- 14 Nisan 2024
- 194
- 183
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün tekrar ölçülmesi ultrasonda detaylı herşeyine bakıldı ama o takip edilecek dedi. Bişey söylemedi ölçüsünü. Kasılma ve ağrı görülüyor nst de muhtemelen durma sebebim biraz daha o. Bu bir sorun değil aslında o mm lerde 40. Haftaya kadar gelen var dedi Evet çok şükür ve çok detaylı bakıldı iki gündürÇok şükür canım. Bak bazı sıkıntılardan kaynaklı şehir hastamesine gitmişsin onu kötü gibi gördün belki ama bak o sayede bebeğin erken gelme riski fark edilmiş. gerçekten bazen şükür etmemiz lazım. Şer gibi görünen böbrek problemi daha kötü şeyler olmamasına vesile olmuş Bebeğin senin biraz dinlenmeni istiyor. Çok bi sıkıntımız kalmadı. Kaç haftalıktın? Tekrar 20mm mi ölçüldü bugün?
Nerden almıştınEmzirme sütyenlerim geldi çok rahat görünüyorlar ben bunlara geçsem komple şimdiden noluyo kdmg
İkisi de güzel yavrimu, aslında tarz meselesi daha çok. Genel olarak spor şeyleri seviyorsan soldaki, zarif ve şık şeyleri seviyorsan sağdaki gibi olabilir. Ama İnci ismi çok zarif bence, seçmek zor deniz temasını ben de kullandığım için onu da beğendim. Ben de kapı süsü için ödeme yaptım bekliyorum, sayfayı atayım bakarsın istersen kişiye özel el yapımı burası.Ya kızlar sizce hangi tarz kapı süsü daha iyi olur karar veremedim biri çocuk odasında da kullanabilecek gibi diğeri aslında şık bir şey
Deniz temalı olur seninki heralde nasıl olacak acaba merak ettim sayfa güzel sanatsal çalışmış ciddenİkisi de güzel yavrimu, aslında tarz meselesi daha çok. Genel olarak spor şeyleri seviyorsan soldaki, zarif ve şık şeyleri seviyorsan sağdaki gibi olabilir. Ama İnci ismi çok zarif bence, seçmek zor deniz temasını ben de kullandığım için onu da beğendim. Ben de kapı süsü için ödeme yaptım bekliyorum, sayfayı atayım bakarsın istersen kişiye özel el yapımı burası.
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
İlaçla agrı kasılmada geçecek zaten. Güzel haberlerini bekliyorum. Dualarım seninleBugün tekrar ölçülmesi ultrasonda detaylı herşeyine bakıldı ama o takip edilecek dedi. Bişey söylemedi ölçüsünü. Kasılma ve ağrı görülüyor nst de muhtemelen durma sebebim biraz daha o. Bu bir sorun değil aslında o mm lerde 40. Haftaya kadar gelen var dedi Evet çok şükür ve çok detaylı bakıldı iki gündür
Benim ruhum çiçek böcek herhalde ya çiçekliyi çok sevdimYa kızlar sizce hangi tarz kapı süsü daha iyi olur karar veremedim biri çocuk odasında da kullanabilecek gibi diğeri aslında şık bir şey
Ya çok baktım bu kapı süslerine yerine de gittim hepsi birbirinin aynısı, azıcık farklı bir şey olsun istedim en azından istediğin rengi/temayı falan seçersin. Çocuğun adı Mercan diye her şeye deniz teması yapıştırdımDeniz temalı olur seninki heralde nasıl olacak acaba merak ettim sayfa güzel sanatsal çalışmış cidden
Kaç haftalık kaç kilo anam? Benim muayeneme daha 2 hafta var merak ediyorumbebiş iyimiş şükür 1 ayda 2 katına çıkmış ayyy kilomu sordu, 7 kg vermiştim 8 aldım geri dedim. çok alma dedi, yüksek kalorili şeyler tüketme falan dedi.
Kendi bedeninde mi aldın yoksa büyük mü arkadaşım süt dolunca daha da büyüyor göğüsler dedi normalim benim 80 mesela bana 90 al dedi o yüzden ben hangi beden alacağıma karar veremiyorum
Büyük aldım ya, normalde 80b giyiyodum hamilelikte büyüdü ama 80c falan bulamadım 85b aldım o da oldu. Bunda 90b aldım. Daha büyür mü bilmiyorum:/Kendi bedeninde mi aldın yoksa büyük mü arkadaşım süt dolunca daha da büyüyor göğüsler dedi normalim benim 80 mesela bana 90 al dedi o yüzden ben hangi beden alacağıma karar veremiyorum
Normalde evet çocuk şeyi olduğu için ona göre olmalı ama ben dolabını iç detay camlı pembe perdeli aldım off ne zormuş ya karar veremedim bir türlü sadece zorlandığım bu olduYa çok baktım bu kapı süslerine yerine de gittim hepsi birbirinin aynısı, azıcık farklı bir şey olsun istedim en azından istediğin rengi/temayı falan seçersin. Çocuğun adı Mercan diye her şeye deniz teması yapıştırdım
29 hafta bebiş, 1300 grKaç haftalık kaç kilo anam? Benim muayeneme daha 2 hafta var merak ediyorum