- 12 Temmuz 2022
- 22.211
- 82.830
Bizimkinin de boyu 44 mesela boy olarak bana çekcek gibi mecbur doğduğu gibi baskete yüzmeye yazdırcam dkfkbenimki de geçen hafta 32ydi 1910 gr. çıktı. ama boyu 44 cm boyu babasına benziyor belli ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizimkinin de boyu 44 mesela boy olarak bana çekcek gibi mecbur doğduğu gibi baskete yüzmeye yazdırcam dkfkbenimki de geçen hafta 32ydi 1910 gr. çıktı. ama boyu 44 cm boyu babasına benziyor belli ki
çok sevinirim, çok teşekkür ederimBen görünce sayfayı atacağım sana. Hazır kar küresini kutulu bir şekilde yapıyorlar, bence tatlı.
kar candır ya. ben yaz insanıyım ama kar başkaBen de çok severim kar kış, o yüzden ilgimi çekti.
ben de düğünde binbir eziyetle yaptırdım o da eşimin arkadaşı fotoğrafçı diye çektirdim yoksa bi de onla uğraşmazdım. eşim de hiç sevmez benim gibi o yüzden ancak bebek azcık büyüyünce çekim yaptırırım doğumgününden önce falan.Ben ekstra bi çekim yaptırmıcam bi ara düşündüm de biz düğünde bile çekim yaptırmadık demek ki bizlik bişi değil ndnf evde birkaç tane çekerim bende hiç öyle foti yok aynadan vs çektiklerim dışında yeto o bir yere de asmam
Bende yaptırmıycam evde eşime cektırıırm anı kaldın dıyeKızlar ben hamile çekimine hiç heveslenmiyorum yaa yaptırmicam da. Hiç cezbetmiyor beni yüzüm şiş her yerim şiş bebek daha karnımda neden boy boy foto çekilicem anlayamıyorum. Zaten normalde 50 tane çekiyorum her hafta. O halimi de hiç duvara asasım yok. Problem bende mi acaba
düzenli olarak bebek spasına gidin ldkfjldkjBizimkinin de boyu 44 mesela boy olarak bana çekcek gibi mecbur doğduğu gibi baskete yüzmeye yazdırcam dkfk
ay tuvalete zor gidiyom bi de ona uğraşamicam yaa lskflkdBende yaptırmıycam evde eşime cektırıırm anı kaldın dıye
Ay ben de düğüne gidince aynısı oldu. Sadece bileklerim şişti. Olabildiğince ayaklarım havada yaşadım. Böyle 2 saat falan ayaklar havada durdum. Sırt üstü yatamayınca tabi oturur yatar pozisyon ama ayaklarım kalp hizasından yukarda şekilde yattım. Ayaklarımı uzatıyorum şimdi yoksa hemen şişiyorlaray kızlar yoktum burda tatil boyunca canım cıktı meşajları okurken ne yazmışsınız arkadaş kardeşimin nişanı için 750 km yol gittim geldim arabayla salı akşam döndük dün farkettim sag ayagım sismiş baya bilek kısmı özellikle. Ay bir de önceki hamileliklerime dayanarak atıp tutuyordum benim bir yerlerim şişmiyor ödem olmuyor ben de yea diye al işte napmak lazım ki bol su dışında
canım kesinlikle basınçlı çoraplardan al; hem seyahatlar için hem de son haftalarda her gün giyin diyorlar.ay kızlar yoktum burda tatil boyunca canım cıktı meşajları okurken ne yazmışsınız arkadaş kardeşimin nişanı için 750 km yol gittim geldim arabayla salı akşam döndük dün farkettim sag ayagım sismiş baya bilek kısmı özellikle. Ay bir de önceki hamileliklerime dayanarak atıp tutuyordum benim bir yerlerim şişmiyor ödem olmuyor ben de yea diye al işte napmak lazım ki bol su dışında
ben epey istiyorum galiba ama az eriniyorumKızlar ben hamile çekimine hiç heveslenmiyorum yaa yaptırmicam da. Hiç cezbetmiyor beni yüzüm şiş her yerim şiş bebek daha karnımda neden boy boy foto çekilicem anlayamıyorum. Zaten normalde 50 tane çekiyorum her hafta. O halimi de hiç duvara asasım yok. Problem bende mi acaba
Ay yine mi yağ ben yağlanmaktan çok sıkıldım gerçekten. Banyo yağı daha mı farklı bişey acaba? Ben banyoda bacağımı zor yıkıyorum ama artık resmen savaş veriyorum basınçlı çorap nasıl bişey onu deneyebilirim benim şişmeye zaten yatkındı sürekli şişiyor artıkcanım kesinlikle basınçlı çoraplardan al; hem seyahatlar için hem de son haftalarda her gün giyin diyorlar.
