- 16 Nisan 2024
- 197
- 219
- 36
Sondayi odada takmalarına izin verme canım özel hastane sonucta uyustuktan sonra takılmasını istiyorum de tmm diyolar zaten hatta ikisindede ben hatırlattım sondam yok diye ameliyat bittikten sonra taktılar en son korkacagin o olsun bende kanama kontrolünden mesela tırsıyorum ama oncekinde kizlar çok kibardi bileğini tuttum acidigi an sıktım ve bıraktı canım çok yanmadı kizlar derken hemşirelerSezaryende sonda da mı takılıyor? Ne zamana kadar takılı kalıyor? Hissetmeye başlayana kadar mı? Uf bir de onu çıkarmanın acısı var desene. Hiç taktırmadım gerçi ama çok acıtırmış gibime geliyorSezaryen fobim giderek artıyor
Kork yavrum kork korkmasan tuhaf olur zaten de korkmak var korkutmak var . Sen kendini de korkutuyosun sadece bizi gec. Bosver kotu hikayeleri yahu guzel dusunelim guzel olsun , herkes insallah nasil dogum yapmak istiyorsa su gibi yapsin gitsin bitsin . Ama kotu hikayeleri de surekli paylasmayalim cidden cok etkileniyorum ben sahsim adina. Ha olmadi dogurana kadar girmicem forumaTamam anacım sakin ol sen git yaptır sezaryen yaBelki biz de yaptıracağız da yani korkmak yasak mı Ben de çatır çatır doğurmaktan çok bundan korkuyorum şişko bir çocuğum olmasına rağmen taam mııı
Ben direk pijamalarimin üstüne montumu giyiyorumKızlar hastaneden taburcu olurken nasıl bişey giyeceksiniz. Şu sinem kobalın altüst krem eşofman takımı vardı onu beğeniyorum ama bulamadım bi yerde alan var mı bu tarz bişey
Peki peki kızmaKork yavrum kork korkmasan tuhaf olur zaten de korkmak var korkutmak var . Sen kendini de korkutuyosun sadece bizi gec. Bosver kotu hikayeleri yahu guzel dusunelim guzel olsun , herkes insallah nasil dogum yapmak istiyorsa su gibi yapsin gitsin bitsin . Ama kotu hikayeleri de surekli paylasmayalim cidden cok etkileniyorum ben sahsim adina. Ha olmadi dogurana kadar girmicem foruma
Tamam canım aklımda olacak mutlaka bu detaySondayi odada takmalarına izin verme canım özel hastane sonucta uyustuktan sonra takılmasını istiyorum de tmm diyolar zaten hatta ikisindede ben hatırlattım sondam yok diye ameliyat bittikten sonra taktılar en son korkacagin o olsun bende kanama kontrolünden mesela tırsıyorum ama oncekinde kizlar çok kibardi bileğini tuttum acidigi an sıktım ve bıraktı canım çok yanmadı kizlar derken hemşirelerkonusurken seni temizlerken bikerede cekiyo sondayi acimiyo merak etme
Hamile taytımı giyerim herhalde çıkarken de. Dikişsiz falan da olduğu için. Üzerine de sweatshirt falan olabilir. Montu alır çıkarım. Diye düşünüyorum. Hastaneye giderken bunları giyerim çıkarken de bunlarla çıkarım düşüncem bu yönde.Kızlar hastaneden taburcu olurken nasıl bişey giyeceksiniz. Şu sinem kobalın altüst krem eşofman takımı vardı onu beğeniyorum ama bulamadım bi yerde alan var mı bu tarz bişey
Tamam canım aklımda olacak mutlaka bu detayErken takmak isterlerse söyleyeceğim.
Siz de bebeği yıkamak için göbek bağının düşmesini beklemeyenlerdesiniz sanırımBen direk pijamalarimin üstüne montumu giyiyorumev hastaneye çok yakın arabayla 8 dk felan yürüme 15 dk eve gelince hemen banyo yaptığım için cikartmiyorum hemen kirliye atıyorum sonra bebeğimi yikiyolar hemen hooppp miss misss emziriyorum rahat rahat zaten herkes ayakta oluyo kimi evi topluyo kimi onu bunu yapiyo bende anın tadını çıkartıyorum
Sinem kobalınlini hatırlamıyorum ama Hepsiburada indirimlerinden us polo esofman sipariş verdim ben de 2 gün önce tam krem rengi alt üstKızlar hastaneden taburcu olurken nasıl bişey giyeceksiniz. Şu sinem kobalın altüst krem eşofman takımı vardı onu beğeniyorum ama bulamadım bi yerde alan var mı bu tarz bişey
Ay bebiş zaten mis gibi kokuyor 1 hafta yıkanmasa ne olcak sanki basını da yıkama ihtiyacı hiç olmamıştı bizde zaten 5-6 günde düşmüştü göbek bagı. Bebegi de yıkayamadık diye hiç dert etme yani.Siz de bebeği yıkamak için göbek bağının düşmesini beklemeyenlerdesiniz sanırımAnnemler de hep bu şekilde yapmışlar da şimdilerde önermiyor doktorlar pek enfeksiyon riskine karşı. Ben de başını yıkar göbeğini beklerim diye düşünüyorum artık. Eşim bu konuda çok katı zaten kesinlikle yıkanmayacak diye Sezaryen sonrası duş hemen alınabiliyor mu ?
