Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 72 40,9%
  • erkek

OY: 92 52,3%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    176
cocugu almazlar sanmam dogum yapilan yere, es girebiliyor doguma ve ameliyata ama cocuk giremiyor. merkezde var iki aile tanidigimiz da bilmiyorum cocuk gider mi onlara. ben basimin caresine bakarim hastaneye gittikten sonra esim olmasa da doktorlara ebelere guveniyorum aslinda.
39+1 aslinda bir hafta onceden gelseymis ne olur olmaz djye keske. 38 de dogum olabiliyor bazena annenin gelisini erkene al olmadi bir hafta kadar

Yok evet doğuma almazlar kesin. Hastaneye gelse de dışarıda baba ile beklerler seni gelseler bile. Kimseye bırakamasan da bu şekilde yap bence canım ne olur ne olmaz yalnız da olma. Allah korusun ani bir durum gelişir aile yakını lazım olur, birinin rızası lazım olur falan sen yalnız olma hastanede de. Eşin doğuma giremese de hastanede olsun, erişilebilir olsun..
annem çalışıyor yaa tüm şansını zorlayarak 4 hafta kadar izin almaya çalışacak. Onu da olabildiğince doğum sonrası birlikte geçirmek istiyoruz aslında. Yani doğuma yetişemese de olur napim dedim ondan feragat ettim ben de. Eşimin iş yeri ile evimiz aynı kampüste, lojman burası. O yanımda, yakınımda olduktan sonra anneme de gerekirse o an haber veririz o gün değilse bile bir gün sonrasında gelir artık. Hastanede bir şeye ihtiyacımız olacağını sanmıyorum pek doktorlar, hemşireler halleder her işimizi. Annem bana evde lazım ama sonrasında ne kadar çok kalabilirse o kadar iyi

haklisin aslinda esinle sen halledersiniz baska cocuk olmayinca iki kisi altindan kalkar, dogumdan sonra da annen gelir dogumun erken bile olsa.
yani mantikli dedigin hastanede beklemeleri. oyle anlatayim ben ona.

haklisin aslinda esinle sen halledersiniz baska cocuk olmayinca iki kisi altindan kalkar, dogumdan sonra da annen gelir dogumun erken bile olsa.
yani mantikli dedigin hastanede beklemeleri. oyle anlatayim ben ona.
İnşallah işlerimiz rast gider annelerimiz de denk gelir canım Şimdiden düşünüp stres olmaya da gerek yok aslında o gün ne olacaksa yine o olur. Benim arkadaşım 40+3 günlüktü. Ailesi geldi o gün direkt hastaneye. Sancı, su gelmesi vs yok. Doktor istersen birkaç gün daha bekleyebilirsin suyun falan iyi dedi. Ama ailem zaten 10-15 gün duracak diyerek kabul etmedi arkadaş. Saatlerce suni sancı aldı doğmadı bebek, sonra spinal anestezi vermişler, sonra ben hissediyorum falan deyince genel anestezi ile uyutup devam etmişler sezaryene. Uyandırırken epey sorun yaşamışlar tok girdiği için ameliyata. Velhasıl o kadar pişman ki ailesine göre hareket etmek için kendini zorlandığına, sezaryen olduğuna falan. Keşke herkes bana göre hareket etseydi hem geç gelseler ne olurdu erken gitseler ne olurdu zaten bir gece hastanede kalmayacak mıydım diyor.. Bana da hep akışa bırak tavsiyesi verir. Sakın annem geldi babam geldi zaman kısıtlı deyip isteğin dışında bir şey yapma der.

Bunlar magnet kar küresi gibi bir şeyler mi? Ay aslında kış bebekleri, çok mantıklı değil mi Şu an kutu içinde direkt kar küresi hediye etme fikri de geldi aklıma shsjjs
Kar küresi konseptini magnet yapmışlar, farklı ve çok güzel geldi bana ben incik cıncık sevmeyen biriyim ama kesinlikle asardım buzdolabıma bunu hem istediğin konsepti de yapıyormuş bu hesap. Evet direkt kutulu kar küresi de verebilirsin tabi, o da çok güzel olur ama bu daha farklı geldi bana.

ay kutulu kar küresi süper olur gerçekten
ama var mı öyle tasarım yapan? hiç göremedim ben daha önce

Bunlar magnet kar küresi gibi bir şeyler mi? Ay aslında kış bebekleri, çok mantıklı değil mi Şu an kutu içinde direkt kar küresi hediye etme fikri de geldi aklıma shsjjs
Var ya yapması öyle kolay mi baksana direk trendyolda o topcuklar satılıyor. Hatta arkadaşım bu topların içine çikolata koyup bi kurdele geçirdi çok tatlı hediyelik oldu

Y
su gelince 24 saat içinde doğum sonuca ulaşmalı diye biliyorum, yanlış bilgi değilse.

inşallah güzel güzel , zamanında sancımız başlar da gideriz
arkadaşımın suyu gelince doktor hastaneye cagırdı 12 saat bekletti baktımnensancı ne acılma birsey yok suni sancı verdi. Onun doktoru daha fazla bekletmiyormuş risk olmaması acısından suni sancıdan 4-5 saat sonra da dogurmuştu temmuzda

Günaydın
Demir ilacı sağolsun uykumun arasında içip uyumayı planlamıştım ama uyuyamadım. Uyuyamayınca midem bulandı bulandı en sonunda çıkarmak zorunda kaldım
Hepimizin işi zor gerçekten, üstten kusarken alttan altıma kaçırdım ıkınmaktan Şimdi de kasık ağrısı yaşıyorum
İlk olduğundan mı böyleyim yoksa hepimiz aynı mıyız bilmem ama yaşadığım ufacık ağrı korkutur hale geldi beni . Vaktinde kolayca gelsin yavrucaklarımız

Ben de omegayı içtiğimde uyuyamazsam kusuyorum ya. 3 gündür falan içemiyorum o yüzden gece 5-6 kere uyanmam gerektiği için magnezyumu da atladım üzülüyorum biraz ama kusarsam daha kötü diye napayım mecbur

hayatimda hic tartilmayan ben hergun tartiliyorum valla psikolocim bozuldu sadece sabahlari ekmek yiyorum onu da kesersem hic doymam. Hamuruisi yiyorum arada annem yuzunden eskiden kilo almazdim ne yesem ama suan hersey yariyo sanki bana degilde bebiskoma yarasin insallah

Fiyatlarını öğrenirsen yazabilir misin? Ben kendimiz yapabilir miyiz acaba derdindeyim ama uygunsa yaptırıp geçebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…