Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 72 41,1%
  • erkek

OY: 92 52,6%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 5 2,9%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    175
Ayy benim kar kışla farklı bi ilişkim var kar yağdığında falan ağlarım jfjg patronum kar tanesi ne alaka herkese atıyorsun diye sormuştu bi ara kendime özel emoji oluşturduğum için 🥹 şu an beni çok mutlu ettin bakcam bunlara

Eki Görüntüle 3497027
Ben de çok severim kar kış, o yüzden ilgimi çekti.

hayatimda hic tartilmayan ben hergun tartiliyorum valla psikolocim bozuldu🤣 sadece sabahlari ekmek yiyorum onu da kesersem hic doymam. Hamuruisi yiyorum arada annem yuzunden😕 eskiden kilo almazdim ne yesem ama suan hersey yariyo sanki bana degilde bebiskoma yarasin insallah 😇
Kız sen kilo konusuna neden takıldın bu kadar şimdi yemicez de ne zamam yicez 😁 sana da yarasın bebişkona da daha süt üretcez 😁

Rüya görmeyen ben dün ocak anası doğurmuş postundan sonra gece yatakta bebeğin kafasını altta hissettiğim bir kabus yaşadım. Gerçeklikle rüya algımı yitirdiğim için o an şok içinde uyanıp ellerime karnımı yoklamışım 🤣 dün bebiş de bi anda çok aşağı indi hafif sancı gibi yaptı su içtim yattım hep direk rahatladım onun etkisi de oldu sanırım. Ben rüya görmemekten devam ya 🥹🥹🥹

hayatimda hic tartilmayan ben hergun tartiliyorum valla psikolocim bozuldu🤣 sadece sabahlari ekmek yiyorum onu da kesersem hic doymam. Hamuruisi yiyorum arada annem yuzunden😕 eskiden kilo almazdim ne yesem ama suan hersey yariyo sanki bana degilde bebiskoma yarasin insallah 😇
Her gün değil de hafta da bır aç karna tartıl 😂bende zayıftım suan hedefım 10 kıloyla bıtırmek bebıkoda 3-3.5 arası doğsa sağlıkla yeter zaten😅

Canım beyaz özellikle çekim için alınıyor sanki, bana çok kullanışlı da gelmiyor. Bunu diyorum ama Ben de aldım beyaz tabiki 😅 geri kalan takımlarım renkli. Beyaz riskli de geliyor bana. Krem almışsın zaten, o yeter bence
Ben de öyle düşünüyorum ya, ben beyazı kesin kirletirim bişey olur😅
Hiçbir şey olmaz yaa.. Genel olarak hiç hoşlanmıyorum zaten şu lohusa takımı, tası, tarağı, terliği işlerinden 😂 En güzeli bile çirkin bence shhsjsj Annem bana beyaz, pudra pembe ve bebek mavisi tonlarında almıştı. Lohusa kopkoyu giyinmez falan diyerek ben gittim siyah pijama takımı aldım sabahlığı falan da olan. Çünkü eminim onlarla otururken hiç rahat edemicem hastanede. Birkaç foto sonrası saçımı toplar siyah pijamalarımı giyer otururum inşallah 😂
Beyaz her şey dantelli ya, ben dantelden falan hiç hoşlanmam zaten 🥲 pembe bana da mantıklı geliyor, güzel tatlı en azından normal hayatta da kullanılır
Tck'nın 43.maddesinin 3.bendi gereğince suç ndmggn ben bi beyaz bi yeşil aldım beyaz çok süt beyaz değil ama foti falan çekinme düşüncem yok en azından planlı programlı, seviyorum sadece 🥹 yoksa ne fark eder anam istediğin rengi giy
Ya ben esmerim beyaz bana sanki çok gitmiyormuş gibi geliyor, saçım falan da koyu ne bileyim yakıştırmıyorum. Ama annem de kızım beyaz giyilir ferah olur dedi kafam karıştı yine jdjdnd
Alma tabi ki sevmiyorsan, ben de pek beyazcı değilim ama deneyince hoşuma gitti 🥲 koyu renk daha kullanışlı hem.
Değil mi, benim hep koyu renk kıyafetlerim falan. Beyaz kötü olduğundan değil ben kullanamıyorum😅
Valla pijama bitane lacivert kisa kollu bi de siyah normal pijama aldim , bi tane beyaz gcelik aldim bence gayet ne istiyosan onu al 😇

Herkes beyaz giymiyor zaten ya zevk meselesi istediğin gibi giyin ❤
Ay grubun bana verdiği yetkite dayanarak almıyorum…..😅
benim doktorum o kadar büyük ve kilolu doğmuş ki, annesinin yırtılmayan dokusu kalmamış. kendi ameliyat etmiş hatta sonra galiba doktor olunca.

canım analarımız ya. neler yaşamışlar🥰 hamile kaldığın anda nasıl iyi anlamaya başlıyorsun anneyi. bazen kendime çok kızıyorum, çok daha iyi bir evlat olabilir miydim diye. sonu yok gerçi böyle düşünmenin de.

ben vajinal çok istiyorum ama doktoruma bebekle ilgili %1 risk olursa sezaryene dönün, dert değil diyeceğim kesinlikle
Birebir aynısını düşünüyorum, anneler neler yaşamış ama o kadar alışıyorlar ki farkında bile değiller belki. Bizim için en kolayı en sağlıklısı olsun inşallah😍

