Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
Sondayi odada takmalarına izin verme canım özel hastane sonucta uyustuktan sonra takılmasını istiyorum de tmm diyolar zaten hatta ikisindede ben hatırlattım sondam yok diye ameliyat bittikten sonra taktılar en son korkacagin o olsun bende kanama kontrolünden mesela tırsıyorum ama oncekinde kizlar çok kibardi bileğini tuttum acidigi an sıktım ve bıraktı canım çok yanmadı kizlar derken hemşireler konusurken seni temizlerken bikerede cekiyo sondayi acimiyo merak etme

Kork yavrum kork korkmasan tuhaf olur zaten de korkmak var korkutmak var . Sen kendini de korkutuyosun sadece bizi gec. Bosver kotu hikayeleri yahu guzel dusunelim guzel olsun , herkes insallah nasil dogum yapmak istiyorsa su gibi yapsin gitsin bitsin . Ama kotu hikayeleri de surekli paylasmayalim cidden cok etkileniyorum ben sahsim adina. Ha olmadi dogurana kadar girmicem foruma

Kızlar hastaneden taburcu olurken nasıl bişey giyeceksiniz. Şu sinem kobalın altüst krem eşofman takımı vardı onu beğeniyorum ama bulamadım bi yerde alan var mı bu tarz bişey
Ben direk pijamalarimin üstüne montumu giyiyorum ev hastaneye çok yakın arabayla 8 dk felan yürüme 15 dk eve gelince hemen banyo yaptığım için cikartmiyorum hemen kirliye atıyorum sonra bebeğimi yikiyolar hemen hooppp miss misss emziriyorum rahat rahat zaten herkes ayakta oluyo kimi evi topluyo kimi onu bunu yapiyo bende anın tadını çıkartıyorum

Peki peki kızma Hiç korkmuyorum ki iki türlüsünü de hallederim kimler kimler halletmiş ben mi yapamicam di mi

Tamam canım aklımda olacak mutlaka bu detay Erken takmak isterlerse söyleyeceğim.

Dün eşimin kuzeninin nişanı vardı kızlar hazır dekor bulmuşken hamile çekimi yaptılar bana durduk yere Haftasonu yine bomba gibiydi benim. Yine tabi ki endokrine gittik ve gece insulini ekledi. Artmaya devam edecek doguma kadar dedi. Yıldım alarm kur ölç yemek hesapla insülin yap çok yoruldum ya.

Eklentiler

• IMG_20241102_222431_230.jpg
    214,6 KB · Görüntüleme: 73
Kızlar hastaneden taburcu olurken nasıl bişey giyeceksiniz. Şu sinem kobalın altüst krem eşofman takımı vardı onu beğeniyorum ama bulamadım bi yerde alan var mı bu tarz bişey
Hamile taytımı giyerim herhalde çıkarken de. Dikişsiz falan da olduğu için. Üzerine de sweatshirt falan olabilir. Montu alır çıkarım. Diye düşünüyorum. Hastaneye giderken bunları giyerim çıkarken de bunlarla çıkarım düşüncem bu yönde.

Siz de bebeği yıkamak için göbek bağının düşmesini beklemeyenlerdesiniz sanırım Annemler de hep bu şekilde yapmışlar da şimdilerde önermiyor doktorlar pek enfeksiyon riskine karşı. Ben de başını yıkar göbeğini beklerim diye düşünüyorum artık. Eşim bu konuda çok katı zaten kesinlikle yıkanmayacak diye Sezaryen sonrası duş hemen alınabiliyor mu ?

Leydiyz benim annemin durumları az çok biliyosunuz, herhalde ayda 1 bi sonda takılıyodur. Benim denk geldiğim eğer üroloji takıyorsa sondayı çok daha profesyonel oldukları için hiç hissetmiyor. Geçen dahiliye taktı hem takamadılar adam gibi hem de kadının canını yaktılar baya. Kadın doğum da en az üroloji kadar uzmandır bence bu konuda o yüzden ağrı acı yapacağını sanmıyorum. Çıkarırken de hep sorarım acıdı mı diye sadece garip bi hissiyat oluyor diyor acı olduğunu söylemiyordu. Doğumda değişir mi bilmem ama sonda sondadır diye yazayım dedim herhalde en son kafaya takılacak şeydir djfnf

