Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
Anladım canım, ben de dikkat ediyorum diyetime , küçücük bişey kaçırsam 160-170-180 leri görüyorum. Günde bi kere oluyor genelde bazen iki üç günde bir . dün sabah ve akşam kaçamak yaptım iki defa yükseldi. Doktor takip edelim dedi şimdilik başlamadı insülin. Ondan merak ettim
eğer diyetle kontrol altına alınıyorsa insülin vermiyorlar. ben 10 günlük takip yaptım arada yükselince diyete rağmen o yüzden verdi. sende takip et heleki 200 üstü çıkarsa endişe verici oluyormuş allah korusun

olsun, ne güzel, pozisyonu almış 🙏🙏🙏🧿
benim bebeğimin kafası sağda henüz, döner mi göreceğiz🙏
pozisyonu aldi ama pleasantam dusuk rahim agzina yakin, onu olcecekler 2 hafta sonra hala dusukse vajinal dogum secenegim eleniyor artik. yine gelsin bana afakanlar ameliyathane korkular 😣 neyse bebislerimize kavusalim da

pozisyonu aldi ama pleasantam dusuk rahim agzina yakin, onu olcecekler 2 hafta sonra hala dusukse vajinal dogum secenegim eleniyor artik. yine gelsin bana afakanlar ameliyathane korkular 😣 neyse bebislerimize kavusalim da
evet. okumuştum durumu önceden. ama en azından ilk aşamayı geçmiş gibi düşünmek lazım. inşallah plasenta da yükselecek 🙏

Niye gitmiyim kız dnfn su içtim 🥹
sigara icilmeyen ortamsa birsey olmaz gerci. ben de pub a gittim burda ama coluk cocuk hepbirlikte yemek yemeye yanimdakiler bira icti ben su :)
meyhane konsepti bana hep cakirkeyif olma fikri verdiginden hamilelikle bagdastiramadim bi 🤣. ozledim de 😄
ben hamileliğimin ilk 6 ayında gittiğim kadar hiç meyhaneye gitmemiştim sürekli meyhanede birileriyle buluşuyorduk. artık rahat edemiyorum da bi yere gitmiyoruz çok şükür ksdjnfkls

Ben de yaa onu ben de alirim ama ilgilenmeleri çok hosuma gidiyo bi amcasi var cocugumun
Eşim ailelerimize görüntü var ses yok diyor, tam o hesap. Hediyeyi falan geçtim, arayıp sormaları nadir bir doğa olayı 😂 Geçen bir sebepten annemler beş dk uğradılar, aa karnın görmeyeli ne kadar büyümüş diyor. Aynı şehirde 15 dk mesafede yaşıyoruz. Ondan birkaç gün önce de telefonla arayıp doğum ne zaman diye sormuştu 😂😂😂

Hani diyorsun ya kaç evin tek çocuğu ondan diye, bununla alakası olsa bile çok çok azdır. Bizim ailelerimizin de 15-20 tane torunu yok 😂 Benim ailemin ikinci, eşimin ailesinin dördüncü torunu olacak. İnsanın içinde cömertlik olup olmamasıyla alakalı hepsi, parayla pulla da hiç ilgisi yok. Biz o yüzden her şeyimizi yurt dışında yaşıyormuşuz gibi düşünerek, planlayarak yapıyoruz. Sıfır beklenti, zaten sıfır karşılık 😂😂

Tabii çok şükür bizim hayatımızda da gönül okşayanlarımız var ama kan bağımız yok 😊 O yüzden sizinkileri gerçekten çok takdir ediyorum ve böyle tatlı insanları duymak da çok hoşuma gidiyor ❤️

Eşim ailelerimize görüntü var ses yok diyor, tam o hesap. Hediyeyi falan geçtim, arayıp sormaları nadir bir doğa olayı 😂 Geçen bir sebepten annemler beş dk uğradılar, aa karnın görmeyeli ne kadar büyümüş diyor. Aynı şehirde 15 dk mesafede yaşıyoruz. Ondan birkaç gün önce de telefonla arayıp doğum ne zaman diye sormuştu 😂😂😂

Hani diyorsun ya kaç evin tek çocuğu ondan diye, bununla alakası olsa bile çok çok azdır. Bizim ailelerimizin de 15-20 tane torunu yok 😂 Benim ailemin ikinci, eşimin ailesinin dördüncü torunu olacak. İnsanın içinde cömertlik olup olmamasıyla alakalı hepsi, parayla pulla da hiç ilgisi yok. Biz o yüzden her şeyimizi yurt dışında yaşıyormuşuz gibi düşünerek, planlayarak yapıyoruz. Sıfır beklenti, zaten sıfır karşılık 😂😂

Tabii çok şükür bizim hayatımızda da gönül okşayanlarımız var ama kan bağımız yok 😊 O yüzden sizinkileri gerçekten çok takdir ediyorum ve böyle tatlı insanları duymak da çok hoşuma gidiyor ❤️
insanın böyle zamanlarda ailenin sevgisini görmesi güzel bir şey ama bizim de mesela yakın zannedip aramayanlarımız da var herkesin hayatında oluyor böyle şeyler. önemli olan çekirdek ailedeki bağlılık ve huzur gerisi hallolur :)

Banada bugün işte bir kadın dedi aşağıda duruyor diye ya ama sanki hep öyleydi
son zamanlarda iniyor artik karin asagiya dogru ozellikle bebegin basi asagi donmusse artik. onceki aylarda yukardadir aslinda sana oyle gelmistir zTen simdi yirumekte de zorlanirsin agirlik asagi indikce. aslinda iyi birsey benim ilk gebelikte asagi inmemisti bebegin basi da yukardaydi tam kalbimin altinda. en guzeli inmesi ve dogum pozisyonunu almasi eger vajinal dogum dusunuyorsan. catinda acilmanda guzelse oh mis benim hayalim bu 🤣

kendi annen mi bunu diyen? en son ne zaman gormustu aradan ne kadar zaman gecmisti ki? 15 dk cok yakin bir mesafe aslinda

X