Ay yazarken yanlışlıkla başka alıntı da girmişim karışmışAhahhahahah. Bir de her kapı dağınıklıklarına gidiyor. Şimdiden düşünüyorum mesela doğum sonrası annem gelir inşallah, hem bana bakar hem bebeğe, her fırsatta da evin bir yerini düzene koymaya çalışır daha da düzenli olsun diye. Sonra kardeşlerim gelir detay detay temizlerler gördükleri her yeri. Sonra bizimkiler gider eşimin ailesi gelir ve birinci günden içinden geçerler evin. Her oda yatakhaneye döner, sağda solda açık valizler, ablasıgil gelse bir yığın da onların bebeğin eşyası, oyuncağı, buzdolabı yine balkonla paylaşır görevini. Ay Allahım şimdiden basıyorlar beni bak, sonra onlar gidince ben o evi bir de küçük çocukla nasıl düzene koyarım geri
Öyle mi diyorsun ya, umarım dediğin gibi olur. Yani küslük olsun hiç istemem eşim benim tarafımda olsa da içten içe üzülüyor bence bi evin tek çocuğu nasıl üzülmesin ama eskisi gibi olmaya müsaade etmeyeceğim kesinlikle.Sana açıklama yaparken gitmiş başka şeyleri yazmışım ben ne yazmışım böyle dkdkfk. Bak şimdi bu zamandan sonra onların geri çekildiği ama arayı da bozamadıkları döneme girecek mükemmel. Arada torun var yemezler mesafe koymayamecbur sizin kurallarınıza gelcekler
İnş cnm yhaAy yazarken yanlışlıkla başka alıntı da girmişim karışmış
Şimdiden düşünme bunları boşver halledersin sen. Çalışmıyor olucaz ya daha düzenli bir ev hayatımız olur herhalde
Elim varıp alamadım valla canım kaldıBen de baktım bunlara fotoğraflı yorumlarda biraz kırışık geldiğin görünce vazgeçmiştim. Acaba zamanla düzelirler mi yoksa böyle kırışık mı kalır. Görüntüsü güzel de
Ben arkadaş ortamında falan anlatıyorum ya, bence komikhiç kimseye konusunu dahi açamayacağımız şeyleri burada rahatça paylaşabiliyor olmamıza bayılıyorum ya
Benim de aslında çok öyle yerim yok ortada kalıcak biraz. Onun için şöyle bişey görmüştüm belki alırım diye bak sana da fikir olur fazla pahalı da değilBenim evimde 1mkare alan bile olmadığı için hiç kirli sepet bakmadım. Bebeğin odasıda yok şuan. Kendi kirli sepetimin için file yada ekstra bir kumaş koyarak kullanmak aklıma geldi ama ne kadar kullanışlı olur yaşayıp göreceğim :)
Ben açıcı kullandım ya, diplere değil ama. Doktor bir sıkıntı yok dediDoktora saçımı boyayabilir miyim diye sordum geçen gittiğimde, tabi boyayabilirsin ama açıcı olmaz sarı olmaz koyu renk dedi. Peki tamam dedim çıktım direkt. Açıcıyı diplere değdirmeyecektim aslında uçlara düşünüyordum ama neden öyle dedi ki anlayamadım tekrardan da soramadım. Bitkisel boya alıp evde kendim de boyarım koyu renge açıcılı işlem yaptırmayacaksam
Sizin kaç yıl oldu? Evliliğin oturması nasıl en az 3 yıl diyorlarsa bence kv olaylarının oturması da bir o kadar sürüyor. Çocuk için mecbur iki tarafın da ateşkes yapması gerekiyorÖyle mi diyorsun ya, umarım dediğin gibi olur. Yani küslük olsun hiç istemem eşim benim tarafımda olsa da içten içe üzülüyor bence bi evin tek çocuğu nasıl üzülmesin ama eskisi gibi olmaya müsaade etmeyeceğim kesinlikle.
