- 26 Şubat 2024
- 4.579
- 4.397
AHAHAHAHAHAHAAHAHAH ay şu ses tonunda bir kadının varoş olmama ihtimali sıfır ya. Kargo diye açması aynı ama biz yüz göz olmadık hiç çok şükür, umarım olmayız. En son oğlunu doldurduğuma ve silmeye karar vermişti, aylardır instagramda kısıtlamıştım dün açtım bütün storylerime layk atmış. Tam silmedi zaar kısmi silme bu ahfkdkdks
Benim kendi kıyafetlerimi çektirdi o ayar. Sentetik dolap kuruluğunda çekti, pamuklu dolap kuruluğunda da çekiyormuş. Ben şuan kendi kıyafetlerime kot ayarı kullanıyorum. Bebeklere hassas kullanın diyorlar ama o da kurutmaz bence. Islak bırakır. Bilemedim, deneyip göreceğiz artık. Hassas + 30 dk hızlı yaparım belki.
Abowww cinnet sebebi
Ooohh yarasınhep bebişe mi çalışcaz, şöööyle bakımlı ana olayım diye kendime dyson airstrait aldım hükümsüzdür
Evde herşeyi Kurutuyorum sadece ve sadece eşimin kıyafetlerini çekiyor tam kafayı yemelik kocamın çamaşırları diye program olmalıydıKurutmalı çamaşır makinesinde hangi ayar iyi olur acep ki orda düz kurutma makinesi kadar ayar yok tabii, dolap kuruluğu yapsam çeker mi
Ben esimin kotlari ve evde giydigi tshirtleri haric hicbirseyini atmiyorum cunku artik ugrasamiyorum :)Evde herşeyi Kurutuyorum sadece ve sadece eşimin kıyafetlerini çekiyor tam kafayı yemelik kocamın çamaşırları diye program olmalıydı
Bende daha uğraşamam çünkü bu kış kıyafeti yokBen esimin kotlari ve evde giydigi tshirtleri haric hicbirseyini atmiyorum cunku artik ugrasamiyorum :)
Bence yünlü hassasta kurutacaksın sen canım
Bizim de öyle fjgkEvde herşeyi Kurutuyorum sadece ve sadece eşimin kıyafetlerini çekiyor tam kafayı yemelik kocamın çamaşırları diye program olmalıydı
Yıkama anam o yıkamayı onda yapcam da kurutmayı yapmiyim madem bi süreBence yünlü hassasta kurutacaksın sen canım
Benim de öyle ya. Muhteşem bir pijama almıştım geçen sene ona, diz kapağına geliyor şimdi. Ben zaten sweatshirt, kot gibi pahalı ve pamuklu şeyleri falan da atmayı bıraktım. Renklerini soldurup inceltiyor benimki. Kaç yıllık pijamalarım incelmekten hep delindi. Onları kalorifere seriyorum, yazın da balkona asıyorum. Kurutmada bi donlar, bi de havlular kuruyor sanırım benimEvde herşeyi Kurutuyorum sadece ve sadece eşimin kıyafetlerini çekiyor tam kafayı yemelik kocamın çamaşırları diye program olmalıydı
Bende de beyazın yeşili var çok yumuşşBunları aldımm ben artık deterjan alıp kapanış yapıyorum inşallah bitti kapı önü içinde aldım süslemeye de battık yaaa
Hımm şimdi anladım. Sentetikte kurutcan o zaman. Ben de ilk kurutmaya atmayı düşünmüyorum. Zaten minnak kıyafetler. Bi de çekerse ne giydircezYıkama anam o yıkamayı onda yapcam da kurutmayı yapmiyim madem bi süre
Dışarı asıcak yerim yok peteklerim yeni tip incecik 2 bebek kıyafeti anca koyarım asınca da demir'e kurumuyor mecbur kurutma ve sonu hüsranBenim de öyle ya. Muhteşem bir pijama almıştım geçen sene ona, diz kapağına geliyor şimdi. Ben zaten sweatshirt, kot gibi pahalı ve pamuklu şeyleri falan da atmayı bıraktım. Renklerini soldurup inceltiyor benimki. Kaç yıllık pijamalarım incelmekten hep delindi. Onları kalorifere seriyorum, yazın da balkona asıyorum. Kurutmada bi donlar, bi de havlular kuruyor sanırım benim
Zaten en nefret ettiğim şey çamaşır ya Allah'ım gerildim şimdidenfngnHımm şimdi anladım. Sentetikte kurutcan o zaman. Ben de ilk kurutmaya atmayı düşünmüyorum. Zaten minnak kıyafetler. Bi de çekerse ne giydircez