Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 72 40,9%
  • erkek

OY: 92 52,3%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    176
Ben de çok severim kar kış, o yüzden ilgimi çekti.

Kız sen kilo konusuna neden takıldın bu kadar şimdi yemicez de ne zamam yicez sana da yarasın bebişkona da daha süt üretcez

Rüya görmeyen ben dün ocak anası doğurmuş postundan sonra gece yatakta bebeğin kafasını altta hissettiğim bir kabus yaşadım. Gerçeklikle rüya algımı yitirdiğim için o an şok içinde uyanıp ellerime karnımı yoklamışım dün bebiş de bi anda çok aşağı indi hafif sancı gibi yaptı su içtim yattım hep direk rahatladım onun etkisi de oldu sanırım. Ben rüya görmemekten devam ya

Her gün değil de hafta da bır aç karna tartıl bende zayıftım suan hedefım 10 kıloyla bıtırmek bebıkoda 3-3.5 arası doğsa sağlıkla yeter zaten

Ben de öyle düşünüyorum ya, ben beyazı kesin kirletirim bişey olur
Beyaz her şey dantelli ya, ben dantelden falan hiç hoşlanmam zaten pembe bana da mantıklı geliyor, güzel tatlı en azından normal hayatta da kullanılır
Ya ben esmerim beyaz bana sanki çok gitmiyormuş gibi geliyor, saçım falan da koyu ne bileyim yakıştırmıyorum. Ama annem de kızım beyaz giyilir ferah olur dedi kafam karıştı yine jdjdnd
Alma tabi ki sevmiyorsan, ben de pek beyazcı değilim ama deneyince hoşuma gitti koyu renk daha kullanışlı hem.
Değil mi, benim hep koyu renk kıyafetlerim falan. Beyaz kötü olduğundan değil ben kullanamıyorum
Valla pijama bitane lacivert kisa kollu bi de siyah normal pijama aldim , bi tane beyaz gcelik aldim bence gayet ne istiyosan onu al

Herkes beyaz giymiyor zaten ya zevk meselesi istediğin gibi giyin ❤
Ay grubun bana verdiği yetkite dayanarak almıyorum…..
Birebir aynısını düşünüyorum, anneler neler yaşamış ama o kadar alışıyorlar ki farkında bile değiller belki. Bizim için en kolayı en sağlıklısı olsun inşallah

benim de 2 gündür evden çalışıyorum sordukları soruların çoğu çok gereksiz. dediğin gibi o kadar hazıra alışmışlar ki kimse hiçbir şey yapmak istemiyor

benimkinin kafası da hep 1 hafta küçük çıkıyo babasının da benim de kafam minik kızın da kafası minicik oldu ksjdfslkdn maşallah kilosu ne güzel yaa. sen benden 1 hafta geridesin 400 gr. fazla benden erkek olduğu için mi acaba.

ay kızlar yoktum burda tatil boyunca canım cıktı meşajları okurken ne yazmışsınız arkadaş kardeşimin nişanı için 750 km yol gittim geldim arabayla salı akşam döndük dün farkettim sag ayagım sismiş baya bilek kısmı özellikle. Ay bir de önceki hamileliklerime dayanarak atıp tutuyordum benim bir yerlerim şişmiyor ödem olmuyor ben de yea diye al işte napmak lazım ki bol su dışında

Kiz ne bilim sanki cok kiloluyum hicbisey yakismiyo gibi geliyo aslinda alisik degilim oyuzden
Hamişsin ya hayatında kaç kere hamiş olcaksın kilonun da yakıştığı en güzel dönem. Max 2 ay sonra eski halimize eski kıyafetlerimize dönücez o zaman yediğimize daha çok dikkat edicez. Son yiyişler yardır

Videoyu gönderir misin anam
na şu, mememe koymaya cesaret edemedim bacağımda denedim oldu bence fkfk
Muhtemelen anam erkoların kas kütlesi de daha yoğun oluyomuş anne karnında o bile + kilodur bence

Kızlar ben hamile çekimine hiç heveslenmiyorum yaa yaptırmicam da. Hiç cezbetmiyor beni yüzüm şiş her yerim şiş bebek daha karnımda neden boy boy foto çekilicem anlayamıyorum. Zaten normalde 50 tane çekiyorum her hafta. O halimi de hiç duvara asasım yok. Problem bende mi acaba

Ayaklarını kalp hizasından yukarı tutup su içcen tuz azaltcan canım başka yapacak bi şey de yok pek galiba. Hayırlı olsun kardeşine

Ben ekstra bi çekim yaptırmıcam bi ara düşündüm de biz düğünde bile çekim yaptırmadık demek ki bizlik bişi değil ndnf evde birkaç tane çekerim bende hiç öyle foti yok aynadan vs çektiklerim dışında yeto o bir yere de asmam

na şu, mememe koymaya cesaret edemedim bacağımda denedim oldu bence fkfk

Muhtemelen anam erkoların kas kütlesi de daha yoğun oluyomuş anne karnında o bile + kilodur bence
benimki de geçen hafta 32ydi 1910 gr. çıktı. ama boyu 44 cm boyu babasına benziyor belli ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…