Bu bebişler bizi korkutmayı seviyorlar ama inanıyorum ki her şey yolunda ilerleyecekNstye geldim kızlar. 40 seviyelerine kadar çıkıyor sancı. Kalp atış falan iyi. Doktor nstyi uzun tutturuyor bakalım sonuca ne diyecek. Düzenli görürse yatış verecekmiş.
Yine doğuma kadar kullanmak ile yarar geç değil. Bide ekstra pekmeze limon portakal sıkılıyor biraz su oda bi anda yükseltiyor diyorlarya zaten doğumda da belli miktarda kan kaybedeceğiz. büyük ameliyatlardan önce de 3 ay falan kullandırıyorlar demir, hazırlık olarak.
çok iyi yapmış doktorunuz. ben multivitamine güvendim ama keşke daha önce başlasaydım sırf demir olana:/
40 falan çok mühim değil . İlaç verirler sakinleşir merak etme . Yorulmuşsundur ondan öyle olmuştur. Tuvalete çıkamayınca bile ben de 30larda çıkıyor . Korkmana gerek yok bence . Ben günde 3 kere nst ye giriyorum 30 40 lar olunca hafif ağrın var diyo doktorlar . O da sık sık çıkarsaNstye geldim kızlar. 40 seviyelerine kadar çıkıyor sancı. Kalp atış falan iyi. Doktor nstyi uzun tutturuyor bakalım sonuca ne diyecek. Düzenli görürse yatış verecekmiş.
pekmezle pek aram yok ama sanırım doğum sonrası çok kötü olursa durum, yapacağımYine doğuma kadar kullanmak ile yarar geç değil. Bide ekstra pekmeze limon portakal sıkılıyor biraz su oda bi anda yükseltiyor diyorlar
Çok büyük rahatlık gerçekten kazanlı ütü ama pratik değil işte, çok ütümüz çıkmıyor o yüzden kendim yaparken ayda 1 falan yapıyordum hiç sorun olmuyordu ama kurutma kırıştırıyor kıyafetleri. Bebo gelince pratik olmayacak sanırım, ben de uygun fiyatlı bir şey alırım diye düşünüyorum. Kv ile görüşmüyorum değiştiremem de anama bi danışayım yarın o akıl verir banaKazanlı ütünün yaptığı ütüye ve hafifliğine aşığım ne yalan söyleyeyim. Ben çeyizime kazanlı almadım. 1-2 parça ütülemem gerekirse ne yapacağım diye ama şimdi bebeğimin ilk ütüleri için annemlerden kazanlı ütüyü getirmelerini isteyeceğim. Sonra dediğin gibi çamaşırları kurudukça diğeri ile basıp basıp kaldırırım. Çoğu arkadaşım 2-3 ay her şeyi ütüledim sonra öyle bi fırsatım olmadı ütüleyemedim diyorlar.
Çok pahalı bir şey değil de şöyle ucuz yollu klasik ütü alsan şuanki düşüncemle sanki daha kolay olur gibi geliyor bana da. Ama eğer ki; annenle kv’nle falan birkaç aylığına en azından değiştirebilme şansın varsa deneme amaçlı al istersen
Doktorumun ebesiyle konuştum bu hareketi yapabildigin kadar yap dedi yaparken de eşin poponu sallıcak 30 sn kadar ama siddetli bir sekilde sonra 5-10 dk uzanıcaksın benim bebegin donme yönü sag tarafa dogru oldugu sag tarafa yatıyorum. Ben günde 1-2 kere yapıyordum Bana bu hafta 200 kere yap su bebegi döndür dedi ama yani saka gibi ne 200üBebeğin dönmesi 33 haftadan sonra da olur biliyorum ama var mı bildiğiniz doğum pozisyonuna gelmesini sağlayacak şeyler. Dönse bir an önce iyiydi ters de değil yan duruyor kafa sağda ayaklar solda(İmza belirsizlik sevmeyen kova burcu )
Sen de bendensin sekerim. kız su hamileliğimde bir kişi de bir seye ihtiyacın var mı demez mi? Yani yok cok sükür ama insan düşünülmek istiyor sanırım. 2. Cocukta da kimseden hiçbirsey görmemiştim ne anne tarafı ne baba tarafı ne arkadaş ondan 3. De zaten 0 beklenti. İlk bebegimde saolsun annemler oda dahil herseyi yapmışlardı arkadaşlar da baby shower gibi birsey yapıp hediyeler almıştı orda kaldık bizHediye yağdırma yarışına büyük teyze de katıldıDikkat et ama çılgın eltiler falan var
Sizin bu durumlar karşısında insanın durup çevresini sorgulayasi geliyor ama herkesten daha da soğumamak için yapmıyorum
Benim doktorum da hiçbirine bakmadı henüz. en son salı günü gttim kontrole 34 oldum. Ama rahim agzına bakıyorlar ultrasonda birsey söylemiyor bana normal diye. bir kere aylar önce söylemişti cünkü gayet iyi diye ordan biliyorum. Benim midem cok fena yaa yatarken özellikle bebeğin kafası sanki midemin içinde azıcık öne dogru dogrulamıyorum nefes alamıyorum geriye yaslanamıyorum sırtım agrıyo böyle dışardayken asırı perişanım evde yine iyiyim de. Senin de plasenta asagıda oldugu için oyle oluyor heraldeben henuz ne nstye girdim ne rahim uzunlugu olculdu ne sekerime baktim bir bakilsa bunlara var ya aman allahim kimbilir ne. bu aralar sancim oluyor yurumek bile zor geliyor sanki kasiklarimda tas tasiyorum. bu haftalardan sonra sinyal verebilir vucudumuz az kaldi soyle bir 36lilari da gorelim ondan sonra baslasin ne baslayacaksa ya
