- 26 Şubat 2024
- 4.842
- 4.656
Pof 1 kutu kullandım ikinciye geçtim bir şey olmaz ya yıllardır kullanılan ürünAğlamak istiyorum ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pof 1 kutu kullandım ikinciye geçtim bir şey olmaz ya yıllardır kullanılan ürünAğlamak istiyorum ya
Ben kullanırım ya 47483 senedir en popüler ürün, göbeğe sürülen şeyin bebeğe direkt zararlı etki yapacağını düşünmüyorum. Yediğimiz içtiğimiz hangi ürün doğal mesela, benim fikrim tabi için nasıl rahat edecekseAy bende de var inanmıyorum bir şişem daha var napcassss şimdi
Ben de unonun tam buğdaylı ekmeğini yiyorum, hem doyurucu hem de midemi rahatsız etmiyor ben de karabuğday ve mısır patlağına sürüyorum, zaten tatlı gibi olmuyor ama enerji veriyorfıstık ezmesini ben açık alıyorum sıfır şeker tamamen . onlardan memnunum ama züberinkini denemedim . migrostan mesela unonun denge tam buğdaylı çiya tohumlu grissinisini aldım . asla yükseltmedi . ara öğün listesine ekledim birde yine migrosun mısıt patlağını aldım sanırım tam buğday yazıyordu üzerinde oda yükselmedi. o mısır patlağının üzerine şekersiz fıstık ezmesi sürüp ara öğün yapabiliriz yanına bir bardak sütle
Şeker dedi mi doktor?Ben de unonun tam buğdaylı ekmeğini yiyorum, hem doyurucu hem de midemi rahatsız etmiyor ben de karabuğday ve mısır patlağına sürüyorum, zaten tatlı gibi olmuyor ama enerji veriyor
evet ben denememiştim hemen deneyeceğim :) alternatifler bulursak lütfen burada da paylaşalım aynı şeyleri yemekten canım sıkıldıBen de unonun tam buğdaylı ekmeğini yiyorum, hem doyurucu hem de midemi rahatsız etmiyor ben de karabuğday ve mısır patlağına sürüyorum, zaten tatlı gibi olmuyor ama enerji veriyor
Bende bir haftadır ölçüm yapıyorum açlık 80 civarı çıkarı toklukta 90-100 arası çıkıyor doktoruma gostercem bakalım ne dıycekofff uçurtmuşsun. ben de salatalık yarım domates yumurta 2 dilim peynir yiyorum. Peynir de az yağlı az tuzlu samandan hallice. 1 dilim tam 25 gram çavdar ekmeği. Zeytini 5e düşürdü en son bugün komple çıkardım daha fazla yükselmesin diye. Ona rağmen 150'lerden düşmüyor.
Canım genel bi indirim yok.h&m mağazada indirim var mıymış öğrenebildiniz mi kızlar?
deneye yanıla bulacağız yükseltmeyen her tarifi paylaş lütfen :)Migros'ın Mısır patlağını görmedim ama denk gelirseniz şu ürün daha iyi. Mısır çok yararlı bi besin değil malum her ne kadar yağsız tuzsuz sevmeme güvenip patlatıp patlatıp yesem de kffkg
Bu pirinç patlağı içinde de pirinç, çok az tuz dışında bi şey yok. Glutensizmiş bu da, ben tadını da seviyorum baya. Geçen şekersiz deniz tuzlu bi fıstık ezmesi almıştım tadı hiç benlik değil ama ben de sürüp üstüne en azından muz falan koyup yiyim bari bakiyim yükseltecek mi
Ya bahsettiğim fıstık ezmesinin bence diğer ezmelerden farkı yok. Ama yorumlarda yediğim en iyi ezmeydi falan demişler. Benim mi ağız tadım bozuldu acabadeneye yanıla bulacağız yükseltmeyen her tarifi paylaş lütfen :)
Ay sınır dedi yani benimki dahiliyeye vs yönlendirmedi ama hamurişi ve şekeri elimizden geldiğinde azaltıp yürüyelim düzelir dedi. Okumuş kadın şekerin var diyemedi belki deŞeker dedi mi doktor?
Ben elimden geldiğince zuber ve doğal içerikli şeyler yiyorum ya paketli yiyeceksem, bir de pınar yüksek proteinli süt var ya onu içiyorum. Hem şekersiz hem de laktozsuz.evet ben denememiştim hemen deneyeceğim :) alternatifler bulursak lütfen burada da paylaşalım aynı şeyleri yemekten canım sıkıldı
ben hazır ezmeleri yiyemiyorum ya bana kıvamı ağır geliyor. açık alıyorum peynircibey diye bi marketten of efsane çikolatalarıda var hele hindistan cevizli bişi yapmışlar efsaneydi ama sadece ufacık tadına bakabilmiştim . eşime aldık o yiyor işte hayırsızYa bahsettiğim fıstık ezmesinin bence diğer ezmelerden farkı yok. Ama yorumlarda yediğim en iyi ezmeydi falan demişler. Benim mi ağız tadım bozuldu acaba
bana doktor arkadaşım önerdi bunu, baya güzel tadı deniz tuzlusunu hiç denemedim ben ama şekersiz fıstık ezmesi zaten bi garip hdjdjd muzla falan iyi olur ama sanırım muz da şeker yükseltiyor, elma falan belki….Migros'ın Mısır patlağını görmedim ama denk gelirseniz şu ürün daha iyi. Mısır çok yararlı bi besin değil malum her ne kadar yağsız tuzsuz sevmeme güvenip patlatıp patlatıp yesem de kffkg
Bu pirinç patlağı içinde de pirinç, çok az tuz dışında bi şey yok. Glutensizmiş bu da, ben tadını da seviyorum baya. Geçen şekersiz deniz tuzlu bi fıstık ezmesi almıştım tadı hiç benlik değil ama ben de sürüp üstüne en azından muz falan koyup yiyim bari bakiyim yükseltecek mi
bu süte denk gelmemiştim biraz stok yapayım ara öğünlerde iyi gider sağolasınBen elimden geldiğince zuber ve doğal içerikli şeyler yiyorum ya paketli yiyeceksem, bir de pınar yüksek proteinli süt var ya onu içiyorum. Hem şekersiz hem de laktozsuz.
Ya çok özür dilerim ama bacak arasında çiş yaptığımız yer mi ağrıyor çünkü benim de orası ağrıyor sanki böyle ağırlık binmiş gibi, benim bebeğin kafası da aşağı dönmüş ona bağladım biraz amaKızlar çatı kemikleri mi neresi bilmiyorum ama vajina kemiklerim ağrıyor ve hareket edince çıt çıt ses geliyor çok ilginç
Bi de bebeğin ayakları aşağıda ama ben vajina kısmında afedersiniz tüy çıkan yerlerde de hissediyorum normaldir haralde ama bazen panik yapıyorum. Benim gibi çok aşağıda hisseden var mı?
İşte deniz tuzlusunun da farkı yok tuz tadı yok çünkü ben anlamadım neyini övdüklerini fnfkf eşim kazıklandın dedi hatta o kadar anlamsız ki ben tuz ekicem üstüne sonunda o olacakbana doktor arkadaşım önerdi bunu, baya güzel tadı deniz tuzlusunu hiç denemedim ben ama şekersiz fıstık ezmesi zaten bi garip hdjdjd muzla falan iyi olur ama sanırım muz da şeker yükseltiyor, elma falan belki….
Çileklisi baya güzel, yer fıstıklı muzlu var bir de o da baya doyurucu kesiyor resmen açlığıbu süte denk gelmemiştim biraz stok yapayım ara öğünlerde iyi gider sağolasın