Yok yok açmadım. Bir arkadaşım eş zamanlı sms attı shsjjs Whatsapp’a bile girmedik bir süre ki buradaymışsın demesinler diye. Arkadaştan konuyu öğrendim. Şöyle ki ayrılmadan evvel hazırladığım son raporu yönetici ile paylaşmıştım mail atmıştım, iki kez de whatsapp’tan hatırlattım oralı olmadı. Arkadaşlara da dedim ki bakın dönüş yapmadı size sorarsa mailinde var, ayrıca masa üstünde de var. Hem de benim iki bilgisayarım vardı ikisinde de yedekliydi yani. Hanımefendi bugün raporu istemiş acilen, mailde bulamadım demiş. O mail niye var anlamıyoruz hiçbir şeyi bulamıyor mailden. Bunlar da koştur koştur beni arıyor. Ben açmayınca bilgisayarı açmış almışlar. Açsaydım yeniden mail atar mısın diyeceklerdi. Niye, uğraşın bulun. Sizin uşağınız mı var her canınız istediğinde size göndersin.Gerçekten bu iş bilmezliğe ve kolaycılığa hiç tahammülüm yok.
benim de 2 gündür evden çalışıyorum sordukları soruların çoğu çok gereksiz. dediğin gibi o kadar hazıra alışmışlar ki kimse hiçbir şey yapmak istemiyor

Kontrolden çıktık teyzoşlarr, benim tosun 2300 gr olmuş 44 cm. Normal doğum pek düşünmüyorum dedim, bu kafa çapıyla seni zaten normal doğurtabilecek bi doktor çıkmaz dedi ndmgmg ben 32'yim kafa 36 🥹 internete bakma araştırma genetik olabilir dedi bacak boyu vs normal çünkü. Karın da önden gidiyor 34-35 civarı da o. 2 haftaya düştü randevular, nst'ye girecekmişim bi sonrakinde.
benimkinin kafası da hep 1 hafta küçük çıkıyo babasının da benim de kafam minik kızın da kafası minicik oldu ksjdfslkdn maşallah kilosu ne güzel yaa. sen benden 1 hafta geridesin 400 gr. fazla benden erkek olduğu için mi acaba.

ay kızlar yoktum burda tatil boyunca canım cıktı meşajları okurken ne yazmışsınız arkadaş😂 kardeşimin nişanı için 750 km yol gittim geldim arabayla salı akşam döndük dün farkettim sag ayagım sismiş baya bilek kısmı özellikle. Ay bir de önceki hamileliklerime dayanarak atıp tutuyordum benim bir yerlerim şişmiyor ödem olmuyor ben de yea diye al işte😀 napmak lazım ki bol su dışında

Kiz ne bilim sanki cok kiloluyum hicbisey yakismiyo gibi geliyo aslinda alisik degilim oyuzden 🤣
Hamişsin ya hayatında kaç kere hamiş olcaksın 😁 kilonun da yakıştığı en güzel dönem. Max 2 ay sonra eski halimize eski kıyafetlerimize dönücez 😁 o zaman yediğimize daha çok dikkat edicez. Son yiyişler yardır 🤣🤣

Videoyu gönderir misin anam
na şu, mememe koymaya cesaret edemedim bacağımda denedim oldu bence fkfk
benimkinin kafası da hep 1 hafta küçük çıkıyo babasının da benim de kafam minik kızın da kafası minicik oldu ksjdfslkdn maşallah kilosu ne güzel yaa. sen benden 1 hafta geridesin 400 gr. fazla benden erkek olduğu için mi acaba.
Muhtemelen anam erkoların kas kütlesi de daha yoğun oluyomuş anne karnında o bile + kilodur bence

Kızlar ben hamile çekimine hiç heveslenmiyorum yaa yaptırmicam da. Hiç cezbetmiyor beni yüzüm şiş her yerim şiş bebek daha karnımda neden boy boy foto çekilicem anlayamıyorum. Zaten normalde 50 tane çekiyorum her hafta. O halimi de hiç duvara asasım yok. Problem bende mi acaba :KK70:

ay kızlar yoktum burda tatil boyunca canım cıktı meşajları okurken ne yazmışsınız arkadaş😂 kardeşimin nişanı için 750 km yol gittim geldim arabayla salı akşam döndük dün farkettim sag ayagım sismiş baya bilek kısmı özellikle. Ay bir de önceki hamileliklerime dayanarak atıp tutuyordum benim bir yerlerim şişmiyor ödem olmuyor ben de yea diye al işte😀 napmak lazım ki bol su dışında
Ayaklarını kalp hizasından yukarı tutup su içcen tuz azaltcan canım başka yapacak bi şey de yok pek galiba. Hayırlı olsun kardeşine🫶🏿

Kızlar ben hamile çekimine hiç heveslenmiyorum yaa yaptırmicam da. Hiç cezbetmiyor beni yüzüm şiş her yerim şiş bebek daha karnımda neden boy boy foto çekilicem anlayamıyorum. Zaten normalde 50 tane çekiyorum her hafta. O halimi de hiç duvara asasım yok. Problem bende mi acaba :KK70:
Ben ekstra bi çekim yaptırmıcam bi ara düşündüm de biz düğünde bile çekim yaptırmadık demek ki bizlik bişi değil ndnf evde birkaç tane çekerim bende hiç öyle foti yok aynadan vs çektiklerim dışında yeto o bir yere de asmam

na şu, mememe koymaya cesaret edemedim bacağımda denedim oldu bence fkfk

Muhtemelen anam erkoların kas kütlesi de daha yoğun oluyomuş anne karnında o bile + kilodur bence

benimki de geçen hafta 32ydi 1910 gr. çıktı. ama boyu 44 cm boyu babasına benziyor belli ki :KK70:

X