Eşin aslında iyi de yapıyor ya ama sen biraz daha toparlayıcı bişey olsun konu sana gelmesin istiyorsun. Erkeklere de güven olmaz söylerler analarına. Dağa taşa söyle ama kocaya söyleme boşver
erkekler de bağ kursa dert kurmasa ayrı dert gerçekten boşvercen en az seviyede muhatap olacaksın falan öyle böyle bi denge kurulcak bu saatten sonra. Bir daha rest çekmek yemez diyim sana. Korkarlar iyice kopup gidecekler torunu göremicez diye. Nolursa olsun sen kötü olmada zaten çocuk olduktan sonra daha az umrumuzda olacak diye düşünüyorum. Ben kvlerden geliyom şimdi sarı tülbent işlemiş neden bebek sarılık olmasın diye
dedim hani hurafe bunlar ama sereriz çok güzel olmuş elinize sağlık falan ama asla sermem
alırken de övüyom hep fkfkrk yemeğimi böreğimi de elime verdi gönderdi aman diğer şeylerini de ben görmüyorum yemek boyu 3 kere salata ye demesini ve 2 kere su ister misin demesini mesela takmıyorum artık
kb sofrada olsaydı 3 kere de salata ye diye o söyleyecekti mesela. Ağzımı açıp gösterme isteği çok gelirdi bana ama şimdi tamam diyom