- 14 Nisan 2024
- 186
- 178
- 31
Seninki de ürtiker mi acaba, sadece buz koyduğumda hafifliyor kaşıntı sonra başlıyor yine. Akşamları çıldırıyorum huzurum kalmadı resmen. Cildiyeye de gidicem ilk fırsatta. Hiç mi ilacı yokmuş yaBen de aşırı kaşınıyorum ya uykuya bile zor dalıyorum kaşınmaktan. Bacaklarım kalçam falan pul pul dökülüyor yaralı bir görüntüsü var. Bugün aile hekiminde gösterdim hatta bayağı döküntü olmuş ama steroid krem falan kullanamazsın o nedenle doğumdan sonra geçmesini bekleyin dedi. Genelde geçermiş.
Bazen hazımları tamamlanmıyor, beslenme geri çekilebiliyor yada durdurulabiliyor, zaman geçtikte bile bazen ilerleyip bazen aynı ml ile devam edebilirler. 40 haftayı tamamlıyorduk biz öyle veriliyordu, 2.5 kilo üstü ve 38 - 39w olunca çıkarmaya yönelik oluyordu daha çok. Ve tartılarıda çok değişir +25 +40 +90 gr gibi olup bir.anda -100 -80 -30 larda oynayabiliyor her akşam tartıyorduk biz, her gün telefonla bilgi veriliyordu, aile ile görüş saati olurdu beslenme milimi kilo alımı günlük aktivitelerini anlatırdık. Bu arada ilk defa anne oluyoruz, zaten bunun bilincinin ayrı yüklenmesi bebeklerimize adaptasyonumuz, elinizden geldiğince onları koruma içgüdüsü daha bir çok karmaşıl süreç var. Kendinizi ifade edemeyeşiniz bunlardan kaynaklı, yavaş yavaş alışacaksınız, hemde yenidoğan terimleri bakımlarını göreceksiniz sizde bir değerlendirmeden geçirip sorular sorabilecek duruma geleceksiniz. Şu an sizin için anlamlandırma süreci yani gayet normalEvet besleniyorlar , kızım kusmuş dün kesmişler iki gün . Dokunma konusunda bir şey demediler daha . İnşallah dediğiniz gibi olur haftalarını tamamlatırlar diye düşünüyorum. İyi olsunlar da kalsınlar . Aslında içim hep rahattı ama gidip görmeye başladıkça annelik yükleniyor galiba içim akıyor çok değişik . Kontrol edemiyorum kendimiben öğretmenim normalde iletişim becerilerim çok kuvvetlidir ama noluyor vallahi anlamıyorum
Senin tosuncuk ya maşallahKuzum bizim bebiş 34te 3200 geldi biliyorsun o FL şeyi doğruysa 54 cm o hesaba göre boyu zaten herhalde 60ta da doğar yaniBen FL hesabına hiç inanmıyorum. Kasılma ile monitördeki değerin yükselmesini ben de anlamıştım nst’de. Ama benimki 33e kadar çıktı sanırım en fazla. Evde ben de kesinlikle daha sertlerini hissediyorum orada önemli olan düzenli olmaları galiba. Sürekli düzenli bir şekilde kasılma olmadıkça o grafik yukarı-aşağı yukarı - aşağı bir eğri çizmedikçe çok anlamlı bulunmuyor. Az kaldı 37yi atlatmaya sonra istedikleri vakitte buyursun gelsinler inşallah Her bebek 40ı görecek diye bir durum olmuyor zaten hele ki tombik bebekler
Ben bazı günler unutsam da kullanmaya çalışıyorum 150 binlik benimki ama d vitamini sadece kemik gelişimine bu kadar etkisi olduğunu bilmiyordum anneme kalsa biz hiç ilaç kullanmadık bebeklerimde de sıkıntı olmadı der 4 çocuk doğurmuş biri olarak aynısı kv de diyor o zamanlar vitamin bilmezdik diye bazen abartılıyor tabi ki ama arkadaşının ki etken bence sadece bu değildir ya onun vücudu yediği yicekleri depolamıyordur muhtemelen ama ben tabi kullanıyorum
