Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
Evet kaan kocatepe cikti simdi karsima, son 2 ayda ozellikle 2-3 saatte bir uyanmak uyuyamamk vicudun kendini hazirlamasiymis. Aslinda mantkkli . Emzirmek icin kalkmaniz gerekiyor , buyuzden dogumdan once vucut sizi alistiriyor demis.

Bunlar zaten takım takım satılıyormuş, ben de almam. Paylaştıkları fotoğrafları görünce almaya yeltenecek heves de kalmadı zaten Ben de evdeki onu düğmeli pijamalardan götüreceğim. Bir tane de aldım ama çok beğeniyordum, lohusa halimle bunu giymek bana moral olur, kendimi iyi hissederim fikriyle aldım

Bi cuma günü çok hareket hissettim bi de ayak dayiyor gibi acıtıyordu. Ama ayak dayasa yine ayirt edemem su an mesela
Ay bende baya hareketli iyi bari diyorum hareketliyse sıkıntı yok diye düşünüyordum yanılıyor muyum acaba bazen karnımın bir yerinde toplanıp kalıyor . Ay ben 35i beklemeden gidiyim en iyisi

İyi yaptın bacım temiz bir tane yanımızda olsun kafasındayım bende bunları alsak sonrasında nerde giyeceğiz

Herkes son aylarda yeniden uyku ihtiyacının arttığından bahsederken benim gece saat 3te hala uykumun gelmemiş olması sabah da geç kalkmadım ve gün içinde uyumadım oysa ki
benim de uyku ihtiyacım inanılmaz arttı gözümü açamıyorum, uyanıp uyanıp tekrar uyuyorum nasıl bebek bakcam diye düşünüyorum çatlasa duymıcam

33+2 ve ben artık dayanamıyorum kızlar . Yemediğim halde ellerim davul gibi uyandım aşırı uyuşuklar . Gece elli sefer uyandım . Sağdan sola dönmek imkansız . Sola yatmaktan kolum çürüdü . Afedersiniz totom aşırı ağrıyor bu bebenin aşağı da olması beni mahvetti . Ama neden bu kadar şişiyorum anlamıyorum . Kötü bir günaydın herkese

ben yine açlık tokluk şekeri baktırmak zorunda kaldım bebek 31+0, 2400 gram 45 cm çıktı. Neredeyse 34 haftalık görünüyor, ben de bu hafta 3 kilo almışım…..
Maşallah bebişeee şekerden dolayı değilse nasıl beslendin bize de söyle benimki 33. Haftada 2 kilo sksksk

Evet kaan kocatepe cikti simdi karsima, son 2 ayda ozellikle 2-3 saatte bir uyanmak uyuyamamk vicudun kendini hazirlamasiymis. Aslinda mantkkli . Emzirmek icin kalkmaniz gerekiyor , buyuzden dogumdan once vucut sizi alistiriyor demis.
Evet bu gece özellikle saatlere baktım kaçta kalktım diye 11 de yatmıştım saat 1 de kalktım sonra tekrar 3 de kalktım bildiğin 2 saatte bir kurulu alarm gibi gerçekten çok ilginç

Korkutmak istemem ama fazla şişlik te iyi değil. Yani normal öden dışımda ekstra fazla şiştiğini gereksiz öden olduğunu düşünüyorsan bi doktora görün. İlla duymuşsundur bi anda sık sık ödem olup şişince gebelik zehirlenmesi oluyor diyorlar. Sağa sola dönememek zaten çok normal göbek büyüdü benim ki bilr o kadar büyümedi aşırı zorlanıyorum uyuyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…