymiş. O yüzden bakıp da hiç canını sıkma bitti kurtuldum gözüyle bak

O zara indiriminde bana da oldu . En komigi ben aldim bisey 3 gun sonra kumral aldi o benden daha da indirimli aldi ben kabariyorum kendi kendime indirimden aldim diye. bir suru seyden zarar ettim hemde indirimli aldim
Şey kârdan zarar etmek bu mu oluyor hocam djdjdjdd zarada şey var ama alabildiysen şanslısın

Yarı yarıya falan olmadığı sürece sıkıntı yok bence, pusetten sonra kullanacağı oto koltuğunu alalım dedim eşime ciddi indirime girmiş ama hem 1 seneye yakın yer tutacak hem şu an ekstra ödeme yapmış olacağız boşver diyor. Globber için de aynı şekilde, e maaşlara da zam geliyor napalım diyor o yüzden emin olmadığım şeyleri eşime sormayı seviyorum daha mantıklı davranabiliyor çoğu zaman.

Ben de indirimde aldığımı düşünüyordum djdjdjd neyse öğrenmiş olduk. Gerçi ben dysonı bu kasım indirimleri ilk çıktığında almıştım. 3200dü 2800e yakalamıştık. O zaman için ne büyük indirim yakalamışım sonra toplanmadı bi tarafımız djdjd

Oto koltuğunda şöyle düşündüm 6-7 aydan sonra oturmaya başlıcak ve o sürede indirim takip edemem bir daha ve inmeyebilir. 9 taksit de yapınca amazon aldık geçtik. Globbera kadar gelememişim ben ya dün öğrendim eşim gördü hemen almamız lazım diyor dünden beri kaçıncı bakışı yakalar mıyız diye djdjdjd benim kocaya da indirim de otur izle ne alcağını şaşırıyor gerekli gereksiz herşeyi alıyor. Bizim ev alışveriş konusunda hiç iyi değil

Kızlar ben bebek çamaşırlarını 40 derecede yıkadım bunlar çekti ya da bana öyle geliyor. Siz kaçta yıkadınız? ( ufacıklar ya da bana öyle geliyor ya

Eklentiler

• 0C5537F2-2759-4D05-9E9C-97DF7BEC227B.jpeg
    92,8 KB · Görüntüleme: 24
Eşin senden fenaysa işin zor anam haklısın

Süt sağma 1180e düşüyor. Almayan kızlar hücuuummmmm. Dün 1300e aldım diye seviniyordum tiiiiii, şuan üzgünüm

Bugün kontrolümüz vardı ve bizim hanım kızımız yine yüzünü göstermedi sağolsun çok şükür her şey yolunda nstde de sancı çıkmadı her şey normal görünüyor
Ama enfeksiyon varmış idrar yollarımda. Burada doğal yöntemlerle çözenler olmuştu ama hatırlayamıyorum kızlar çok yüksek değil değer, yine de yarın doktora danışacağım tabi. Önerilerinize talibim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…