Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 72 40,9%
  • erkek

OY: 92 52,3%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    176
Kız benim de evim hastaneye çok uzak yaa bir saat yani trafik saatinde gidersek, normal zamanda da yine sürer 40-45 dk. Ben sürsem yarım saate de giderim de eşim doğursam bile hızlı araba kullanamaz 😠
kesinlikle bi polis arabası falan görürseniz yolda yanaşın ve bizi yetiştirin falan diyin:) denemekte sakınca yok🥰

Ahahaha kesinlikle aynı 😅 Ben bazen yeniden oturuyorum ve yeniden az da olsa yapabiliyorum. Yani bu nasıl olabiliyor aradan geçen 1 dakikada yeni idrar mı üretildi de indi hemen mesaneye, yoksa zaten hiçbirinde tam olarak boşalmıyor mu diyorum 😅 İdrar tahlili vermek de zulüm gibi mesela. Çıkacak olan birkaç damla onu da tutturabilirsek of hepsi rezillik 🤣🤣
Ah cnm benim ya bende de durumlar kotu mesela simdi cikdim lavabodan uzandim yine geldi napim ben en son hasta bezi bagliycam geldikce salcam az kaldi 🤪ay markete bile gidemiyorum baskidan ya iki adim atdimi tuvaltim geliyor 😄

Kız benim de evim hastaneye çok uzak yaa bir saat yani trafik saatinde gidersek, normal zamanda da yine sürer 40-45 dk. Ben sürsem yarım saate de giderim de eşim doğursam bile hızlı araba kullanamaz 😠
benim de 30 km hastaneye gece yol acik cabuk gidilir de gunduz trafiğinde 1 saat suruyor

Babanı anlattın ya benim eşim öyle oda balık burcu bir işe girişsek hemen derki olmayacak ben hissediyorum dedim şu ağzını hayra aç hemen olumsuzluk yüklüyorsun olacağı varsada senin yüzünden olmayacak diye bana hep foto paylaşma nazar değer diyor sen kendini buna inandırırsan zaten o enerjiyi üzerimize çekersin diyorum çok uyarıyorum ama yinede o dilini tutamıyor bazen, diyorum ya hayır konuş ya da sus sen bilince ödül vermiyorlar sana diye ama işte anlayana 😬
Ahahah işte babam da öyle hep olumsuzluğu üzerine çeker. Ve her şey de onu bulur gerçekten. Bir gün çocukken dönme dolap gibi bir şeye binecektik 4 kişi binilebilen, oturulan sakin sakin dönen şey var ya o. Adını doğru demediysem eğer 😅 Dedi ki ben yüksekten korkarım bozulur mozulur. Ya hadi baba oyunbozanlık yapma niye bozulsun dedik. Yok dedi. Annem, ben, kardeşim bir tur bindik. Sonra ısrar ettik hadi bir tane de ailece olsun ya lütfen lütfen falan dedik ikna ettik. İlk turunda tepede kaldı dolap. Elektrik kesildi ortalık karanlık oldu bir anda ve en yüksekte asılı kaldık. Biz çocuğuz daha korkuyoruz ama bir şey diyemiyoruz ki çünkü babam daha çok korkuyor hepimizden ve çok sinirlenmiştir diye 😂 Ben size demedim mi, bozulur demedim mi, nasıl ineceğiz buradan, ya düşerse, ya bilmem ne olursa. Ay baba nolur dedik sus düşmek falan deme biz de varız burada😂 Sonra jeneratör çalıştırdılar indirdiler hepimizi. 20-25 sene oldu hiç unutamam bu olayı. Ve hayatımız böyle örneklerle dolu 🤣 Bir lafı var babamın; ayağımı basıp da kurutmadığım tek yer deniz diye. Onun dışında o ne yapsa bir aksilik çıkar 🤣

Ah cnm benim ya bende de durumlar kotu mesela simdi cikdim lavabodan uzandim yine geldi napim ben en son hasta bezi bagliycam geldikce salcam az kaldi 🤪ay markete bile gidemiyorum baskidan ya iki adim atdimi tuvaltim geliyor 😄
Hasta bezi fikri özellikle geceleri benim de aklıma gelmiyor değil 🤣 dışarı çıkmak kabus zaten yaaa. Geçen biraz çarşı pazar gezelim dedik eşimle arabadan iner inmez ben vazgeçtim avm’ye gidelim dedim çünkü en azından tuvalet erişilebilir yerde 😂 Çarşıda pazarda girilebilir tuvalet bulmak ne mümkün 🥲

