- 10 Eylül 2020
- 1.298
- 1.102
cocugu almazlar sanmam dogum yapilan yere, es girebiliyor doguma ve ameliyata ama cocuk giremiyor. merkezde var iki aile tanidigimiz da bilmiyorum cocuk gider mi onlara. ben basimin caresine bakarim hastaneye gittikten sonra esim olmasa da doktorlara ebelere guveniyorum aslinda.Aynı risk bizde de var canım.. annem 7 aralığa göre plan yapıyor. 39+1 olacağım ben o zaman. Ama bebek daha erken gelirse annem yetişemez bizde de doğuma. Gerçi bizim başka çocuğumuz olmadığı için çöpsüz üzüm sayılırız hastanede de her iş halledilir zaten. Sadece annem doğumumda yanımda olamamış olur. Nikahımızda da pandemi yüzünden gelememişlerdi. Alışkınız aslında kendi başımıza iş yapmayaEşin seni bırakır oğlunu kreşten alır gelir yanınıza eğer ki plansız doğum olursa ya. Yani tabi travmatik olur mu bilmiyorum çocuk açısından anneyi sancı çekerken görmek falan. Doğru da olmazmış gibi geldi şu an. Arkadaşınız, güvenilir bir komşunuz vs varsa onlardan da destek alınabilir belki eğer annen yetişememiş olursa..
Yok evet doğuma almazlar kesin. Hastaneye gelse de dışarıda baba ile beklerler seni gelseler bile. Kimseye bırakamasan da bu şekilde yap bence canım ne olur ne olmaz yalnız da olma. Allah korusun ani bir durum gelişir aile yakını lazım olur, birinin rızası lazım olur falan sen yalnız olma hastanede de. Eşin doğuma giremese de hastanede olsun, erişilebilir olsun..cocugu almazlar sanmam dogum yapilan yere, es girebiliyor doguma ve ameliyata ama cocuk giremiyor. merkezde var iki aile tanidigimiz da bilmiyorum cocuk gider mi onlara. ben basimin caresine bakarim hastaneye gittikten sonra esim olmasa da doktorlara ebelere guveniyorum aslinda.
39+1 aslinda bir hafta onceden gelseymis ne olur olmaz djye keske. 38 de dogum olabiliyor bazena annenin gelisini erkene al olmadi bir hafta kadar
haklisin aslinda esinle sen halledersiniz baska cocuk olmayinca iki kisi altindan kalkar, dogumdan sonra da annen gelir dogumun erken bile olsa.Yok evet doğuma almazlar kesin. Hastaneye gelse de dışarıda baba ile beklerler seni gelseler bile. Kimseye bırakamasan da bu şekilde yap bence canım ne olur ne olmaz yalnız da olma. Allah korusun ani bir durum gelişir aile yakını lazım olur, birinin rızası lazım olur falan sen yalnız olma hastanede de. Eşin doğuma giremese de hastanede olsun, erişilebilir olsun..
annem çalışıyor yaa tüm şansını zorlayarak 4 hafta kadar izin almaya çalışacak. Onu da olabildiğince doğum sonrası birlikte geçirmek istiyoruz aslında. Yani doğuma yetişemese de olur napim dedim ondan feragat ettim ben de. Eşimin iş yeri ile evimiz aynı kampüste, lojman burası. O yanımda, yakınımda olduktan sonra anneme de gerekirse o an haber veririz o gün değilse bile bir gün sonrasında gelir artık. Hastanede bir şeye ihtiyacımız olacağını sanmıyorum pek doktorlar, hemşireler halleder her işimizi. Annem bana evde lazım ama sonrasında ne kadar çok kalabilirse o kadar iyi
İnşallah işlerimiz rast gider annelerimiz de denk gelir canımhaklisin aslinda esinle sen halledersiniz baska cocuk olmayinca iki kisi altindan kalkar, dogumdan sonra da annen gelir dogumun erken bile olsa.
yani mantikli dedigin hastanede beklemeleri. oyle anlatayim ben ona.
Bunlar magnet kar küresi gibi bir şeyler mi? Ay aslında kış bebekleri, çok mantıklı değil miBu hediyelikler de tatlıymışşş
Kar küresi konseptini magnet yapmışlar, farklı ve çok güzel geldi bana ben incik cıncık sevmeyen biriyim ama kesinlikle asardım buzdolabıma bunuBunlar magnet kar küresi gibi bir şeyler mi? Ay aslında kış bebekleri, çok mantıklı değil miŞu an kutu içinde direkt kar küresi hediye etme fikri de geldi aklıma shsjjs
ay kutulu kar küresi süper olur gerçektenKar küresi konseptini magnet yapmışlar, farklı ve çok güzel geldi bana ben incik cıncık sevmeyen biriyim ama kesinlikle asardım buzdolabıma bunuhem istediğin konsepti de yapıyormuş bu hesap. Evet direkt kutulu kar küresi de verebilirsin tabi, o da çok güzel olur ama bu daha farklı geldi bana.
