Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
Ay yazarken yanlışlıkla başka alıntı da girmişim karışmış
Şimdiden düşünme bunları boşver halledersin sen. Çalışmıyor olucaz ya daha düzenli bir ev hayatımız olur herhalde

Öyle mi diyorsun ya, umarım dediğin gibi olur. Yani küslük olsun hiç istemem eşim benim tarafımda olsa da içten içe üzülüyor bence bi evin tek çocuğu nasıl üzülmesin ama eskisi gibi olmaya müsaade etmeyeceğim kesinlikle.

Doktora saçımı boyayabilir miyim diye sordum geçen gittiğimde, tabi boyayabilirsin ama açıcı olmaz sarı olmaz koyu renk dedi. Peki tamam dedim çıktım direkt. Açıcıyı diplere değdirmeyecektim aslında uçlara düşünüyordum ama neden öyle dedi ki anlayamadım tekrardan da soramadım. Bitkisel boya alıp evde kendim de boyarım koyu renge açıcılı işlem yaptırmayacaksam

Ben de baktım bunlara fotoğraflı yorumlarda biraz kırışık geldiğin görünce vazgeçmiştim. Acaba zamanla düzelirler mi yoksa böyle kırışık mı kalır. Görüntüsü güzel de
Elim varıp alamadım valla canım kaldı içime hiç bişey de sinmedi amaan

hiç kimseye konusunu dahi açamayacağımız şeyleri burada rahatça paylaşabiliyor olmamıza bayılıyorum ya
Ben arkadaş ortamında falan anlatıyorum ya, bence komik herkese göre değişir tabi ama oluyor böyle şeyler, kompleks de yapmam hiç napayım yani insanlık hali isteyerek yapmadım sonuçta ajfksks

Benim de aslında çok öyle yerim yok ortada kalıcak biraz. Onun için şöyle bişey görmüştüm belki alırım diye bak sana da fikir olur fazla pahalı da değil
Serstil Kapı Arkası Kirli Çamaşır Sepeti - Gri Çizgili

Ben açıcı kullandım ya, diplere değil ama. Doktor bir sıkıntı yok dedi

Sizin kaç yıl oldu? Evliliğin oturması nasıl en az 3 yıl diyorlarsa bence kv olaylarının oturması da bir o kadar sürüyor. Çocuk için mecbur iki tarafın da ateşkes yapması gerekiyor

Yok o spinal oluyor. Epiduralde katater gibi birsey kalıyor belde galiba ara ara ordan ilaç veriyorlarmış sonra

Sizin kaç yıl oldu? Evliliğin oturması nasıl en az 3 yıl diyorlarsa bence kv olaylarının oturması da bir o kadar sürüyor. Çocuk için mecbur iki tarafın da ateşkes yapması gerekiyor
3 yıl bitti, denk getirdin of benimseyemiyorum ben ya, çok farklılar hiç ortak noktamız yok. Kötüler dersem çarpılırım ama ne bileyim ya çok çok farklılar işte. Eşim de onlarla doğru dürüst bağ kurmadığı için o da bana bu konuda destek olamadı, ne dersem diyeyim boş ver onlar dengesiz görüşme gitsin dedi hep, o da aralarındaki kopukluktan kaynaklı işte.

lavman da çok rahatsız edici bir şey değil midir yq acaba? bana düşüncesi bile korkutucu geliyor. var mı bilgi verebilecek biri?

sondadan bile nefret ediyorum:/
Lavman sıkıntılı birsey değil ya korkulcak gibi diil yani. Aksine rahatlıyorsun bagırsaklar boşalınca ıkınırken stres olmazsın

Kızlar sizde ödem durumları nasıl? Benim sabahları ellerim ayaklarımın altı yüzüm çok şişiyor. Öğleden sonra iniyor normalde ama bu sefer akşamlarıda şişmeye başladı. Tuz karbonhidrat yok denecek kadar az tükettiğim halde

Nasıl yani sezaryen sonrası ağrı olmadı mı? Oy maşallah Kız genelde kötürüm gibi oluyorlar ya bana çok çok korkutucu geliyor
Kiz yeminle kesicem hepinizi zaten korkuyorum bi de siz surekli sezeryan soyle kotu boyle kotu, yok koturum oluyo yok bilmem ne aaaaa yeter ama valla brakicam okumayi he. Herkesin hikayesi baskadir benim arkadasim da buyuk skinti yasamamis he evet 10 gun surmus iyilesmesi ama bunlar hayatin getirdikleri.ben de miyom ameliyati oldum 3 yerimden deldiler beni 1 hafta surdu iyilesmek ama dedigim gibi yasiyorum yani cekilen unutuluyor bi sekilde , Tum normal dogumlar da ksursuz degildir heralde. Yani sezeryani kendi istegiyle yapacak insanlari da yadirgamamak lazim. Herkesin secimi kendine . Ohhh valla sistim tasikardi olucam heee .

ben de ne zaman sezaryenle başlayan bi cümle görsem okumayı bırakıyorum artık hiç korkum yokken bir iki haftadır korkmaya başladığımı fark ettim normal doğum hakkında konulurken insanlar korkmasın diye hep temkinli olunuyor ama sezaryende pek olunmuyor bunu bi incelesin bilim adamları bence

Bende geciyorum okumadan ama baktim ki git gide muhabbet uzuyor sayfalarca. Gerildim cok gerek yok bence bu kadarina diye dusunuyorum acikcasi.

Bende geciyorum okumadan ama baktim ki git gide muhabbet uzuyor sayfalarca. Gerildim cok gerek yok bence bu kadarina diye dusunuyorum acikcasi.
evet evet iyi düşünelim iyi olsun çok iyi geçecek bizim de inşallah. benim ablam sezaryen yaptı. gece yanında kalırken ben uyuyakalmışım hep kalkmış emzirmiş çocuğu ertesi gün de çok dinçti. karadeniz kadını tabi aynı gücü kuvveti bizim için de diliyorum

Ben açıcı kullandım ya, diplere değil ama. Doktor bir sıkıntı yok dedi
Ya solumamak açısından mı dedi naptı anlayamadım ki. Annem de zaten her defasında içime sinmiyor yaptırma deyip duruyordu. Kötü hikayesi olan bir komşumuz da sezaryenden bir gün önce boyatmış açtırmış falan da sonra başına gelenler ondan mı olmuşmuş.. ama alakası yoktur yani kadın 9 ay püfür püfür sigara içti önce o akla gelmeli Yine de fena halde hevesim kaçtı. Fikrim değişirse yaptırırım belki sonra

Tamam anacım sakin ol sen git yaptır sezaryen ya Belki biz de yaptıracağız da yani korkmak yasak mı Ben de çatır çatır doğurmaktan çok bundan korkuyorum şişko bir çocuğum olmasına rağmen taam mııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…