Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
Yok benim şekerim var ondan dolayı yiyemiyorum yoksa çok faydalıdır sarımsak falan ama makarnadan dolayı yiyemiyorum 😊
yavrum geçen karnabaharı haşladım üstüne az zeytinyağla az salçayla soğan kavurdum. içine tuz karabiber döktüm karnabahara sos yaptım. üstüne de nane ekeledim mis gibi oldu. mantı isteğini yok ediyor bi dene derim.

Yok benim şekerim var ondan dolayı yiyemiyorum yoksa çok faydalıdır sarımsak falan ama makarnadan dolayı yiyemiyorum 😊
Yazdıktan sonra aklıma geldi şeker konusu bende çıkmadı ya rastgele yiyorum yemekleri düşünemedim. Ama benim de yiyemediğim şeyler var bende doğurmayı bekliyorum yiyemeyince insana ekstra çekici geliyorlar 😅

yavrum geçen karnabaharı haşladım üstüne az zeytinyağla az salçayla soğan kavurdum. içine tuz karabiber döktüm karnabahara sos yaptım. üstüne de nane ekeledim mis gibi oldu. mantı isteğini yok ediyor bi dene derim.
Öncesinde bol sirkeli salata yiyerek, sonrasında da yoğurdu bol, tanesi az bir mantı yenilip, üstüne de 30-45 dk yürünürse bir şey olmaz bence ama bazen bütün bunlara üşenip tamam kalsın diyorum 😂 Yoğurtlu karnabahar yemeğinden devam 😂😂

valla ben geçen yaptım yedim 😕 pudingi de kendim yaptım. şeker sonra 160 çıktı ama dayanamadım napıyım 😂 bizim bebeler biraz mütevazı galiba 😂
Çocuğum hep masrafsız şeyler istiyo ama anası yiyemiyo 😂 hertürlü çıkıyo ya bazen böyle kaçamak bişeyler yiyorum sanki vücudum anlamayacak tolere edecek gibi hissediyorum ama yok hep yüksek o yüzden yememek en iyisi 1 ay daha 🥹

Öncesinde bol sirkeli salata yiyerek, sonrasında da yoğurdu bol, tanesi az bir mantı yenilip, üstüne de 30-45 dk yürünürse bir şey olmaz bence ama bazen bütün bunlara üşenip tamam kalsın diyorum 😂 Yoğurtlu karnabahar yemeğinden devam 😂😂
ay yok 2 kaşık mantı yicem diye bu kadar işkence çekemem hele şu ara temizlikle hiç. Yoğurtlu sarımsaklı karnabahara devam ldfjklskjd

Çocuğum hep masrafsız şeyler istiyo ama anası yiyemiyo 😂 hertürlü çıkıyo ya bazen böyle kaçamak bişeyler yiyorum sanki vücudum anlamayacak tolere edecek gibi hissediyorum ama yok hep yüksek o yüzden yememek en iyisi 1 ay daha 🥹
az kaldı canım inş sonra bebelerle tadını çıkarıcaz sağlıklı bi şekilde ☺️

Ben ordurmedim valla kayinvalidem buyuk teyzem komsu fln ormus yolladilar ama giydirir miyim bilmiyorum 😬 hediye hediyedir tabiki.
Hediye yağdırma yarışına büyük teyze de katıldı 😂😂🧿🧿🧿 Dikkat et ama çılgın eltiler falan var 😂😂

Sizin bu durumlar karşısında insanın durup çevresini sorgulayasi geliyor ama herkesten daha da soğumamak için yapmıyorum 😂

Anne olunca insan çok pimpirikli oluyor sanırım. Ben daha çatı ağrısı yaşamadım doğuramam mı acaba normal 😁 gerçi doktorum boyun uzun çatın iyidir dedi ama bilmiyorum hayırlısı olsun herşeyin
Yok yok hiç onla alakalı değildir ya. Bünyeden bünyeye değişir bence. Bende de bazı ağrılar çok yoğun bazıları hiç yok. Belki senin çatın zaten müsaittir. Benim pek değilmiş ki ağrıyarak açılıyor😅

bu arada meyve falan yenilecekse yada ufak bir tatlı . öncesinde 5-6 adet çiğ badem yemek şekeri dengeliyor. denendi onaylandı :)

X