Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
Küvet işini nasıl yaptınız ne aldınız kızlar bi eksik o kaldı benim içime sinen bulamadım ya
Katlananlar çok büyük geldi gözüme ben skiphop aldım içinde filesi dahili var genel olarak çok memnun kalmışlar ama kesin aşırı az kullancam. Banyom çok küçük bu bile kocaman kaldı diğerleri asla sığmazdı. Hoş banyoma 2 kişi de sığmıyor nasıl yıkıcam ilk başlarda bilmiyorum sonra baba omzuna başvurucam açıkçası 😁

Ay bak bu güzel işte. Tüm övgüleri toplıcan dogum sonrası. Hiiç yeni dogum yapmış gibi değilsin ne kadar fitsin falan der insanlar. Bana böyle dediklerinde cok seviniyodum 😂 bardaga dolu tarafından bakalım hiç diilse 🌸
aynen madem elimizden bi şey gelmiyor işin güzel taraflarına odaklanmak en iyisi :)

hastanede 3-5 gun arasi kaliniyor burda rutin o sirada cocuk doktoru gelip bakiyor topuk kani, isitme görme testleri iskelet sistemine bakiyorlar biede egrilik var mi diye. eve ciktigin zaman ev ziyareti oluyor gorevli geliyor saglik bakanlgindan ebeyle birlikte sartlarina bakitor sana bakitor lohusa depresyonun var mi evde sartlar bebek icin elverisli mi bebegi bakabiliyormusun vs givi. sonra asi takvimi 2. ayda basliyor iste 2-4-6-13. ay diye devam ediyor. saglik ocagi da rutin kontrole cagiriyor kilo olcumu ilerleyen zamanlarda konusma gelisimi yurume tutma refleksleei vs boylr devam ediyor 2 yasina kadar
Topuk kanı bir defa mı alınıyor orada? Bir de kalça ultrasonu yapılıyor mu?

Türkiye'de paran varsa uzmana ulaşımın falan çok hızlı evet ama şu standart yok maalesef. Senin ve çocukların adına çok sevindim 🧿🥰 Böyle zamanlarda iyi ki göç etmişiz diyor musun? Yoksa her gün mü diyorsun 😂

eşim de seni yemeğe boğucam merak etme diyo ldkflkj işin güzel tarafı da var ama 1,5 ayda sadece 100 gr. aldım :KK70: diyetisyen bebek bütün besini alıyor diyor hayret etti kadın artık bu hafta. Doğurduğumda hamile kaldığım kilodan 6 kilo falan düşük olacak kilom.
Ben de 1.5 ayda 800 gram aldım, bebo benden daha çok almış 😂 birden bire 5 kilo alıp üzerine 2 kilo aldım hiç anlamadan, şimdi durdu. Seviniyorum ben de bebo alsın yeter, bizim almamamız daha iyi.

Ben de 1.5 ayda 800 gram aldım, bebo benden daha çok almış 😂 birden bire 5 kilo alıp üzerine 2 kilo aldım hiç anlamadan, şimdi durdu. Seviniyorum ben de bebo alsın yeter, bizim almamamız daha iyi.
sen de yiyemedin ki anam bi şey şeker olmasa da senin de miden mahvetti seni. dediğin gibi bizim kiloya ihtiyacımız yok zaten bebolar topidik olsun yeter

sen de yiyemedin ki anam bi şey şeker olmasa da senin de miden mahvetti seni. dediğin gibi bizim kiloya ihtiyacımız yok zaten bebolar topidik olsun yeter
İştahım yok gerçekten ya, dışarda hamburger falan yiyorsam iştahlı yedim onun dışında hiç hatırlamıyorum şöyle aman da şu olsa da yesek dediğimi. Normalde anasını ağlatırdım ben ama gebelikte tersi oldu 😂 kızçem anasını düşünüyor sonradan lohusa depresyonuna girmeyeyim diye yorumluyorumahcksjsks

İştahım yok gerçekten ya, dışarda hamburger falan yiyorsam iştahlı yedim onun dışında hiç hatırlamıyorum şöyle aman da şu olsa da yesek dediğimi. Normalde anasını ağlatırdım ben ama gebelikte tersi oldu 😂 kızçem anasını düşünüyor sonradan lohusa depresyonuna girmeyeyim diye yorumluyorumahcksjsks
inşallah öyledir ya ksdhskh ben de şeker çıkmadan önce çok iştahsızdım 5.aya kadar 2 kilo almıştım zaten. şeker olmasaydı da almazmışım. şimdi de çok iştahsızım mesela şeker olmasa hapur hupur da yiyemem gibi.

