- 8 Mart 2019
- 235
- 602
- 34
ben ayy inşallahh diyorum . İşe Allahı karıştırınca sesleri duyulmuyor dahaAyy evt ya en sevdigim uyumaya bak , bugunlerini arayacaksin bidi bidi . Ya uyuyabilsem uyurum yani kendine garezim mi var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben ayy inşallahh diyorum . İşe Allahı karıştırınca sesleri duyulmuyor dahaAyy evt ya en sevdigim uyumaya bak , bugunlerini arayacaksin bidi bidi . Ya uyuyabilsem uyurum yani kendine garezim mi var
O his ilk gebeligimde de olmuştu şimdi de oluyor. Bence ve doktoruma göre normal sadece sayısının ve süresinin çok olmaması önemli diye biliyorum.Bugün benim karnım çok sırt sertleşiyor ya. O hani kafa dayıyor gibi olan hissiyat var ya, o. Herhalde saatte 1 kere olmuştur sabahtan beri, birkaç saniye sürüp geçiyor
ya ben de ilk hamileliğimde bu cümleleri duydukça sinirleniyordum. şimdi bir çocuk annesi ve hamile biri olarak başkasına asla söylemem. her dönemin zorluğu farklı ama insanların en zorunu kendileri yaşıyor sanıyorlar. şimdi oğlum bire başladı bunun da zorluğu bambaşka. bebekken de uyumuyordu o da ayrı bi sıkıntıydı. her dönem farklı bir şey oluyor işte ama yanında sen de çocuk da gelişiyor ve sisteme alışıyorsun.Her şeyleri abartı . Bu ara uyu son uykuların nidaları atıyorlar bana hayır sanki uyuyabiliyorum saatte bir çişi ayrı ,uyandıktan sonra pozisyon alması ayrı . Hayır uyuduğumu nerden biliyorsun :) az bi şikayet etsem bu zamanlarını ararsınlar .hep olumsuz , hep bi korkutma . Tamam en dayanıklı sensin bir tek sen yapabilirsin diyesim geliyor da inşallah diyorum dumur olmalarını izliyorum :) ben de bundan muzdaribim :)
thnx canım ya ben de beğendim buraya yaptırıcam sanırımBen de burada yaptiricam yuksek ihtimal tatlim , ben sordum bi sene icinde tuketilebilir dedi
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
ne kadar yav sordunuz mu fiyatBurayı da ekledim ama baya pahalı bunların çikeeleeetaasıı
Yiiiiaaaaa erkek miymiş iki numaraBenim de bebeklerim sağlıkla gelsinler , nasip olsun inşallah Ece ve Giray koyacaz isimlerini :)
Hangi sayfa bu anamBende bu magnetleri yaptırıyorum 50 adet sadece akrabalara dağıtmalık çok ilgililer tavsiye ederimm isteyene mevlüte tesbih düşünüyorum
Kesinleşti gibi diyelim :) ama saklanıyor hiç göremiyoruzYiiiiaaaaa erkek miymiş iki numara
Benim kızım da asla yüzünü göstermiyor bacak arasını nasıl açmaz ya ahahaha ay inanamıyorum kaç aylık oldu bi de minnoşa bakKesinleşti gibi diyelim :) ama saklanıyor hiç göremiyoruz
Çok rahatlattın ya sağolKızlar vajinismusa yakın bir geçmişi olan gebeliği boyunca ilişkiye girmeyen ben çatı muayenesini anlamadım bile. Asla endişelenecek bir şey yok. Çatalda olmak zaten işleri kolaylaştırıyor e bi de yapan kişi doktor..
Bu arada sertlesmeler falan normal diyorum da ben ilk gebeligimde sancıları hiç hissetmedim nst de çıkıyordu ama ben hissetmiyordum. Farklı bir durumda ayırt edebilirim umarım
Ayy sağlıkla zamanında sürprizsiz gelsinler de :) biz de daha foti moti alamadık . Direkt sağlıkları iyi mi , erken gelme ihtimalleri var mı kiloları iyi mi ona odaklanıyoruz eşimle doktorum da keza öyle . Diğer her şey bize çok lüks geliyor :) sormuyoruz bileBenim kızım da asla yüzünü göstermiyor bacak arasını nasıl açmaz ya ahahaha ay inanamıyorum kaç aylık oldu bi de minnoşa bak
Son cümleniz öyle doğru ki gerçi hepsi doğru da o ayrı etkiledi beni hahaÇevrenin negatif tutumu hamilelikten, hatta öncesinden başlayıp sonsuza kadar devam ediyor sanırım. Benim ilk çocuğum daha büyük, ergenlikle korkutma başladı mesela
İlk aylarda şimdi rahatsın ek gıdaya geçsin de gör, ayaklansin da gör, iki yaş sendromunda gör, o geçer üçü dördü beşinde gör, kreşe başlasın da gör, okula başlasın ödev yaptır da gör diye sonsuza kadar devam ediyor. Allah sağlıkla nasip kısmet etsin de görelim yani hepsi bir aşama, hepsinin bir başka güzelliği var ve belki ben tüm bunlardan çok mutlu olup hiç sizin gibi düşünmüyorum. Olamaz mı?
Negatif tutumlu insanlar doğum sonrası anneyi çok negatif etkiliyorlar, bunu bizzat tecrübe ettim. Bir zorluk varsa bile birilerinin şu andan biraz olsun keyif alabiliyorsan bunu yaşamaya çalış, alamıyorsan da geçeceğini bil demesi gerekiyor, öldün bittin bunlar iyi günlerin demesi değil
Senin dediğin yerden az önce sipariş verdim çikolataBurayı da ekledim ama baya pahalı bunların çikeeleeetaasıı
Pahalı olan Mabel çikolatane kadar yav sordunuz mu fiyat
Aaa nerden kız ebrulim şekerden mı?Senin dediğin yerden az önce sipariş verdim çikolata
Evet canım 48 adet metal kutuda sipariş verdim çarşamba kargoya veririz dedi havalar da soğudu artık yaptırayım çıksın aradan dedimAaa nerden kız ebrulim şekerden mı?
Tadına bakınca bana haber eder misin kuzum ya. Ay unutmayyaım dur sana özelden yazayım da de bulayım. Çok merak ediyorum kalitesini. Ben de kasım gibi sipariş vereceğim. ÖÖzel mesajlaşman kapalıymış. Beni unutma kuzum da bana haber et, etiketle beni gelince çikilutalarEvet canım 48 adet metal kutuda sipariş verdim çarşamba kargoya veririz dedi havalar da soğudu artık yaptırayım çıksın aradan dedim
Hedayelik yaptıracak mısın? Sen kendin mı yapmıştın?Evet canım 48 adet metal kutuda sipariş verdim çarşamba kargoya veririz dedi havalar da soğudu artık yaptırayım çıksın aradan dedim
SelamlarrBurda ücretler ne kuzum