Sinem kobalınlini hatırlamıyorum ama Hepsiburada indirimlerinden us polo esofman sipariş verdim ben de 2 gün önce tam krem rengi alt üst m aldım bedenleri cok oversize diyordu bilmiyorum gelince görcez artık nasılmış

Ay bebiş zaten mis gibi kokuyor 1 hafta yıkanmasa ne olcak sanki basını da yıkama ihtiyacı hiç olmamıştı bizde zaten 5-6 günde düşmüştü göbek bagı. Bebegi de yıkayamadık diye hiç dert etme yani.
Su gecirmez bantla sen yıkanabilirsin ama iyi oluyor insan bir ferahlıyor

Ben eve gelince yıkarım ondan sonra beklerim çünkü hastanede siliyolar temiz olmuyo kan oluyo yinede bikere yıkarım yani

Tabi tabi eve gelince hemen yikaniyosun temizliyolar seni ama batikon oluyo yinede poponun arasına bile bildiğin batikonla göğüs altından vajinana kadar dokuyolar su geçirmez bant takiyolar sana eskiden büyük kızımda biz almıştık banti eczaneden şimdi öyle deil direk su gecirmyen bant takiyolar her gün banyo yapmaya çalışın sütün artması için terliyoruz bide mecburen yapiyoz ama şimdi kış ayı 3 günde birde yapabilirsin

Ben zaten çok bekleyemem yıkanmak için hastaneden gelince yıkanırım muhtemelen canım. Bebeği de sanki yıkasam daha rahat edermiş gibi geldiği için bir yıkama isteği oluşuyor aslında içimde ara ara Yoksa tabi yıkanmasa ne olur bir de kış günü.. komşumun bebeğin bağı 16.Gün düşmüş, ağustos ayında 16 gün yıkamadan bekletti bebeği. O kokmadıysa bizimkilere de bir şey olmaz inşallah

Ay inanmayacaksın ama birkaç saattir aklımdasın son görülmene bile baktım nerde bu kadın diye sabah erkenden yazardın bakıyorum bir şey yok valla allah korusun bi ara doğurdun sandım djfkdkd az kaldı yavrum azzzzzz, yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin güzel kızını kucağına alınca unutacaksın hepsini negzelsin bu arada.

Dünden beri sokaklarda sürtüyoruz giremedim ki jfjdj aklıma da geldi yazamıyorum kızlar beni doğurdu sanacak diye. Ama yazamasam da sizi okudum hep

Bende geciyorum okumadan ama baktim ki git gide muhabbet uzuyor sayfalarca. Gerildim cok gerek yok bence bu kadarina diye dusunuyorum acikcasi.
Korkmayın korkmayın iyi örnekler de var her seyden önce normal bi ameliyat değil ki bu bebeğine kavusuyorsun. Bunun verdiği adrenalin, oksitosin, endorfin, dopamin sallıyorum artık ne çeşit mutluluk hormonu varsa seni bir sekilde kaldırıyor ayağa. Mesela bir arkadaşım gecen sene sezaryen şeklinde ameliyat olarak myom aldırdı. 2 haftada zor kendine geldi. Aynı arkadaşım ameliyat sonrası tüp bebek tedavisiyle 1 hafta once ikizlerin kucağına aldı. Ertesi gün ayaktaydı en kritik nokta yürümek o ilk yürüyüş yapılınca geçiyor hepsi.

Kanama kontrolü nedir o bana yapılmamıştı

Benim de öyle yavrum 34 haftalık normal dedi doktor ama tabi sen kendi doktoruna danış şiddeti vs belki aynı değildir ama bende doğum yapıyorum zannediyorum bazen o kadar değişik ve şiddetli oluyor

Bu da doktora bağlı biliyor musun ben hemen yikandim şu geçirmez bant yapıştırıp. Yan odamdaki başka doktorun hastasiydi mesela ona 3 gün sonra demişler yine su geçirmez bantla demişler. Ama kesin olan şu ki yıkanmak çok iyi geliyor. Hem bedene hem psikolojine. Bir de ben de bebeğin yikanmamasindan yanayım. Bebeğin etrafındaki katman onun bağışıklığı için çok faydalı. Ve duyup duyabileceğiniz en güzel koku yıkandıktan sonra yine mis o ayrı ama ilk hali bir başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…