Ben eve gelince yıkarım ondan sonra beklerim çünkü hastanede siliyolar temiz olmuyo kan oluyo yinede bikere yıkarım yaniSiz de bebeği yıkamak için göbek bağının düşmesini beklemeyenlerdesiniz sanırımAnnemler de hep bu şekilde yapmışlar da şimdilerde önermiyor doktorlar pek enfeksiyon riskine karşı. Ben de başını yıkar göbeğini beklerim diye düşünüyorum artık. Eşim bu konuda çok katı zaten kesinlikle yıkanmayacak diye Sezaryen sonrası duş hemen alınabiliyor mu ?
Ben zaten çok bekleyemem yıkanmak için hastaneden gelince yıkanırım muhtemelen canım. Bebeği de sanki yıkasam daha rahat edermiş gibi geldiği için bir yıkama isteği oluşuyor aslında içimde ara araAy bebiş zaten mis gibi kokuyor 1 hafta yıkanmasa ne olcak sanki basını da yıkama ihtiyacı hiç olmamıştı bizde zaten 5-6 günde düşmüştü göbek bagı. Bebegi de yıkayamadık diye hiç dert etme yani.
Su gecirmez bantla sen yıkanabilirsin ama iyi oluyor insan bir ferahlıyor
Ay inanmayacaksın ama birkaç saattir aklımdasın son görülmene bile baktım nerde bu kadın diyeDün eşimin kuzeninin nişanı vardı kızlar hazır dekor bulmuşken hamile çekimi yaptılar bana durduk yereHaftasonu yine bomba gibiydi benim. Yine tabi ki endokrine gittik ve gece insulini ekledi. Artmaya devam edecek doguma kadar dedi. Yıldım alarm kur ölç yemek hesapla insülin yap çok yoruldum ya.
Dünden beri sokaklarda sürtüyoruz giremedim ki jfjdj aklıma da geldi yazamıyorum kızlar beni doğurdu sanacak diye. Ama yazamasam da sizi okudum hepAy inanmayacaksın ama birkaç saattir aklımdasın son görülmene bile baktım nerde bu kadın diyesabah erkenden yazardın bakıyorum bir şey yok valla allah korusun bi ara doğurdun sandım djfkdkd az kaldı yavrum azzzzzz, yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin güzel kızını kucağına alınca unutacaksın hepsini negzelsin bu arada.
Korkmayın korkmayın iyi örnekler de varBende geciyorum okumadan ama baktim ki git gide muhabbet uzuyor sayfalarca. Gerildim cok gerek yok bence bu kadarina diye dusunuyorum acikcasi.
Kanama kontrolü nedir o bana yapılmamıştıSondayi odada takmalarına izin verme canım özel hastane sonucta uyustuktan sonra takılmasını istiyorum de tmm diyolar zaten hatta ikisindede ben hatırlattım sondam yok diye ameliyat bittikten sonra taktılar en son korkacagin o olsun bende kanama kontrolünden mesela tırsıyorum ama oncekinde kizlar çok kibardi bileğini tuttum acidigi an sıktım ve bıraktı canım çok yanmadı kizlar derken hemşirelerkonusurken seni temizlerken bikerede cekiyo sondayi acimiyo merak etme
Benim de öyle yavrum 34 haftalık normal dedi doktor ama tabi sen kendi doktoruna danış şiddeti vs belki aynı değildir ama bende doğum yapıyorum zannediyorum bazen o kadar değişik ve şiddetli oluyorKızlar hepinize iyi akşamlarsürekli takip ediyorum ama pek yazamadım. Size bisey danışmak istiyorum benim 3 gündür karnım sertleşiyor taş gibi oluyor daha az oluyordu ama artık bugün saatte 1 olmaya falan başladı bugün 3 4 kere toplanma oldu 8 9 kere de sertleşme oldu böyle karnım taş gibi oluyor bi anda doktoruma yazdım yarın gel bakalım dedi şuan 33+2 sizce doğumla ilgili olabilir mi ya da siz yaşıyor musunuz böyle bi durum
Bu da doktora bağlı biliyor musunSiz de bebeği yıkamak için göbek bağının düşmesini beklemeyenlerdesiniz sanırımAnnemler de hep bu şekilde yapmışlar da şimdilerde önermiyor doktorlar pek enfeksiyon riskine karşı. Ben de başını yıkar göbeğini beklerim diye düşünüyorum artık. Eşim bu konuda çok katı zaten kesinlikle yıkanmayacak diye Sezaryen sonrası duş hemen alınabiliyor mu ?