Vallahi İnan bugün sordum tek çözümü steroid kremler onlar anında yatıştırır ama gebelikte kullanılmaz dediler. Aynı Sefa yağı, sarı kantaron yağı falan sürebilirsin dedi. Benim göbeğimde ürtiker falan yok tamamen derisi kuruyor ve ne değse kaşınıyor ya da mesela saçımı bile toplamak için kollarımı kaldırsam anında kaşındırıyor. Pilateste de elim sürekli göbekte. Bacağımda ve kalçamda da ciddi bir kaşıntı yok ama derisi çok kötü durumda. Yani her yerine kan oturmuş o da kabuklanmış gibi bir görüntü var. Ben hatta şeker mi yapıyor diye bile korkuyordum bu yara gibi olanları da şeker yapsa böyle olmaz o daha farklı görünür dediler.Seninki de ürtiker mi acaba, sadece buz koyduğumda hafifliyor kaşıntı sonra başlıyor yine. Akşamları çıldırıyorum huzurum kalmadı resmen. Cildiyeye de gidicem ilk fırsatta. Hiç mi ilacı yokmuş ya
Ah canım yaa çok zorluyordur seni. Havalar da soğudu artık onlarda kurutuyor cildi. Alerji durumu da olabilir belki . Çok zor ama cidden dayanmak zor oluyorVallahi İnan bugün sordum tek çözümü steroid kremler onlar anında yatıştırır ama gebelikte kullanılmaz dediler. Aynı Sefa yağı, sarı kantaron yağı falan sürebilirsin dedi. Benim göbeğimde ürtiker falan yok tamamen derisi kuruyor ve ne değse kaşınıyor ya da mesela saçımı bile toplamak için kollarımı kaldırsam anında kaşındırıyor. Pilateste de elim sürekli göbekte. Bacağımda ve kalçamda da ciddi bir kaşıntı yok ama derisi çok kötü durumda. Yani her yerine kan oturmuş o da kabuklanmış gibi bir görüntü var. Ben hatta şeker mi yapıyor diye bile korkuyordum bu yara gibi olanları da şeker yapsa böyle olmaz o daha farklı görünür dediler.
tosuncuk bebek diye bir tabir varmış gerçekten de geçen Canan Karatay’ın bir videosuna denk geldim orada bahsederken o da tosuncuk bebek aşağı tosuncuk bebek yukarı bahsediyorSenin tosuncuk ya maşallahSonuçta fl üzerinden hesap yapıyoruz ama kafası da büyük onun da bi uzunluğu var belki de sadece kaval kemiği uzun çocuğun benim 75-80 arasını gördü ya monitörde o an karnımın taş gibi olduğunu ve nefes kesilmesini hissettim ama bir kez oldu onun harici 25-30lar düzenli olarak vardı yukarı aşağı şeklinde zaten doktorum oraya takıldı daha çok. Bir daha çekmeyi düşündü ama nasılsa haftaya yine geleceksin bir daha çekmeyelim dedi tamam dedim ama evde çok daha sertlerini hissettiğimi söyledim valla ben de 38i görürse mutlu olacağım ama hangi zamanda hayırlıysa o zaman olsun inşallah
Evet canım. Bir de bana bazı vitamin veya mineraller çok düşmüştür vücutta ondan da kaynaklanabilir dediler. Doğumdan bir süre sonra cildiyeye gösterir kan tahlili falan yaptırırım inşallah artık. Şimdilik her şey gibi onu da idare edeceğizAh canım yaa çok zorluyordur seni. Havalar da soğudu artık onlarda kurutuyor cildi. Alerji durumu da olabilir belki . Çok zor ama cidden dayanmak zor oluyor
Ay bunu ben de arıyorum. Ebebekte görmüştüm canım. Orijinal üründür diye tahmin ediyorum ama tek çeşitti. İnternette nerede orijinal sertifikalı ürün vardır bilemiyorum biraz büyüyünce ben de almak istiyorum amaKızlar merhaba bebeklerime kehribar kolye almak istiyorum güvenilir sertifikalı aldığınız varsa linkini verir misiniz ?