kesinlikle bi polis arabası falan görürseniz yolda yanaşın ve bizi yetiştirin falan diyin:) denemekte sakınca yok🥰
Çok mantıklı 😆 Ben ambulansı düşünüyordum çağırsak mı diye. Eşim arabayı çantayı getirsin arkadan 😂 Ama ambulans da en yakın hastaneye götürür galiba kendi doktoruma götürmez olmaz falan diyordum. Polis eşliğinde gitmek çok mantıklıymış 😂

benim de 30 km hastaneye gece yol acik cabuk gidilir de gunduz trafiğinde 1 saat suruyor
Bizimki 45 km. Ama ilk 15 km’si trafik olmaz son 30 trafikli. En kötüsü de hastanenin sokağı. Orası öylesine kalabalık olur ki park yeri bulmayı bırak vale bile almıyor arabayı kötü saatlerde. Doktorla doğumu hiç konuşmadık ama bana şey demişti ilk doğum öyle zannettiğin kadar kolay olmaz her türlü yetişirsin merak etme demişti 😂 Ama senin ikinci doğum çok da bekleme hastaneye gitmek için sen yine de 🥹

Hasta bezi fikri özellikle geceleri benim de aklıma gelmiyor değil 🤣 dışarı çıkmak kabus zaten yaaa. Geçen biraz çarşı pazar gezelim dedik eşimle arabadan iner inmez ben vazgeçtim avm’ye gidelim dedim çünkü en azından tuvalet erişilebilir yerde 😂 Çarşıda pazarda girilebilir tuvalet bulmak ne mümkün 🥲
Dişari hasret kaldim ben cikmiyorum artik hastane disinda o bile eziyet gidene kadar hastaneye kendimi zor atiyorum direk lavaboya kosuyorum onun diisnda evden cikmiyorum artik cunku hic birseyden tat almiyorum🤦‍♀️😄

Bu arada orada trafik olmasına çok şaşırdım. Yani ülkenin nüfusu Ankara’nın nüfusu kadar zaten, bulunduğunuz şehirde kaç kişi yaşıyor olabilir ki? Bu kadar araç sahipliliği de yoktur eminim, toplu taşıma, bisiklet kullanımı falan da vardır. Nasıl o kadar trafik oluşabiliyor 🥲

Bizimki 45 km. Ama ilk 15 km’si trafik olmaz son 30 trafikli. En kötüsü de hastanenin sokağı. Orası öylesine kalabalık olur ki park yeri bulmayı bırak vale bile almıyor arabayı kötü saatlerde. Doktorla doğumu hiç konuşmadık ama bana şey demişti ilk doğum öyle zannettiğin kadar kolay olmaz her türlü yetişirsin merak etme demişti 😂 Ama senin ikinci doğum çok da bekleme hastaneye gitmek için sen yine de 🥹
bizimde hastane tam merkezde gunduz trafik cok sıkısık orda. esim isteyken acil birsey olursa kendim surebilirmiyim bilmem o telasa ambulans cagiririm ancak

Bu arada orada trafik olmasına çok şaşırdım. Yani ülkenin nüfusu Ankara’nın nüfusu kadar zaten, bulunduğunuz şehirde kaç kişi yaşıyor olabilir ki? Bu kadar araç sahipliliği de yoktur eminim, toplu taşıma, bisiklet kullanımı falan da vardır. Nasıl o kadar trafik oluşabiliyor 🥲
hastane baskent sehir merkezinde biz merkeze 30 km uzaklikta kasabayiz. merkeze giden yol tikanik oluyor herkesin gun ici is yeri orda, kasabalara yasamaya donuyorlar genelde insanlarin kirsalda evleri var sehirde isleri bizim de oyle. bireysel arac yaygin baya ya

Dişari hasret kaldim ben cikmiyorum artik hastane disinda o bile eziyet gidene kadar hastaneye kendimi zor atiyorum direk lavaboya kosuyorum onun diisnda evden cikmiyorum artik cunku hic birseyden tat almiyorum🤦‍♀️😄
Ya benim içim gidiyor bazen oturduğum yerden her şeye bi heves ediyorum ama çıktığım anda da pişmanlık başlıyor 🥹 Son zamanlarda zaruri olarak çıktık hep her çıkmaya da birileriyle görüştük hazır dışarıdayken deyip eve gelmem 7-8 sonra oldu hep ama çok çok yoruldum yani. Cuma kontrol var, o güne de birkaç görüşme ayarladım hazır çıkıyorken deyip. Hafta içi olmasa da her hafta sonu da dışarıda yapmam gereken bir iş olacak gibi önümüzdeki haftalarda 😂

