Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 72 41,1%
  • erkek

OY: 92 52,6%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 5 2,9%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    175
Ben ekstra bi çekim yaptırmıcam bi ara düşündüm de biz düğünde bile çekim yaptırmadık demek ki bizlik bişi değil ndnf evde birkaç tane çekerim bende hiç öyle foti yok aynadan vs çektiklerim dışında yeto o bir yere de asmam
ben de düğünde binbir eziyetle yaptırdım o da eşimin arkadaşı fotoğrafçı diye çektirdim yoksa bi de onla uğraşmazdım. eşim de hiç sevmez benim gibi o yüzden ancak bebek azcık büyüyünce çekim yaptırırım doğumgününden önce falan.

Kızlar ben hamile çekimine hiç heveslenmiyorum yaa yaptırmicam da. Hiç cezbetmiyor beni yüzüm şiş her yerim şiş bebek daha karnımda neden boy boy foto çekilicem anlayamıyorum. Zaten normalde 50 tane çekiyorum her hafta. O halimi de hiç duvara asasım yok. Problem bende mi acaba :KK70:
Bende yaptırmıycam evde eşime cektırıırm anı kaldın dıye 😂

ay kızlar yoktum burda tatil boyunca canım cıktı meşajları okurken ne yazmışsınız arkadaş😂 kardeşimin nişanı için 750 km yol gittim geldim arabayla salı akşam döndük dün farkettim sag ayagım sismiş baya bilek kısmı özellikle. Ay bir de önceki hamileliklerime dayanarak atıp tutuyordum benim bir yerlerim şişmiyor ödem olmuyor ben de yea diye al işte😀 napmak lazım ki bol su dışında
Ay ben de düğüne gidince aynısı oldu. Sadece bileklerim şişti. Olabildiğince ayaklarım havada yaşadım. Böyle 2 saat falan ayaklar havada durdum. Sırt üstü yatamayınca tabi oturur yatar pozisyon ama ayaklarım kalp hizasından yukarda şekilde yattım. Ayaklarımı uzatıyorum şimdi yoksa hemen şişiyorlar

ay kızlar yoktum burda tatil boyunca canım cıktı meşajları okurken ne yazmışsınız arkadaş😂 kardeşimin nişanı için 750 km yol gittim geldim arabayla salı akşam döndük dün farkettim sag ayagım sismiş baya bilek kısmı özellikle. Ay bir de önceki hamileliklerime dayanarak atıp tutuyordum benim bir yerlerim şişmiyor ödem olmuyor ben de yea diye al işte😀 napmak lazım ki bol su dışında
canım kesinlikle basınçlı çoraplardan al; hem seyahatlar için hem de son haftalarda her gün giyin diyorlar.

ben clarins’in anti eau diye bir banyo yağı var, onu kullanıyorum 16. haftadan beri. bir kere dışında hiç şişim olmadı. o da uçak sonrasıydı ve yağa o vesile ile başlamıştım zaten

Kızlar ben hamile çekimine hiç heveslenmiyorum yaa yaptırmicam da. Hiç cezbetmiyor beni yüzüm şiş her yerim şiş bebek daha karnımda neden boy boy foto çekilicem anlayamıyorum. Zaten normalde 50 tane çekiyorum her hafta. O halimi de hiç duvara asasım yok. Problem bende mi acaba :KK70:
ben epey istiyorum galiba ama az eriniyorum 😀
bir şeyden geri kalacam diye ödüm kopuyo😂😂

canım kesinlikle basınçlı çoraplardan al; hem seyahatlar için hem de son haftalarda her gün giyin diyorlar.

ben clarins’in anti eau diye bir banyo yağı var, onu kullanıyorum 16. haftadan beri. bir kere dışında hiç şişim olmadı. o da uçak sonrasıydı ve yağa o vesile ile başlamıştım zaten
Ay yine mi yağ 😣😣😣 ben yağlanmaktan çok sıkıldım gerçekten. Banyo yağı daha mı farklı bişey acaba? Ben banyoda bacağımı zor yıkıyorum ama artık resmen savaş veriyorum 🤣🤣 basınçlı çorap nasıl bişey onu deneyebilirim benim şişmeye zaten yatkındı sürekli şişiyor artık