ben clarins’in anti eau diye bir banyo yağı var, onu kullanıyorum 16. haftadan beri. bir kere dışında hiç şişim olmadı. o da uçak sonrasıydı ve yağa o vesile ile başlamıştım zaten
Ben de sadece göbeğimi çektim. Yüzümü çektiklerim asla mutlu etmedi göbeğimi çekmesi güzel geldi ama çektikçe çekesim geldiKızlar ben hamile çekimine hiç heveslenmiyorum yaa yaptırmicam da. Hiç cezbetmiyor beni yüzüm şiş her yerim şiş bebek daha karnımda neden boy boy foto çekilicem anlayamıyorum. Zaten normalde 50 tane çekiyorum her hafta. O halimi de hiç duvara asasım yok. Problem bende mi acaba
Bu benim 3. Hamileliğim benim de hamile cekimine hiçbirinde hevesim olmadı cekmedim cektirmedim de sonradan bür pişmanlık da yaşamadım herkesin herseye hevesi olcak diye bir sey tok bence gayet normalsin ne güzel işte hem kendine ekstradan iş cıkartmamış oluyorsun oyle düşünKızlar ben hamile çekimine hiç heveslenmiyorum yaa yaptırmicam da. Hiç cezbetmiyor beni yüzüm şiş her yerim şiş bebek daha karnımda neden boy boy foto çekilicem anlayamıyorum. Zaten normalde 50 tane çekiyorum her hafta. O halimi de hiç duvara asasım yok. Problem bende mi acaba
Ben de öyle, hamile çekimi de hastane çekimi de yaptırmayacağım. Yüz göz şiş dediğin gibi, bir de doğum anında çıkış vs allah affetsin de bana hem görsel hem de mahremiyet olarak sıcak gelmiyor. Kesip biçilirken/ıkınırken fotoğraf bana göre değil bir de fotoğraflarda hiç poz veremiyorum hepsinde olduğumdan kilolu çıkıyorum, elendim o yüzden yalnız değilsin anam ajfksksKızlar ben hamile çekimine hiç heveslenmiyorum yaa yaptırmicam da. Hiç cezbetmiyor beni yüzüm şiş her yerim şiş bebek daha karnımda neden boy boy foto çekilicem anlayamıyorum. Zaten normalde 50 tane çekiyorum her hafta. O halimi de hiç duvara asasım yok. Problem bende mi acaba
Ben de simdi epson tuzu aldim , ise yarar belki ayaklarim otururak calistigim icin fil gibi oldu 35-36 giyen ben 37-38 oldum hadi o skinti degil agriyo bilekleri parmaklarim.canım kesinlikle basınçlı çoraplardan al; hem seyahatlar için hem de son haftalarda her gün giyin diyorlar.
ben clarins’in anti eau diye bir banyo yağı var, onu kullanıyorum 16. haftadan beri. bir kere dışında hiç şişim olmadı. o da uçak sonrasıydı ve yağa o vesile ile başlamıştım zaten
evet bu da bi bakış açısı annemlere kalsa etkinlikten etkinliğe koşmalıyım. baby shower, cinsiyet partisi, hamile çekimi,kırk uçurma hepsini püskürtüyorum tek tek skdjfnskdlben epey istiyorum galiba ama az eriniyorum
bir şeyden geri kalacam diye ödüm kopuyo
varis çorabı gibi canım. medikal dükkanlarda zaten yönlendirme yaparlar hamilelik dersen. tam boy alma ama, çok kesiyor üst bacağı.Ay yine mi yağ ben yağlanmaktan çok sıkıldım gerçekten. Banyo yağı daha mı farklı bişey acaba? Ben banyoda bacağımı zor yıkıyorum ama artık resmen savaş veriyorum basınçlı çorap nasıl bişey onu deneyebilirim benim şişmeye zaten yatkındı sürekli şişiyor artık
Ya işte hiç ödem şişme problemim olmamıştı ellerim yüzüm yine normal ama bilekler şiş o kadar yol orda da 3 gün boyunca koşturmaca yine buna sükür diyorum. Gözümde cok büyütmüştüm nasıl olcak oram buram heryerim agrıyor diye ama cok sükür pek sıkıntı yaşamadım geldikten 1 gün sonra farkettim resmen bilegimdeki davullugu işe gidiyorum iki cocukla ugrasıyoeum dinlenemiyorum ki oyle ayak uzatıp yine de mümkün oldugunca deneyeyimAy ben de düğüne gidince aynısı oldu. Sadece bileklerim şişti. Olabildiğince ayaklarım havada yaşadım. Böyle 2 saat falan ayaklar havada durdum. Sırt üstü yatamayınca tabi oturur yatar pozisyon ama ayaklarım kalp hizasından yukarda şekilde yattım. Ayaklarımı uzatıyorum şimdi yoksa hemen şişiyorlar
bizim hastanede doğum paketinin içine koymuşlar çıkaramıyorsun da. ama ben doğum anı istemiyorum dedim. odada annemlerle eşimin ailesiyle 10 poz hakkımızı çektiririz. anı olarak kalır.Ben de öyle, hamile çekimi de hastane çekimi de yaptırmayacağım. Yüz göz şiş dediğin gibi, bir de doğum anında çıkış vs allah affetsin de bana hem görsel hem de mahremiyet olarak sıcak gelmiyor. Kesip biçilirken/ıkınırken fotoğraf bana göre değil bir de fotoğraflarda hiç poz veremiyorum hepsinde olduğumdan kilolu çıkıyorum, elendim o yüzden yalnız değilsin anam ajfksks
Var aslında varis corabım seneler once almıştım ama hiç aklıma gelmedi ya yolda giyseymişim tüh neyse artık. Yagın ödeme iyi gelmesi de cok ilginç geldi bana şimdicanım kesinlikle basınçlı çoraplardan al; hem seyahatlar için hem de son haftalarda her gün giyin diyorlar.