Kaydettim canım bunları da. O aspiratör işini öğrenmemiz lazım sanırım ya. Videolarda şey görüyorum. Bir burun deliğinden şırınga ile su çekiyor diğerinden her şey çıkıyor. O teknik ne?Ya o piyasadan toplama olayı o serilerinde üretim hatası falan oluyor ondan. Yoksa bir sorun yok genel olarak. Bu riskli birsey değil zaten kışın nemlendirmek gerekiyor genelde bebelerin burnunu tıkanmasın diye. Ama ekstra bir hastalık durumu olur akıntı tıkanıklık o zaman aspiratörle de cekiyorsun. Otribebe aspiratör kullandım ben hep kızlarda.
Benim eczanede su an sattıgım markalar sunlar
Cano bir bakalım listeye ilk sayfadan. Aşağı yukarı aynı şeyleri yazmışım sanırım. Ya sayıları isteyen artırıp azaltabilir onun için tek 1 doğru yok bence sanki.Kendisi için de 2 gecelik 2 pijama takımı, sabahlık (4 takım olmuş oluyor mesela fazla mı bilemedim) doktoru normal ped istemiş ondan ped almış ama Depend de alıcam demişti, birkaç çorap (ayaklar üşüyomuş ki biz kış anasıyız biz de üşürüz), yüksek bel külot, terlik, vücut ve saç havlusu (aklıma asla gelmemişti mesela bu da mantıklı), göğüs ucu kremi, 1 tane emzirme sütyeni giyip gidicem dedi yedek 1 tane de çantaya koydu, hastane çıkışı için bi yedek kıyafet. Şunları aldı kendisi için de. Küçük boy bi valize sığdı hepsi bence bebek için olanlar gayet yeterli, kendimize yetecek pijama ve gecelik sayısını da çözdük mü onlar da ok bence fkfk
Babaya şey de ekle zaman geçirmek için dergi/gazete dkfkfkfkg terlik de eklesen miiCano bir bakalım listeye ilk sayfadan. Aşağı yukarı aynı şeyleri yazmışım sanırım. Ya sayıları isteyen artırıp azaltabilir onun için tek 1 doğru yok bence sanki.
Ya ahahahah pijama yazarken bile çekindim mesela şey derler mi gerek yok eşofmanla gelirim zatenBabaya şey de ekle zaman geçirmek için dergi/gazete dkfkfkfkg terlik de eklesen mii
Ay onu ben yapamam ya korkarımKaydettim canım bunları da. O aspiratör işini öğrenmemiz lazım sanırım ya. Videolarda şey görüyorum. Bir burun deliğinden şırınga ile su çekiyor diğerinden her şey çıkıyor. O teknik ne?
Bize de lazım terlikkk yürücez doğurduktan sonraYa ahahahah pijama yazarken bile çekindim mesela şey derler mi gerek yok eşofmanla gelirim zatenTerlik mantıklı, mikrop getirmesinler odaya çıkıp girdikçe
Bunu bende medicalden almıştım bazı şeyler abartı gibi eldiven mesela 3 çift diyoKendisi için de 2 gecelik 2 pijama takımı, sabahlık (4 takım olmuş oluyor mesela fazla mı bilemedim) doktoru normal ped istemiş ondan ped almış ama Depend de alıcam demişti, birkaç çorap (ayaklar üşüyomuş ki biz kış anasıyız biz de üşürüz), yüksek bel külot, terlik, vücut ve saç havlusu (aklıma asla gelmemişti mesela bu da mantıklı), göğüs ucu kremi, 1 tane emzirme sütyeni giyip gidicem dedi yedek 1 tane de çantaya koydu, hastane çıkışı için bi yedek kıyafet. Şunları aldı kendisi için de. Küçük boy bi valize sığdı hepsi bence bebek için olanlar gayet yeterli, kendimize yetecek pijama ve gecelik sayısını da çözdük mü onlar da ok bence fkfk
