- 26 Şubat 2024
- 4.579
- 4.397
Hahaha sorun beni güldürdükendi annen mi bunu diyen? en son ne zaman gormustu aradan ne kadar zaman gecmisti ki? 15 dk cok yakin bir mesafe aslinda
Of bende böyleyim cidden. Benimde çok aram yok ama arada bir böyle keyiflenip saçmalamak hafiflemek güzel oluyor meyveli hafif içimli bir şarapla romantik bir sohbet falanyaa evet iste ben de tam olarak oyle. yemege cikmayi ozledim ya da aksam sohbet ederken biraz rahatlamayi ozledim sanirim. simdi popomun ustune bile oturamiyorum yatar vaziyetteyim o zamanda donup duruyorum koltukta karnim agir geliyor birlikte bi film bitiremiyoruz bile aksamlari. ben yarim saat donup durduktan sonra yatmaya geciyorum genelde erkenden
Amin inşallah hepimiz için güzel günler başlasın inşallah. Olumsuz şeyler duymayalım inşallahAnladim kuzum sen erken vuruldun icin ozmn oyle soylemisdir tm bende hani 33 de vuran biri neden tekrar vurulsun mantina gittimsenin erken vuruldunu bilmeden tskr sagsaglim kucana alirsin inslh bebisi vakti saatinde hepimiz saglikla kavusalim
Canım sıkılıyor gerçekten bebeğin kıyafetlerini yıkadım ama ütülemedim yerleştirecek yer yok çünkü dolap şifonyer bekliyoruz. Ay doğurmadan gelir inş diyorum artık …Demekki hepsi ayni yalanci
Bazı pilates hareketleri yoga hareketleri yardımcı olabilir diyorlardıBebeğin dönmesi 33 haftadan sonra da olur biliyorum ama var mı bildiğiniz doğum pozisyonuna gelmesini sağlayacak şeyler. Dönse bir an önce iyiydi ters de değil yan duruyor kafa sağda ayaklar solda(İmza belirsizlik sevmeyen kova burcu )
ve tum istedigim bu hamilelik sonrasi
Of bak bu da olur ama kola buz gibi olsun
Ben de tam 1 ekmek kokoreç büyük bir bardak kola istiyorum doğum odama ya
Doktorum saolsunsüper değerlerin
Hepsi aynı kapıya çıkıyor demek. Bağlar sağa sola çekiliyor alttan genişleme büyüme oluyor çatı genişliyor vs normal ve herkesin yaşadığı ağrılar olduğunu bilmek güzelbende de tamamen aynı ağrı var. hele biraz ayakta kalayım, geçen bebe alışverişi yaptık, 2.5 saat falan sürdü, yattım, anca 2 saatte hafifledi.
2 gün önce ebeye sordum, bağ dokusu ağrısı dedi, içim biraz rahatladı
ben bi de progestan fitil kullanıyorum, o da yapıyor aynı ağrıyı
Amin cnm inşllhAmin inşallah hepimiz için güzel günler başlasın inşallah. Olumsuz şeyler duymayalım inşallah
Buzlu bardakla da olurOf bak bu da olur ama kola buz gibi olsun
Ben de kazanlı ütü kullanıyordum. Onu verdim, standart ütü aldım ve çok rahat ettim. Çok ütü yapan bir insan değilim ama lazım olunca da bu bana daha pratik geliyor.Kızlar size bir şey danışacağım ya konu dışı. Şimdi ben kazanlı ütü kullanıyorum, ütü konusunda aşırı beceriksizim kaç kıyafet yaktım bilmem. O yüzden evlenirken kazanlı alayım istedim çok memnunum ama tabi öyle zırt pırt açıp yatağın üstünde yapamıyorsun biriktirmen gerekiyor. Hem büyük bir ütü masası gerekiyor hem de ütünün ısınması zaman alıyor. Kiwi’nin dik ütüsünü almıştım hiçbirrrr işe yaramadığı gibi kıyafetlerde iz bırakıyor muhtemelen atacağım onu. E şimdi bebo gelince benim öyle uzun uzun ütü yapacak vaktim olmayacak, fırt fırt kurutmadan çıkarıp ütü yapmam gerekecek. Sizce klasik bir ütü alsam mı? 2 haftada bir kadın geliyor ütü de yapıyor ama haftalık değil sonuçta emin olamadım, bebek kıyafetlerini devamlı yıkayıp ütülüyorsun sonuçta. Ne dersiniz gerek olur mu sizce?
Tansiyon cihazın varsa bir ölçsen mi canım? Ben de bugün çok halsizdim, sabah bir tur daha uyudum hatta. Baktım tansiyonum düşükmüş.Kızlar sabahtır içimde baygınlık hissi var. Kahvaltı yapsam da geçmedi. Bebek de sürekli toplanıyor ve çok sık toplanıyor. Arkadaş doktora yaz diyince yazdım. Doktor da nstye git dedi. Eşim de arkadaşıyla çalışası tuttu onu bekliyorum şimdi. Erken doğum olabilir demiş doktor stres oldum iyice ya. Sabahtır ay halsizim halsizim diye dolanıyordum olay nasıl nstye geldi anlamadım ben. Böyle her gün birimiz acile giderek hepimiz günümüzde doğurcaz inşallah
Baktım tansiyon normal çıktı. Uyudum da biraz falan kendime gelemedim hiç ya değişmediTansiyon cihazın varsa bir ölçsen mi canım? Ben de bugün çok halsizdim, sabah bir tur daha uyudum hatta. Baktım tansiyonum düşükmüş.
hay Allah rahatsiz mi etmek istemiyor acaba cocuk bakimina gelecek mi peki yardim etmeye ya da doguma?Hahaha sorun beni güldürdüKendi annem, zaten kayınvalidem yok. Aradan bir ay falan geçti herhalde. Yahu yakın tabii ki, arabaları şunları bunları her şeyleri de var ama insanın içinde olmayınca olmuyor, ben bunu çok iyi anladım. Allah içlerine vermemiş gözüyle bakmaktan başka çare yok
ay ne bileyim benim anilarim hep cakirkeyif oldugum zamanlar meyhane ile ilgili ondan hayal edemedimKiz o nasil soru ben de gittimne var ki .
Dur bakalım hemen kötüyü düşünme. İnsanın bazı günler eli kolu kalkmıyor. Bugün de öyle bir gündür belki. Eşin gelemeyecekse de bir taksiye binip gitsen mi acaba? Böyle stres stres bekleyip kendini dolduruşa getirme.Baktım tansiyon normal çıktı. Uyudum da biraz falan kendime gelemedim hiç ya değişmedi
Kiz aramiyolar da biz aradik cumartesi dedi bu sefer de ama o da kesin degil insallah cumartesi de gelmez de ortaligi birbirine katarim offf tersime gelmesinler.Canım sıkılıyor gerçekten bebeğin kıyafetlerini yıkadım ama ütülemedim yerleştirecek yer yok çünkü dolap şifonyer bekliyoruz. Ay doğurmadan gelir inş diyorum artık …