2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 89 40,3%
  • erkek

OY: 114 51,6%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,1%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    221
31 yaş. İlk gebelik, Hatay. Kız hissediyorum . Sat 17 Mart. Keseyi 5+3 te gördük. Kalp için yarın gidicem 7+4 olacak

Kızlar bakım olarak hangi ürünleri kullanıyorsunuz ya da kullanacaksınız ? Vücut ve yüz için ? Önerileriniz var mıdır ? Yüzümü sivilce sardı bi bakım rutini oluşturmak istiyorum :)

Kızlar bakım olarak hangi ürünleri kullanıyorsunuz ya da kullanacaksınız ? Vücut ve yüz için ? Önerileriniz var mıdır ? Yüzümü sivilce sardı bi bakım rutini oluşturmak istiyorum :)
Ya ben sadece aleoveralı sabun kullanıyorum diğer şeyleri hepsi kimyasal olduğu için bıraktım bitkisel içerikli olanlarda el yakıyor şimdilik sabun cildime iyi geliyor yoksa benimde cildim berbat durumda şuan

İçtim içtim kuzum, bu saatte anca yataktan çıkabildim. Çok acayip yamultuyor. Ama biraz daha iyi gibi midem. Bıçak gibi kesilecek diyorlar bu bulantılar. O günü iple çekiyorum

Benim de dün hepsi gitti içim içimi yedi acaba yine kalbi mi durdu da belirtiler yok oldu diye . Bi kerede de kesilmez diye kendi kendimi rahatlatmaya çalıştım bugün ayağıyla kalkamıyorum tansiyonum 90/50 üstüne çıkmıyor sürekli gözüm kararıyor. Araştırdım bu belirti meselesini yalnız değiliz :) bir çok anne adayı bu durumu yaşıyor hormon seviyemiz ve vücudun alışma süreci ile ilgili bir durum

Ay ay ay ellerine sağlık çok güzel olmuş ❤ ben de bu tarih düzenlemesini bekliyordum maşallah tablomuza ❤ benim cinsiyet tahminim yok ama çevremdeki herkes eşim dahil kız hissediyor ☺ pembe kalp alabilirim tabloya

An itibariyle 50 anne adayıyız tablomuzda Hemen ekledim canımm. Tahminler çoğunlukla kız yönünde sanki herkeste benim çevremde de kız diyenler çoğunlukta :)

Ya ben sadece aleoveralı sabun kullanıyorum diğer şeyleri hepsi kimyasal olduğu için bıraktım bitkisel içerikli olanlarda el yakıyor şimdilik sabun cildime iyi geliyor yoksa benimde cildim berbat durumda şuan
evet hafif yolluda şişince kendimi acayip çirkin ve bakımsız hissediyorum . duruma el atmam gerek diye düşündüm ama evet bitkisel olanlar pahalı. evvahe doğalın ürünlerini tavsiye ederim hem uygun hemde içeriği tertemiz. bu markanın güneş kremini kullanıyorum . yağını kremlerini de kullandım ama bitmişlerdi sanırım gene göz atacağım bakalım :)

Ayyyy valla en içimi rahatlatan yorum bu oldu Allah razı olsun. Bende dün göğüs ağrısından geberiyordum ama bu sabah azalmıştı oyüzden korktum. Valla rahatladım. Sizde sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah bebişinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…