Var ya yapması öyle kolay miBunlar magnet kar küresi gibi bir şeyler mi? Ay aslında kış bebekleri, çok mantıklı değil miŞu an kutu içinde direkt kar küresi hediye etme fikri de geldi aklıma shsjjs
Ayy benim kar kışla farklı bi ilişkim var kar yağdığında falan ağlarım jfjg patronum kar tanesi ne alaka herkese atıyorsun diye sormuştu bi ara kendime özel emoji oluşturduğum içinBu hediyelikler de tatlıymışşş
Gebe okulunda su gelirse hemen gelin dediler ya sancı da bekleyebilirsiniz ama su gelirse beklememeniz gerekiyor dedilerKasım annesinin Dün gece 1 de suyu gelmiş 2.30 da doğurmuş bende suyum gelse hemen gitmem diyordum galiba hemen gidicem
Tuvaletten çıktığım an bile öyle geliyor…Hayirli aksamlar kizlar ya sizde her ayaga kalkdinizda yada yurudunuzda surekli tuvalet ihtiyaciniz var gibi yada geliyor mu
Nişandan sonra bi süre alabiliyormuş ama sudan sonra gitmek lazım diye biliyorum ben de, duş vs alınabilir hızlıca ama çok beklememek lazımKasım annesinin Dün gece 1 de suyu gelmiş 2.30 da doğurmuş bende suyum gelse hemen gitmem diyordum galiba hemen gidicem
Ben yürümeye korkar oldum ya su almaya kalksam soluğu tuvalette alıyorum dngkHayirli aksamlar kizlar ya sizde her ayaga kalkdinizda yada yurudunuzda surekli tuvalet ihtiyaciniz var gibi yada geliyor mu
YAnneannem kıyameti koparmış hastanede sezaryene alın kızım mahvoldu diye, doğum kanalına indi bebek alamayız demiş doktor. Halbuki bebeğin saçı görünürken bile sezaryen yapılabilirmiş aslında, doktor hatası işte. Benim tüp bebek doktorum direkt sezaryen dedi ben kabul etmedim doktoru değiştirdim mesela, elbette -allah korusun- bir risk varsa, sezaryen daha iyi olacaksa öyle olsun. Kim ister hem kendisini hem evladını riske atmak. Ama sırf tüp bebek olduğu için sezaryen olmak da istemiyorum, bir yandan doğal yolla oluşan bir gebelikten farkı yok diyorsun bir yandan da riske atmayalım zor elde edilmiş bir bebek diyorsunbu benim şahsi görüşüm tabi sezaryen isteyen onu tercih etmeli. 37.haftada çatı muayenesiyle karar vereceğiz dedi şu anki doktorum, heyecanla bekliyorum ben de. Ama sezaryen daha az riskli dedikleri için endişem yok değil tabi, insanın aklında yer ediyor.
arkadaşımın suyu gelince doktor hastaneye cagırdı 12 saat bekletti baktımnensancı ne acılma birsey yok suni sancı verdi. Onun doktoru daha fazla bekletmiyormuş risk olmaması acısından suni sancıdan 4-5 saat sonra da dogurmuştu temmuzdasu gelince 24 saat içinde doğum sonuca ulaşmalı diye biliyorum, yanlış bilgi değilse.
inşallah güzel güzel , zamanında sancımız başlar da gideriz
Ben de omegayı içtiğimde uyuyamazsam kusuyorum ya. 3 gündür falan içemiyorum o yüzden gece 5-6 kere uyanmam gerektiği içinGünaydın
Demir ilacı sağolsun uykumun arasında içip uyumayı planlamıştım ama uyuyamadım. Uyuyamayınca midem bulandı bulandı en sonunda çıkarmak zorunda kaldım
Hepimizin işi zor gerçekten, üstten kusarken alttan altıma kaçırdım ıkınmaktanŞimdi de kasık ağrısı yaşıyorum
İlk olduğundan mı böyleyim yoksa hepimiz aynı mıyız bilmem ama yaşadığım ufacık ağrı korkutur hale geldi beni . Vaktinde kolayca gelsin yavrucaklarımız
Fiyatlarını öğrenirsen yazabilir misin? Ben kendimiz yapabilir miyiz acaba derdindeyim ama uygunsa yaptırıp geçebilirizAyy benim kar kışla farklı bi ilişkim var kar yağdığında falan ağlarım jfjg patronum kar tanesi ne alaka herkese atıyorsun diye sormuştu bi ara kendime özel emoji oluşturduğum içinşu an beni çok mutlu ettin bakcam bunlara
Eki Görüntüle 3497027
Yazdım canım haber veririm dönünceFiyatlarını öğrenirsen yazabilir misin? Ben kendimiz yapabilir miyiz acaba derdindeyim ama uygunsa yaptırıp geçebiliriz