bizimde hastane tam merkezde gunduz trafik cok sıkısık orda. esim isteyken acil birsey olursa kendim surebilirmiyim bilmem o telasa ambulans cagiririm ancak
hastane baskent sehir merkezinde biz merkeze 30 km uzaklikta kasabayiz. merkeze giden yol tikanik oluyor herkesin gun ici is yeri orda, kasabalara yasamaya donuyorlar genelde insanlarin kirsalda evleri var sehirde isleri bizim de oyle. bireysel arac yaygin baya ya
Anladım canım. Sen de risk alma gitmek için evet, yani bence hiçbir şey 1-2 saatin içinde olup bitmez ama yine de belli olmaz. Oğlun evde mi oluyor gidiyor mu kreşe falan?

Anladım canım. Sen de risk alma gitmek için evet, yani bence hiçbir şey 1-2 saatin içinde olup bitmez ama yine de belli olmaz. Oğlun evde mi oluyor gidiyor mu kreşe falan?
o kreste oluyor 8-5 kresi. esimde eve 20 dk uzaklikta bir univde calisiyor gel desem gelir aslinda. dogum aninda olmuyor diye duymustum en az bir kac saat aliyormus en cabuk olan dogumlar bile

o kreste oluyor 8-5 kresi. esimde eve 20 dk uzaklikta bir univde calisiyor gel desem gelir aslinda. dogum aninda olmuyor diye duymustum en az bir kac saat aliyormus en cabuk olan dogumlar bile
Bence de öyle canım. Peki gün içerisinde olursa çocuğu nasıl yapacaksınız? Gerçi annen gelecekti sanırım doğum öncesi değil mi? Onunla birlikte evde mi kalacaklar yanınıza hastaneye mi gelecekler?

Ay bi kacgundur gicik oluyorum , dialoglar soyle . Isim ne koyacaksiniz Naz , ayyy emin misiniz Nazlar cok gena oluyor, eminiz, ayy yani benim arakdaslar var kizlarinin adi Naz keske koymasaydim diyolar . Keske koymasaymislar ozaman 😒 bence tekrar dusunun 😳 ayyy imdat 😕
Ayy amann bana bile dediler ailem dışı olanlar ilay ismi ne kız diyo eksik ya Nilay yada İlayda olsun felan diye dalga geçtiler hatta onlara kalmamış kendileri dogurunca koymasinlar o isimleri hayret bişey onlara danışan yok sonuçta şunu koyayimmi diye takma kafana gül geç

Bence de öyle canım. Peki gün içerisinde olursa çocuğu nasıl yapacaksınız? Gerçi annen gelecekti sanırım doğum öncesi değil mi? Onunla birlikte evde mi kalacaklar yanınıza hastaneye mi gelecekler?
valla yani cok karisik dusunup duruyorum ben de.. annemle oglum evde olur planli dogum olursa, aniden gelisirse esim beni hastaneye atar doner oglanin yaninda olur mecbur. annem gelmeden dogum olursa arap sacina doner ortalik ama olsun olacak olandan kacamam zaten.

valla yani cok karisik dusunup duruyorum ben de.. annemle oglum evde olur planli dogum olursa, aniden gelisirse esim beni hastaneye atar doner oglanin yaninda olur mecbur. annem gelmeden dogum olursa arap sacina doner ortalik ama olsun olacak olandan kacamam zaten.
Aynı risk bizde de var canım.. annem 7 aralığa göre plan yapıyor. 39+1 olacağım ben o zaman. Ama bebek daha erken gelirse annem yetişemez bizde de doğuma. Gerçi bizim başka çocuğumuz olmadığı için çöpsüz üzüm sayılırız hastanede de her iş halledilir zaten. Sadece annem doğumumda yanımda olamamış olur. Nikahımızda da pandemi yüzünden gelememişlerdi. Alışkınız aslında kendi başımıza iş yapmaya 🥹😅 Eşin seni bırakır oğlunu kreşten alır gelir yanınıza eğer ki plansız doğum olursa ya. Yani tabi travmatik olur mu bilmiyorum çocuk açısından anneyi sancı çekerken görmek falan. Doğru da olmazmış gibi geldi şu an. Arkadaşınız, güvenilir bir komşunuz vs varsa onlardan da destek alınabilir belki eğer annen yetişememiş olursa..

X