Ya gördüğümüz bi videoda da herhalde 4-5 tane koymuştu kadın, yenidoğan hemşiresiydi. Düşüyor eldivenleri demişti ama bana mantıksız gelmiştiBunu bende medicalden almıştım bazı şeyler abartı gibi eldiven mesela 3 çift diyo
Onu doktora sorabilirsin bence canım hastanede o olanak oluyor mu lazım olur mu ona göre koyarsın bizde daha çözemedik tam ne konulur videolardan gördüğümüz kadarı hepBende 34.haftamdayim hastane çantamı hazırlamaya baslicam ama ne koymak gerekiyor pek bilmiyorum deneyimlilerden destek olabilecek var mıdır mesela göğüs pompası götürülmesi gerekir mi neler eklenmelidir
Aynı yere mi başka yere mi yaptırdın kuzumBen de yaptırdım bundan, daha gelmedi. Atarım fikir olur sana da, 6 harfe 675 tl ödedim kargo dahil
Ben bu hafta beş gündür işyerinde giydim, rahattı. Sanırım hep yürüyünce rahatsız ediyor kuzum. Bi de benimki 39 azcık büyük geliyor bana. Ondan da rahat olabilirBize de lazım terlikkk yürücez doğurduktan sonraben bi terlik aldım Eda'nın önerisiyle vov bi rahatlık olmadı ama onu giyerim belki yine de rahattı. Bi de sezaryen doğuranlarda hep çorap giydiriyolar onu hiç görmedim kimsenin çantasında hastaneden mi veriyolar ki varis için muhtemelen
Eldiven yere düşüyormuş, çıkarıyormuş onun için 3 olabilir canım. Hijyenik olsun diye hastanede takılması lazımmış sanırım.Bunu bende medicalden almıştım bazı şeyler abartı gibi eldiven mesela 3 çift diyo
O bi kabarıklığı var ya o benim ayağımı rahatsız etti ya. Yoksa ilk giydiğimde baya rahattıBen bu hafta beş gündür işyerinde giydim, rahattı. Sanırım hep yürüyünce rahatsız ediyor kuzum. Bi de benimki 39 azcık büyük geliyor bana. Ondan da rahat olabilir
Kendim için alacaklarimi belirledim ama bebeğe kıyamıyorum hiç üşür mü yeter mi hep aklım ondaOnu doktora sorabilirsin bence canım hastanede o olanak oluyor mu lazım olur mu ona göre koyarsın bizde daha çözemedik tam ne konulur videolardan gördüğümüz kadarı hep
Aa niye tüketmiyormuşuZ? Ben de arada yiyordum.Ben geçen yedim haberim olmadan sonra burda okudum tüketilmemesi gerekiyormuş
2 de Aslan var ❤Kızlar bu arada henüz çok az kişi isim belirlemesine rağmen 2 Arda'mız, 2 Mercan'ımız, 2 Güneş'imiz, 2 de Duru'muz var :) Genelde bir tanesi iki isimli olsa da bunların, zevkler yine çok benzer :)
Hııı hiç düşündüğüm gibi bir şey değilmiş. Ağzımıza gelmez di miAy onu ben yapamam ya korkarımteknigin adını bilmiyorum da cok küçük bebeklere de olmaz o zaten. Su fotodaki gibi aspiratör hüp diye agzınla azcık cekiyorsun uç kısmındaki ücgen kısma toplanıyor sümükler. Bebekler sümküremedigi için mecbur böyle cıkartıyoruz işte bunun korkulcak birseysi yok
Annem benim kulağımı çekermiş zamanında direkt ağzıyla hüp diye dkfkfk alt kattaki telefon alarmına uyanırım bence biz de yapalım...Hııı hiç düşündüğüm gibi bir şey değilmiş. Ağzımıza gelmez di miKocam bunu yapmayı bırak yaptığımı görse kusmaya başlar sanki Ama işe yarıyorsa çok mantıklı. Bunun elektrikli pilli vs olanı yok mu?
Aaaa diğer Aslan kim?2 de Aslan var ❤