Ne almıştın anamAy resmen indirimde aldım dediğim şeylerden bebek arabasını aylar önce alıp koydum. Şuan aldığım fiyattan 3 bin daha ucuza buldum. Bu kadar olmaz ya. Satıcılar satarken son indirim pazartesi bitiyor dediler koştur koştur aldık 1 ay devam etti indirim
Ama simdi senin gibi zengin bi kadina boyle indirimden almak falan yakismiyorBebebao bakanlar şunda %15 indirim oluyor
Bebebao P1 240 ml Elektrikli Süt Sağma Göğüs Pompası (Türkiye Garantili)
Oioi puzzle olan 340 tlye geliyor
Oioi Puzzle Vakum Tabanlı Silikon Tabak River Green / Powder Grey
Sepette kupon tanımlanıyor. O kupon içinde detaylara bakınca link çıkıyor bir sürü üründe %15 ekstra indirim var. Bakmak isteyen varsa ıvır zıvır alıyorum resmen
Ahh kesinlikle bakım zamanımız geldiEvet canım. Bir de bana bazı vitamin veya mineraller çok düşmüştür vücutta ondan da kaynaklanabilir dediler. Doğumdan bir süre sonra cildiyeye gösterir kan tahlili falan yaptırırım inşallah artık. Şimdilik her şey gibi onu da idare edeceğizEşim diyor ki seni 30 bin bakıma sokacağız doğumdan sonra az daha sık dişini
Bundan almıştım. Ama siyahı indirime girmemiş diye kendimi teselli ediyorum djdjdjdNe almıştın anam
Aldığım herşey deli indirime girdi çok sinirliyim bunlardan hırsımı çıkartmaya çalışıyorum djdjdjd fakirleşmiş hissediyorumAma simdi senin gibi zengin bi kadina boyle indirimden almak falan yakismiyor
Ayyy inşallah inşallahAhh kesinlikle bakım zamanımız geldibu kadar döküleceğimi beklemezdim gebelikte . Doğum sonrası tüm bakımlarımızı yaptırırız artık hayırlısıyla doğuralım leke cilt bakımı , varis bakımı şekeri düzene getirme omurgayı düzeltme memeleri dikleştirme tüm hasarları onanırız
Çok güzel tanımladınız . Çok teşekkür ederim . Eğer anlamlandıramadığım bir şey olursa özelden de yazmak isterim müsait olduğunuzda .Bazen hazımları tamamlanmıyor, beslenme geri çekilebiliyor yada durdurulabiliyor, zaman geçtikte bile bazen ilerleyip bazen aynı ml ile devam edebilirler. 40 haftayı tamamlıyorduk biz öyle veriliyordu, 2.5 kilo üstü ve 38 - 39w olunca çıkarmaya yönelik oluyordu daha çok. Ve tartılarıda çok değişir +25 +40 +90 gr gibi olup bir.anda -100 -80 -30 larda oynayabiliyor her akşam tartıyorduk biz, her gün telefonla bilgi veriliyordu, aile ile görüş saati olurdu beslenme milimi kilo alımı günlük aktivitelerini anlatırdık. Bu arada ilk defa anne oluyoruz, zaten bunun bilincinin ayrı yüklenmesi bebeklerimize adaptasyonumuz, elinizden geldiğince onları koruma içgüdüsü daha bir çok karmaşıl süreç var. Kendinizi ifade edemeyeşiniz bunlardan kaynaklı, yavaş yavaş alışacaksınız, hemde yenidoğan terimleri bakımlarını göreceksiniz sizde bir değerlendirmeden geçirip sorular sorabilecek duruma geleceksiniz. Şu an sizin için anlamlandırma süreci yani gayet normal
dogumdan sonra masaj ve kuafor sart daha sonra cilt bakimi vucudu forma sokmak ve bol yuruyusEvet canım. Bir de bana bazı vitamin veya mineraller çok düşmüştür vücutta ondan da kaynaklanabilir dediler. Doğumdan bir süre sonra cildiyeye gösterir kan tahlili falan yaptırırım inşallah artık. Şimdilik her şey gibi onu da idare edeceğizEşim diyor ki seni 30 bin bakıma sokacağız doğumdan sonra az daha sık dişini