Yok o spinal oluyor. Epiduralde katater gibi birsey kalıyor belde galiba ara ara ordan ilaç veriyorlarmış sonraTamam senin dediğin epidural bence işte. Oturtup eğilip vurulanKemiğe yapılıyormuş hissi veren. Ne ameliyatı olmuştun bu arada fıtık mı? Bana yapılan daha farklı yerden yapılmış demek ki çünkü uyutulmuştum o sırada
3 yıl bitti, denk getirdinSizin kaç yıl oldu? Evliliğin oturması nasıl en az 3 yıl diyorlarsa bence kv olaylarının oturması da bir o kadar sürüyor. Çocuk için mecbur iki tarafın da ateşkes yapması gerekiyor
Lavman sıkıntılı birsey değil ya korkulcak gibi diil yani. Aksine rahatlıyorsun bagırsaklar boşalınca ıkınırken stres olmazsınlavman da çok rahatsız edici bir şey değil midir yq acaba? bana düşüncesi bile korkutucu geliyor. var mı bilgi verebilecek biri?
sondadan bile nefret ediyorum:/
Kiz yeminle kesicem hepiniziNasıl yani sezaryen sonrası ağrı olmadı mı? Oy maşallahKız genelde kötürüm gibi oluyorlar ya bana çok çok korkutucu geliyor
ben de ne zaman sezaryenle başlayan bi cümle görsem okumayı bırakıyorum artıkKiz yeminle kesicem hepinizizaten korkuyorum bi de siz surekli sezeryan soyle kotu boyle kotu, yok koturum oluyo yok bilmem ne aaaaa yeter ama valla brakicam okumayi he. Herkesin hikayesi baskadir benim arkadasim da buyuk skinti yasamamis he evet 10 gun surmus iyilesmesi ama bunlar hayatin getirdikleri.ben de miyom ameliyati oldum 3 yerimden deldiler beni 1 hafta surdu iyilesmek ama dedigim gibi yasiyorum yani cekilen unutuluyor bi sekilde , Tum normal dogumlar da ksursuz degildir heralde. Yani sezeryani kendi istegiyle yapacak insanlari da yadirgamamak lazim. Herkesin secimi kendine . Ohhh valla sistim tasikardi olucam heee .
Bende geciyorum okumadan ama baktim ki git gide muhabbet uzuyor sayfalarca. Gerildim cok gerek yok bence bu kadarina diye dusunuyorum acikcasi.ben de ne zaman sezaryenle başlayan bi cümle görsem okumayı bırakıyorum artıkhiç korkum yokken bir iki haftadır korkmaya başladığımı fark ettim normal doğum hakkında konulurken insanlar korkmasın diye hep temkinli olunuyor ama sezaryende pek olunmuyor bunu bi incelesin bilim adamları bence
evet evet iyi düşünelim iyi olsun çok iyi geçecek bizim de inşallah. benim ablam sezaryen yaptı. gece yanında kalırken ben uyuyakalmışım hep kalkmış emzirmiş çocuğu ertesi gün de çok dinçti. karadeniz kadını tabiBende geciyorum okumadan ama baktim ki git gide muhabbet uzuyor sayfalarca. Gerildim cok gerek yok bence bu kadarina diye dusunuyorum acikcasi.
Ya solumamak açısından mı dedi naptı anlayamadım ki. Annem de zaten her defasında içime sinmiyor yaptırma deyip duruyordu. Kötü hikayesi olan bir komşumuz da sezaryenden bir gün önce boyatmış açtırmış falan da sonra başına gelenler ondan mı olmuşmuş.. ama alakası yoktur yani kadın 9 ay püfür püfür sigara içti önce o akla gelmeliBen açıcı kullandım ya, diplere değil ama. Doktor bir sıkıntı yok dedi
Tamam anacım sakin ol sen git yaptır sezaryen yaKiz yeminle kesicem hepinizizaten korkuyorum bi de siz surekli sezeryan soyle kotu boyle kotu, yok koturum oluyo yok bilmem ne aaaaa yeter ama valla brakicam okumayi he. Herkesin hikayesi baskadir benim arkadasim da buyuk skinti yasamamis he evet 10 gun surmus iyilesmesi ama bunlar hayatin getirdikleri.ben de miyom ameliyati oldum 3 yerimden deldiler beni 1 hafta surdu iyilesmek ama dedigim gibi yasiyorum yani cekilen unutuluyor bi sekilde , Tum normal dogumlar da ksursuz degildir heralde. Yani sezeryani kendi istegiyle yapacak insanlari da yadirgamamak lazim. Herkesin secimi kendine . Ohhh valla sistim tasikardi olucam heee .