inşallah öyledir ya ksdhskh ben de şeker çıkmadan önce çok iştahsızdım 5.aya kadar 2 kilo almıştım zaten. şeker olmasaydı da almazmışım. şimdi de çok iştahsızım mesela şeker olmasa hapur hupur da yiyemem gibi.
Yavrum mide küçülüyor dedikleri doğru galiba, ben bi oturuşta zurna dürümü ara öğün olarak tüketiyordum geçen gün eşim en küçük boy almış 2 parça bıraktım ajfkdkdk kız premses olacak herhalde dedim ama şüşkoymuş o ayrı 😂

Kızlar 32 çalışır raporu aldım, e devletten ne olarak gözüküyor. Ya ben bulamadım yada yazamadı sekreter

Kızlar İstanbul’da bildiğiniz bebek bakım eğitimi veren uzman var mı? Online değil yüz yüze istiyoruz, eşim talep etti, garibim hayatında bebek görmediği için nasıl tutacağımı bile bilmiyorum bul da gidelim diyor 😂

uyut sunu diye bagirir oglum geceleri diye sana mi diyor sen bebegi uyutacaksin diye.. eger oyleyse bu ne kadar kotu bir yorum ve bakis acisi. sen deseydin keske babasi uyutacak. sunu dedigin de zaten bebegi diye
evet sustur şunu dicekmiş oğlu 🤣 oğlunu hiç tanımıyor yada kendi kocası gibi sanıyor sanırım.. hiç bişey demedim yüzüne bile bakmadım bunu duyunca 🙄 eşim dedi salak salak yorumlar yapma artık diye. çok kötü

ben aşırı uyuyorum ya gece de erken yatıyorum en geç 1 de ama bu saatte zar zor uyanıyorum. sersem gibi uyuyorum bu bebeği kim emzircek 🤣🤣

Kızımın çikolataları hazır kim atmıştı bu sayfayı buraya bende yaptırdım kargoya vermisler 🥰 inşallah cikolatasi guzeldir

Eklentiler

• IMG-20241104-WA0003.jpg
    IMG-20241104-WA0003.jpg
    248,6 KB · Görüntüleme: 42
Topuk kanı bir defa mı alınıyor orada? Bir de kalça ultrasonu yapılıyor mu?

Türkiye'de paran varsa uzmana ulaşımın falan çok hızlı evet ama şu standart yok maalesef. Senin ve çocukların adına çok sevindim 🧿🥰 Böyle zamanlarda iyi ki göç etmişiz diyor musun? Yoksa her gün mü diyorsun 😂
evet kalca ultrasonu yapildi ilk cocugum makat gelisli oldugundan. bir defa aldilar topuk kani ama pandemide kurallar daha farkli olabilir. ben trden tasinali 8 sene olacak aslinda goc etmek icin gelmemistim doktora yapmaya geldim ben once 1 senelik izin aldim tr de ogretmendim. daha sonra geldigimin ilk yili burda esimle tanistim evlendim o kalmak istedi ben egitim iznimi uzattim 4 yila. Ardindan cocuk dogdu 2 yilda cocuk izni aldim. sonra kesin yerlesme karari verince istifa ettim orda mebden burda doktorada bitince universiteyle anlasmistim daha oncesinde zaten o sekilde artik univde calismaya basladim. ev aldik cocuk dogdu derken yerlestik iyice. Adapte olmak hemen kolay olmadi, esim kalmak isteyince kendimce fedakarlik yapmis oldum aslinda onun icin, ama simdi donup bakinca geriye iyi bir karar vermis ben de vermisim. Zaten uzak degil 4 saat ucakla yilda iki kez geliyoruz annem gelecek esimin babasi geliyor her yil sanki tr de baska bir ilde yasiyormusuz gibi oluyor.
duzenine alistim artik buranin is hayati esnek ona alistim ev duzenine sakinligine.

Son düzenleme:
4A/4B İşgöremezlik Ödemesi Görme kısmında raporlar sekmesine eklenmiş canım benimki. Sadece aldığım tarih yazıyor başka bi bilgi yok ama
Bir arkadaşımda almıştı ama rapor şeklindeydi onun haftası filan her şey yazıyordu, sordum ona da geç düşebiliyormuş sisteme, bir gün sonra çıkmış raporu, yetiyordur öylede

X