Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
Kizlar bu arada boyle yilbasi icin falan guzel tulum takim falan gorurseniz paylasirmisiniz hic bulamadim istedgim gibi bebis icin yani

Sende eşim gibisin demek hep kötüyü düşünür bana açıklamasıda şu iyi bir şey olunca daha çok seviniyorum böylelikle ama benimde savunmam şu ağzımızdan çıkan her kelime dua niyetine girer boşuna denmemiş ya hayır konuş ya sus diye her şey çok güzel olacak diye sürekli kendine hatırlat sağlıkla alıcam kucağıma sağlıkla çıkıcam o hastaneden diye emin ol ne söylersen başına o gelir iyi düşünelim iyi şeyler başımıza gelsin

Direk ss aldim valla bunlar guzel bilgiler canim cok tesekkurler , en kisa zamanda bebeklerinle iyiles ve hayata don
Herkesin kendi bedeni acı eşiği farklı , vücudun yorgunluk ya da dinginlik seviyesi farklı . Hepimizin doktoru ebesi farklı . Yani sonuç olarak bunlar kişiye özgü . Bi de senin yanında bebişin olacak nasipse iyileşmen çok çok daha erken olacak . Benim ablam annem eşim yanımdaydı . Dönüşümlü olarak hep iki kişi vardı yanımda ki iyi ki vardılar . Yardım istemekten çekinmemek lazım . Tabiki premses de değiliz ama herkül de değiliz . Merak etmeyin eşinizle yine beraber her şeyi halledersiniz ama anlayışlı size uygun birisinin daha yanınızda olması kötü bir durum değil . İmkanı olan için söylüyorum . En azından beden, rahim, psikoloji toparlanana kadar . 4 günlük lohusa deneyimim budur yoldaşlarım :)

@edahandro ah be bebisler cok uzuluyorum size bari dogumdan once gecse
Ben alıştım yavrum ya, bir ara aşırı sinirlerim bozuluyordu ağlıyordum artık olur olmadık yerlerde kustuğum için ama herkes farklı yaşıyor işte. Çok şükür benim vücut ağrım kramplarım falan olmuyor hiç. Mide ve bağırsaktan çekiyorum işte ben de, herkes farklı yaşıyor. Ben kilo almıyorum bebo alıyor seviniyorum

benim de tam vajina kemiğinin orası bacaklarımın arası kopuyor sanki her gün aynı olmuyor bazı günler hiç hissetmiyorum bazı günler koltuktan zor kalkıyorum yatakta zor dönüyorum
uyuyup dinlenince gecerdi benim gecmedi bu sefer gecen sekilde degil sanki. kanala mi girdi bebis bilmiyorum carsamba kontrolum var bakarlar o zaman

Aslında şu an hepimiz bir hayalimizi, duamızı yaşıyoruz, sonsuz şükürler olsun Kendimizi zihnimizin insafına bırakıp bu güzelliğin tadını çıkarmaktan vazgecmememiz gerekiyor. Senin de kendine iyi gelecek çıkış yolları bulacağına eminim Kızın çok şanslı, ona şimdiden bu kadar sahip çıkan bir annesi var

Küvet işini nasıl yaptınız ne aldınız kızlar bi eksik o kaldı benim içime sinen bulamadım ya

canim benim burda ikisi de devletin asi takviminde rota ve menenjit o yuzden her cocuk oluyor yaptir mutlaka hatta keske trde de asi takvimine alsalar

Kiz sorma ben esin gibi dusunmuyorum da genlerime tukureyim anneannem annemde boyle kirmaya calisiyorum ama bi kere insanin karakteri oturunca cok zor imkansiz degil ama cok da kolay olmuyo

Canimsin yaa hemserim yerim senin 4 gunluk lohusaligini allahtan annem var kuzenim var esim de cok yardimci. Kendi isi oldugu icin evden de bakabiliyor bana buyuk avantaj

Katlanır küvete file aldım uymadı, kabul de etmiyormuş e bebek bugün deneyeceğim bi iade etmeyi. Siz ne aldınız?
Bende alirken icinden cikmisti arkadasim ayak da verdi ama sanki tam oturmuyo kuvet bilemedim bi soyle denemek lazim yine ama ayak cok buyuk konfor arkadasim kuveti de al dedi de nereye sokayim esek kadar sey

uyut sunu diye bagirir oglum geceleri diye sana mi diyor sen bebegi uyutacaksin diye.. eger oyleyse bu ne kadar kotu bir yorum ve bakis acisi. sen deseydin keske babasi uyutacak. sunu dedigin de zaten bebegi diye

canim benim burda ikisi de devletin asi takviminde rota ve menenjit o yuzden hed cocuk oliyor yaptir mutlaka hatta keske trde de asi takvimine alsalar
Ne güzelmiş Ben ilkinde yaptırdım ikisini de, şimdi de yaptıracağım. Burada bebek her ay kontrole götürülüyor, orada uygulama nasıl canım?

Hastaneden çıktın mı peki? Sağlıkla en kısa sürede kavuşursun umarım
Beni hemen paket ettiler ya ameliyata girişimde , hastaneden çıkışımda hızlı oldu . Ama bir gün gerçekten az İki gün kalabilseydim ki bir aydır hastanedeydim nerdeyse kalırdım yine , çok daha iyi gelirdim eve .

Ne güzelmiş Ben ilkinde yaptırdım ikisini de, şimdi de yaptıracağım. Burada bebek her ay kontrole götürülüyor, orada uygulama nasıl canım?
hastanede 3-5 gun arasi kaliniyor burda rutin o sirada cocuk doktoru gelip bakiyor topuk kani, isitme görme testleri iskelet sistemine bakiyorlar biede egrilik var mi diye. eve ciktigin zaman ev ziyareti oluyor gorevli geliyor saglik bakanlgindan ebeyle birlikte sartlarina bakitor sana bakitor lohusa depresyonun var mi evde sartlar bebek icin elverisli mi bebegi bakabiliyormusun vs givi. sonra asi takvimi 2. ayda basliyor iste 2-4-6-13. ay diye devam ediyor. saglik ocagi da rutin kontrole cagiriyor kilo olcumu ilerleyen zamanlarda konusma gelisimi yurume tutma refleksleei vs boylr devam ediyor 2 yasina kadar

Bende alirken icinden cikmisti arkadasim ayak da verdi ama sanki tam oturmuyo kuvet bilemedim bi soyle denemek lazim yine ama ayak cok buyuk konfor arkadasim kuveti de al dedi de nereye sokayim esek kadar sey
Yok ya 5-6 ay kullanacağım şey için ayak falan alamam eşek kadar dediğin gibi no

En kısa sürede toparlanırsın umarım, bebelerin de sen iyileşir iyileşmez gelsinler hemen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…