Bence kurutma varsa ütüye gerek yok ikisi de aynı şey yüksek ısıyla bakteri öldürüyor. Ben de kurutma da şu an yok ama ütü de yapmayacağım bağışıklık için de biraz kazansın istiyorum ilk yıkadım ütülenir sonrası gerek yok bence.Kızlar size bir şey danışacağım ya konu dışı. Şimdi ben kazanlı ütü kullanıyorum, ütü konusunda aşırı beceriksizim kaç kıyafet yaktım bilmem. O yüzden evlenirken kazanlı alayım istedim çok memnunum ama tabi öyle zırt pırt açıp yatağın üstünde yapamıyorsun biriktirmen gerekiyor. Hem büyük bir ütü masası gerekiyor hem de ütünün ısınması zaman alıyor. Kiwi’nin dik ütüsünü almıştım hiçbirrrr işe yaramadığı gibi kıyafetlerde iz bırakıyor muhtemelen atacağım onu. E şimdi bebo gelince benim öyle uzun uzun ütü yapacak vaktim olmayacak, fırt fırt kurutmadan çıkarıp ütü yapmam gerekecek. Sizce klasik bir ütü alsam mı? 2 haftada bir kadın geliyor ütü de yapıyor ama haftalık değil sonuçta emin olamadım, bebek kıyafetlerini devamlı yıkayıp ütülüyorsun sonuçta. Ne dersiniz gerek olur mu sizce?
Bakayım o zaman teşekkürlerBazı pilates hareketleri yoga hareketleri yardımcı olabilir diyorlardı
Allah bizlere ve evlatlarimiza sağlık sıhhat, evimize güzel geçim, sevgi, huzur versinSen de bendensin sekerim. kız su hamileliğimde bir kişi de bir seye ihtiyacın var mı demez mi? Yani yok cok sükür ama insan düşünülmek istiyor sanırım. 2. Cocukta da kimseden hiçbirsey görmemiştim ne anne tarafı ne baba tarafı ne arkadaş ondan 3. De zaten 0 beklenti. İlk bebegimde saolsun annemler oda dahil herseyi yapmışlardı arkadaşlar da baby shower gibi birsey yapıp hediyeler almıştı orda kaldık biz
Yaaa bu hareketi gördüm ben de 35 ten önce kesinlikle yapmayın diyordu doktor emin olamadım hiç.Doktorumun ebesiyle konuştum bu hareketi yapabildigin kadar yap dedi yaparken de eşin poponu sallıcak 30 sn kadar ama siddetli bir sekilde sonra 5-10 dk uzanıcaksın benim bebegin donme yönü sag tarafa dogru oldugu sag tarafa yatıyorum. Ben günde 1-2 kere yapıyordum Bana bu hafta 200 kere yap su bebegi döndür dedi ama yani saka gibi ne 200üişim var gücüm var gücüm var cocuklarım var kocam işten gec geliyor kime sallatayım totoyu bu arada ben 34ü gectim cok zamanım kalmadı maalesef elimde olsa 200 yapcam da olmuyor yani o kadar
Ben doktoruma cok güveniyorum 30. Hafta kontrolunde başyukarda görünce başlattı beni harekete. Zaten 35 den sonra dönme sansı azalıyor başlarda halledelim istedi de olmadı işte bakalım kısmet. Gecen ebe muayene oncesi tansiyonumu olcerken sordum dogum esnasında dönen oluyor mu diye. Sezaryan için hazırlamışlar hastayı daha acil bir hasta cıkınca onun cıkmasını bekliyorlarmış ameliyathaneden o esnada bir ultrasonla bakalım demişler bir bakmışlar cocuk başasagı iptal etmişler sezaryani normal dogurmuşYaaa bu hareketi gördüm ben de 35 ten önce kesinlikle yapmayın diyordu doktor emin olamadım hiç.
Geçmiş olsun çok çok hiç bir şey çıkmaz umarımDoktor akşam 2 lt kadar bol su iç yat dinlen yarın kontrole gel dedi. Alttan muayene yapcakmış açılla var mı diye. Şimdilik risk görmedi de onu korkutan ablamın 36. Haftada doğum yapması.
Cok gecmiş olsun birsey yoktur Allahın izniyle yorma kendini içini ferah tutmaya bak canımDoktor akşam 2 lt kadar bol su iç yat dinlen yarın kontrole gel dedi. Alttan muayene yapcakmış açılla var mı diye. Şimdilik risk görmedi de onu korkutan ablamın 36. Haftada doğum yapması.
Teşekkürler bakayım ben de sorayım malum plesanta da aşağıda çok bilinmeyenli denklem gibiyimBen doktoruma cok güveniyorum 30. Hafta kontrolunde başyukarda görünce başlattı beni harekete. Zaten 35 den sonra dönme sansı azalıyor başlarda halledelim istedi de olmadı işte bakalım kısmet. Gecen ebe muayene oncesi tansiyonumu olcerken sordum dogum esnasında dönen oluyor mu diye. Sezaryan için hazırlamışlar hastayı daha acil bir hasta cıkınca onun cıkmasını bekliyorlarmış ameliyathaneden o esnada bir ultrasonla bakalım demişler bir bakmışlar cocuk başasagı iptal etmişler sezaryani normal dogurmuş