Ben de sadece göbeğimi çektim. Yüzümü çektiklerim asla mutlu etmedi 🤣🤣 göbeğimi çekmesi güzel geldi ama çektikçe çekesim geldi 😁😁

Bu benim 3. Hamileliğim benim de hamile cekimine hiçbirinde hevesim olmadı cekmedim cektirmedim de sonradan bür pişmanlık da yaşamadım herkesin herseye hevesi olcak diye bir sey tok bence gayet normalsin☺️ ne güzel işte hem kendine ekstradan iş cıkartmamış oluyorsun oyle düşün 😂

Ben de öyle, hamile çekimi de hastane çekimi de yaptırmayacağım. Yüz göz şiş dediğin gibi, bir de doğum anında çıkış vs allah affetsin de bana hem görsel hem de mahremiyet olarak sıcak gelmiyor. Kesip biçilirken/ıkınırken fotoğraf bana göre değil 😂 bir de fotoğraflarda hiç poz veremiyorum hepsinde olduğumdan kilolu çıkıyorum, elendim o yüzden yalnız değilsin anam ajfksks

Ben de simdi epson tuzu aldim , ise yarar belki ayaklarim otururak calistigim icin fil gibi oldu 35-36 giyen ben 37-38 oldum hadi o skinti degil agriyo bilekleri parmaklarim.

Ay yine mi yağ 😣😣😣 ben yağlanmaktan çok sıkıldım gerçekten. Banyo yağı daha mı farklı bişey acaba? Ben banyoda bacağımı zor yıkıyorum ama artık resmen savaş veriyorum 🤣🤣 basınçlı çorap nasıl bişey onu deneyebilirim benim şişmeye zaten yatkındı sürekli şişiyor artık
varis çorabı gibi canım. medikal dükkanlarda zaten yönlendirme yaparlar hamilelik dersen. tam boy alma ama, çok kesiyor üst bacağı.

ya inan 1 dakikamı almıyor. bacaklarıma ve kalçama bu yağdan sürüyorum, biraz da koltuk altına doğru; drenaj bölgesi olduğundan.
göbek çevreme de badger’in belly oil’den geçiyorum. bi de clarins kokusu çok güzel, spa’dan çıkmış gibi hissettiriyor. yağlı his pek kalmıyor kurulanınca.

ben de kremlenme özürlüyüm, banyoda yağ olmasa bir şey sürmezdim kesin. çok zor geliyor.

Ay ben de düğüne gidince aynısı oldu. Sadece bileklerim şişti. Olabildiğince ayaklarım havada yaşadım. Böyle 2 saat falan ayaklar havada durdum. Sırt üstü yatamayınca tabi oturur yatar pozisyon ama ayaklarım kalp hizasından yukarda şekilde yattım. Ayaklarımı uzatıyorum şimdi yoksa hemen şişiyorlar
Ya işte hiç ödem şişme problemim olmamıştı ellerim yüzüm yine normal ama bilekler şiş o kadar yol orda da 3 gün boyunca koşturmaca yine buna sükür diyorum. Gözümde cok büyütmüştüm nasıl olcak oram buram heryerim agrıyor diye ama cok sükür pek sıkıntı yaşamadım geldikten 1 gün sonra farkettim resmen bilegimdeki davullugu😂 işe gidiyorum iki cocukla ugrasıyoeum dinlenemiyorum ki oyle ayak uzatıp yine de mümkün oldugunca deneyeyim☺️

Ben de öyle, hamile çekimi de hastane çekimi de yaptırmayacağım. Yüz göz şiş dediğin gibi, bir de doğum anında çıkış vs allah affetsin de bana hem görsel hem de mahremiyet olarak sıcak gelmiyor. Kesip biçilirken/ıkınırken fotoğraf bana göre değil 😂 bir de fotoğraflarda hiç poz veremiyorum hepsinde olduğumdan kilolu çıkıyorum, elendim o yüzden yalnız değilsin anam ajfksks
bizim hastanede doğum paketinin içine koymuşlar çıkaramıyorsun da. ama ben doğum anı istemiyorum dedim. odada annemlerle eşimin ailesiyle 10 poz hakkımızı çektiririz. anı olarak kalır.

Var aslında varis corabım seneler once almıştım ama hiç aklıma gelmedi ya yolda giyseymişim tüh neyse artık. Yagın ödeme iyi gelmesi de cok ilginç geldi bana şimdi

X