- 10 Eylül 2020
- 1.291
- 1.097
cocugu almazlar sanmam dogum yapilan yere, es girebiliyor doguma ve ameliyata ama cocuk giremiyor. merkezde var iki aile tanidigimiz da bilmiyorum cocuk gider mi onlara. ben basimin caresine bakarim hastaneye gittikten sonra esim olmasa da doktorlara ebelere guveniyorum aslinda.Aynı risk bizde de var canım.. annem 7 aralığa göre plan yapıyor. 39+1 olacağım ben o zaman. Ama bebek daha erken gelirse annem yetişemez bizde de doğuma. Gerçi bizim başka çocuğumuz olmadığı için çöpsüz üzüm sayılırız hastanede de her iş halledilir zaten. Sadece annem doğumumda yanımda olamamış olur. Nikahımızda da pandemi yüzünden gelememişlerdi. Alışkınız aslında kendi başımıza iş yapmaya Eşin seni bırakır oğlunu kreşten alır gelir yanınıza eğer ki plansız doğum olursa ya. Yani tabi travmatik olur mu bilmiyorum çocuk açısından anneyi sancı çekerken görmek falan. Doğru da olmazmış gibi geldi şu an. Arkadaşınız, güvenilir bir komşunuz vs varsa onlardan da destek alınabilir belki eğer annen yetişememiş olursa..
39+1 aslinda bir hafta onceden gelseymis ne olur olmaz djye keske. 38 de dogum olabiliyor bazena annenin gelisini erkene al olmadi bir hafta kadar