Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
Ay cig sebze de mideyi mahveder bu sefer dokunmuyor mu.
salatalik malzemeleri daha cok cig havuc falan yesil yaprakli salataya katilcak malzemeler. Pisirilcek sebzeleri cig yemiyorum ispanak gibi. ya iste folik alimida onemli deyince doktor kan yapmasi icin yesil yaprakli cig sebzelere giris yaptim ben de :)

Leydiyz neyse ben geri alışveriş moduma döneyim, bebek arabasına takılacak bardaklık falan alan var mı? Ne yazacağımı bulamadım çıkanları sevmedim öyle bardaklık yazınca
Ben temudan almistim baby gizel geldi . Bebek arabasi bardak tutucu yazabilirsin ama cogu gereksiz pahali su indirime girmis bak.

Gezenbebe Bebek Arabası Bardak Tutucu

Bende basdan beri kullaniyorum cnm 36.haftada bitiyor ilac cok ilac kullanincada skldm aslinda biraksam sorun olurmu diye dusunmusdum ama devm etcem galiba
Et et canım. Doktor bırak diyene kadar iç. Bence bebişe ve bize çok faydalı. Özellikle bu aylarda bebek tamamen bizden besleniyor. Vitaminlerimizin tam olması lazım

D vitamini için olması gereken deger 80-90 hatta 100 bile olabilir diyor su an doktorlar. Vitamin değil aslında bir hormon d vitamini ve vücuttaki bir cok reaksiyona giriyor o yüzden cok hayati bir hormon. 45 fena bir değer degil ama kış aylarında düşüyor genelde. Takviyesiz her hangi birseyle de yükselmiyor. Ben ocean 1000 likten 4 damla kullanıyorum hergün. Hamileliğimden önce de kullanıyordum hep ara ara zaten ama düzenli kullanmayınca 50 yi hiç geciremedim

Bende 5 hafta ilerideydi haftaya devlette de başka doktora gideceğim. Benim doktorumda genetik diyor sorun yok diyor. Bu konuyla ilgili çok bir şey okuma cidden insanın morali bozuluyor.
Devlette de göründüm ben farklı bi sebepten, bi bakıp bi sıkıntı yoktu dimi?? Falan dedi kadın. Onun o tepkisi de ayrı geriyor insanı valla

Multivitaminin içerisinde vardır belki o yüzden gerek görmemiştir. Sen yine bir baktır ondan sonra başla bence de. 40-50 arası değerler güzel olarak kabul ediliyor. Ki bayağı iyiymiş çok düşmediyse

Ağzın bal yesin bacım ya önemli olan sağlıkla doğurmak bunlar teferruat tabi ama lohusalıkta aynaya baktıkça kendimi kötü görürsem üzülürüm diye endişe etmiştim ama tahmin ettiğim gibi olmayacak gibi görünüyor çok şükür

Bir kere ölçüldü benimde ama arkadaşım korkuttu aklıma takıldı. Cam-kemik hastalığı gibi durumlar olabiliyormuş. İllaki Ağustostan bu yana düşmüştür. Ben de şuan eski doktorun verdiği 150.000iu yazan bir damla var. Tekrardan soracağım bakalım.

Evet besleniyorlar , kızım kusmuş dün kesmişler iki gün . Dokunma konusunda bir şey demediler daha . İnşallah dediğiniz gibi olur haftalarını tamamlatırlar diye düşünüyorum. İyi olsunlar da kalsınlar . Aslında içim hep rahattı ama gidip görmeye başladıkça annelik yükleniyor galiba içim akıyor çok değişik . Kontrol edemiyorum kendimi ben öğretmenim normalde iletişim becerilerim çok kuvvetlidir ama noluyor vallahi anlamıyorum

2 hafta ileri-geri olabiliyor yapısal olabilir şimdilik sıkıntı yok dedi doktor bana. Ben ölçümlere de tam güvenemiyorum anam, şüşko dedikleri bebek 3.5 kilo doğuyor hep. O yüzden çok takılmıyorum şimdilik. Toksoplazma vs kan verdiysen negatif çıktıysa problem yoktur bence, ben yaptırdım negatif

Eve getirdiğinizde inşallah bize iki çift pembiş ayak fotosu atarsan o günkü duygulanma bahanemiz de o olur Vlog izle izle bir hak olduk
İnşallah çok da yazıp mod düşürmek istemiyorum ben de iyiyim aslında . Ama sorunca anlatınca değişik dökülüyor böyle Allah hepimizin bebeklerini korusun . Sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin . Şimdi yaşadığınız tedirginliklerin çok daha fazlasını yaşıyormuşuz görünce onu anladım

Te en başta yaptırdık ya arada hiç bakmadılar tekrar ondan bi acaba mı dedim, 2 değil 4 hafta önde bi de 1-2 haftayı çok dert etmem de 4 de çok geliyor gözüme

Ben bazı günler unutsam da kullanmaya çalışıyorum 150 binlik benimki ama d vitamini sadece kemik gelişimine bu kadar etkisi olduğunu bilmiyordum anneme kalsa biz hiç ilaç kullanmadık bebeklerimde de sıkıntı olmadı der 4 çocuk doğurmuş biri olarak aynısı kv de diyor o zamanlar vitamin bilmezdik diye bazen abartılıyor tabi ki ama arkadaşının ki etken bence sadece bu değildir ya onun vücudu yediği yicekleri depolamıyordur muhtemelen ama ben tabi kullanıyorum

Ah canım benim, eminim öyledir Hiç düşürme modunu, ben sosyal medyada da çok görüyorum böyle ikiz gebeliklerde genelde bir küvöz süreci oluyor ardından eve gelince bıcır bıcır başlıyorlar bıcırdamaya Herkes her şeyi unutuveriyor

Bugün bakıldı canım onlarda sorun yokmuş çok şükür, onlar değilimde kolestaz oluyormuş adı dediğin gibi baya tehlikeliymiş bebeğin alınması gerekiyormuş o durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…