Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
Zor süreçler ya yurtdışında yeni bir hayata başlamak. Sizin için gezmekten öte bambaşka bir deneyim. Yeni insanlar yeni bir ülke falan gezmekten daha değerli. Yazın bence havalar güzelleştikçe bebek arabasına atar atar gezersiniz bence küçükken gezmek daha rahat diyorlar genelde

Otuz yedi de aşırı erken değil ya pozitif düşünelim hep öyle olsun benim kuzenim geçen 38 de doğurdu açılması varmış doktor riske atmayalım demiş oda suni sancı ile doğurdu bebeği de gayet iyi

sata göre 37 de ayırmaları gerekiyor senin neden 36 yazmış ki? ora yanlış olduğu iş yeri de ona göre girer. Doktor düzeltir. Şimdi kendi raporuma baktım 37 hafta yazmış çünkü
Aynen düzeltecekler yanlış yazmışlar benimkini.
Benim de 36 ya kadar yazmışlar
Doktor isterse veye gebe de isterse 36 yazıyorlarmış. Benimkini düzeltecekler canım.
Benimki boyle ki ben cok daha erken ayrilicam bi de. 34 sonu gibi .
Senin 37. Haftada ama ayrılışın kuşum. Benimki 36da ayırıyor beni. Bir hafta doğum sonrası hakkımı öne çekmişler. Yanlışlık olmuş. Düzeltecekler inşallah

Canım çok teşekkür ederim bizimle bunları paylaştığın için öncelikle. Çok haklısın. Yani milyonda bir başa gelebilecek bir şey ama geldi mi geliyor. Ben de burun ameliyatı olduğum zaman çıktığımda korkunç bir diş ağrısı çekiyordum dayanılır gibi değildi ağzımdaki tüm dişler aynı anda yerinde sökülür gibi. Bakmadığım araştırmadığım şey kalmadı ama yok yani benzeri olmamış. Doktora söylüyorum diyor ki imkansız, burun ameliyatları ağrılı ameliyatlar değildir diş hassasiyeti olabilir ama bu hassasiyet falan değil yani. İnsan bilmez mi ağrı eşiğini. Meğer tamponu sinire baskı yapacak şekilde koymuş o sinir de dişlerin ortasından geçiyor ve tüm ağız içini uyarıyor. Korkunçtu. 5 gün sonra tamponlar çıktı hayata döndüm. 5 gün toplasan 5 saat uyku uyumadım o da ağrı kesici etkisiyle Kimsenin başına gelmez bana denk işte. İnşallah doğumda da denk gelmez bir daha böyle kötü tecrübeler. Allah işimizi rast getirsin, kolay ve sağlıklı doğumlarımız, lohusalığımız olsun inşallah Arkadaşım için de kendimi korkutmayacağım haklısın. İnşallah tez vakitte sağlığına kavuşur. Bilinci açıkmış çok şükür. 4ten fazla nöbet geçirmezse uyutmayacaklarmış inşallah geçirmez iyileşir tamamen

Evet canım o her ameliyat öncesi imzalatılan bir prosedür ben de burun ameliyatında rahim ameliyatında vs hep imzalamıştım tüm riskleri göze alıyorum gibi bir şeyler. Ben açıkçası çevremde pıhtılaşma sorunu olmadığı halde kan sulandırıcı kullanan kimseyi duymadım. Hatta mesela bırak kan sulandırmayı ben burun ameliyatı olduğumda doktor bana o kadar hafif bir ağrı kesici verdi ki diğer hepsi kanamaya yol açar diye. Hani küçücük burun ameliyatında kanama riskinden korkan doktorlar sezaryen gibi büyük bir operasyon sonrası kan sulandırıcı neden versin ki durup dururken? Sen de inşallah bu kez vajinal doğum yapabilirsin canım, son zamanlarda doktorlar bir şey söyler sanırım bununla ilgili sana. Zaten Avrupa’da da bunu yapmaya çalışmazlarsa burada kimse uğraşmaz

37 premature olmuyor artik aslinda dogum olabilir
Ya aslında evet annem abimin birini 10 aylık birini 7 aylık doğurmuş ama 7 aylık doğan 3 kilo üstüydü iyi beslenmiş ciğer gelişmiş ve o ara bana hamile ben zavallım 2.500 ☺☺ şimdi artık herşeyden korkuyorum çıkan haberlerden sonra malum yeni fobimiz oldu

36 ve 37 de doğurdum ben çocuklarımı 3650 ve 4150kg
doğdular normal haftalar yani korkulacak bir zaman degil

Herkes son aylarda yeniden uyku ihtiyacının arttığından bahsederken benim gece saat 3te hala uykumun gelmemiş olması sabah da geç kalkmadım ve gün içinde uyumadım oysa ki

Biz bebeli hayata erkenden adapte olucaz galiba dkfkf kedom taburcu oldu ama yakalığını çıkardı dün, ya tekrar çıkarırsa diye bi de tabii kontrol amaçlı yarım saatte bi alarm kurup kedo kontrolü yapıyorum geldiğinden beri. Bi saate kadar da eşim bekledi başında falan. Pertimiz çıkacak mı ilk günden acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…