Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Ben gecen fileden taze sıkılmış nar suyu alıp içtim 😂 bence bunlar kocakarı hurafeleri ya doktorlara sorsan öyle bir şey yok der aynı şey maydonoz içinde geçerli doktorlar bir bahçe boyu toplayıp yemezsen sıkıntı olmaz diyor mesela
Aynen ya illaki 1 kg yersek bi sıkıntı doğuruyodur ama onun dışında bence de no, maydanozda köfteye maydanoz koymayan var dokunur diye 🥲

Aynen ya illaki 1 kg yersek bi sıkıntı doğuruyodur ama onun dışında bence de no, maydanozda köfteye maydanoz koymayan var dokunur diye 🥲
Ay yok artık ya bitkiler bu kadar mucizevi olsaydı azcık tüketmekle o zaman hastalık mastalık da kalmazdı ters mantıkla düşünürsek. 10g maydanozun düşüge sebep verme ihtimali de ne bileyim 😬

Ya kızlarcım bebelere havlu ne aldınız? İlk zamanlar biz havlunun içine ince müslin koyup sarıyoruz bebişi müslin daha iyi su cekiyor diye ama yine söyle yumuş yumuş bir havlu tavsiyesi istiyorum. Linkleyin beni pilizz🫶

Ya kızlarcım bebelere havlu ne aldınız? İlk zamanlar biz havlunun içine ince müslin koyup sarıyoruz bebişi müslin daha iyi su cekiyor diye ama yine söyle yumuş yumuş bir havlu tavsiyesi istiyorum. Linkleyin beni pilizz🫶
Bizde 3 havlu var şu an, ikisini atayım. Bir tane de annem English Home’dan almış tavşan desenli, böyle başlıklı kalitesi falan çok güzel. Önce müsline sarıp sonra bu havluları kullanmak mantıklı geldi bana

Eklentiler

• IMG_5096.png
    IMG_5096.png
    554,4 KB · Görüntüleme: 43
ben de özdilekten aldım kuzu havluları kaliteli oluyor, bebiş için olanlar daha da kaliteli

Lefties almıştım bitane sanırım buydu isim ama şu an orada bornoz göremedim. Bir tane de orange in attığından aldım. O da yumuşacık içine müslinle gayet kullanışlı olur bence. Ben sana şu serum fizyolojik şeysini sorsam. Bir ara epey bir marka da toplandı piyasadan di mi? Biz bunu kullanır mıyız hiç yani riskli mi kendimizin yapması burun tıkanıklığı falan olsa?

Yeni bi doğum çantası videosu izledim, doktoru vermiş kadına listeyi. 3-4 tane hastane çıkışı (1 tanesini battaniyeli vs koymuş diğerlerini geçen konuştuğumuz gibi alt üst takım, şapkalı olanlardan), patikli pijama 2 tane yedek koy demiş doktor. 4-5 tane ağız mendili, 1 penye 1 polar battaniye demiş. Bunu mesela ben yeni gördüm sanki diğer videolarda yoktu, polar battaniye aldık mı ki biz hiç bende yok galiba, neyse. Alt açma bezi (4) 10 kadar bebek bezi, pişik kremi, pamuk, ıslak mendil, emzik, göğüs pompası (doktor koy demiş, belki onların hastanesinde yoktur ama genelde hastanelerde oluyor galiba). Şunları istemiş bebek için

o dedigini ben de yapmistim corabi kesin bacagima gecirdim ama cok bunaltmisti beni o zaman daha havalar da sogumamisti pek. su aralar sicak su torbasi da iyi geliyoe bana cok sicak yapmiyorum. sprey magnezyim doktor onerdi bana burda var ords da kesin vardir
magnezyim jel var sprey yag olani var uyku icin ayri satiliyor kas agrilari icin ayri bak soyle birsey
Aaaaa süpermiş kaydettim canım bunu. Eğer devam ederse bu kramp işi uyku spreyini de denerim mutlaka.
Bu arada kesinlikle sıcak havada mümkün değil zaten dediğim şey. Çok şükür ki havalar serinledi. Önümüz kış. Ben tekrar çocuk yapmaya karar verdiğimde yine böyle olması için çabalayacağım nasipte de varsa tabi :KK70:

Yeni bi doğum çantası videosu izledim, doktoru vermiş kadına listeyi. 3-4 tane hastane çıkışı (1 tanesini battaniyeli vs koymuş diğerlerini geçen konuştuğumuz gibi alt üst takım, şapkalı olanlardan), patikli pijama 2 tane yedek koy demiş doktor. 4-5 tane ağız mendili, 1 penye 1 polar battaniye demiş. Bunu mesela ben yeni gördüm sanki diğer videolarda yoktu, polar battaniye aldık mı ki biz hiç bende yok galiba, neyse. Alt açma bezi (4) 10 kadar bebek bezi, pişik kremi, pamuk, ıslak mendil, emzik, göğüs pompası (doktor koy demiş, belki onların hastanesinde yoktur ama genelde hastanelerde oluyor galiba). Şunları istemiş bebek için
Tamam copy and 1. sayfaya yapıştır :KK70: Thanks canım. Şaka bir yana çok yeterli değil mi? Buna bir de anne için lazım olacakları ekleriz yeter işte. Yani millete kalsa var ya maxi boy kabinle gideceğiz tek gece için.

Tamam copy and 1. sayfaya yapıştır :KK70: Thanks canım. Şaka bir yana çok yeterli değil mi? Buna bir de anne için lazım olacakları ekleriz yeter işte. Yani millete kalsa var ya maxi boy kabinle gideceğiz tek gece için.
Kendisi için de 2 gecelik 2 pijama takımı, sabahlık (4 takım olmuş oluyor mesela fazla mı bilemedim) doktoru normal ped istemiş ondan ped almış ama Depend de alıcam demişti, birkaç çorap (ayaklar üşüyomuş ki biz kış anasıyız biz de üşürüz), yüksek bel külot, terlik, vücut ve saç havlusu (aklıma asla gelmemişti mesela bu da mantıklı), göğüs ucu kremi, 1 tane emzirme sütyeni giyip gidicem dedi yedek 1 tane de çantaya koydu, hastane çıkışı için bi yedek kıyafet. Şunları aldı kendisi için de. Küçük boy bi valize sığdı hepsi bence bebek için olanlar gayet yeterli, kendimize yetecek pijama ve gecelik sayısını da çözdük mü onlar da ok bence fkfk

Lefties almıştım bitane sanırım buydu isim ama şu an orada bornoz göremedim. Bir tane de orange in attığından aldım. O da yumuşacık içine müslinle gayet kullanışlı olur bence. Ben sana şu serum fizyolojik şeysini sorsam. Bir ara epey bir marka da toplandı piyasadan di mi? Biz bunu kullanır mıyız hiç yani riskli mi kendimizin yapması burun tıkanıklığı falan olsa?
Ya o piyasadan toplama olayı o serilerinde üretim hatası falan oluyor ondan. Yoksa bir sorun yok genel olarak. Bu riskli birsey değil zaten kışın nemlendirmek gerekiyor genelde bebelerin burnunu tıkanmasın diye. Ama ekstra bir hastalık durumu olur akıntı tıkanıklık o zaman aspiratörle de cekiyorsun. Otribebe aspiratör kullandım ben hep kızlarda.
Benim eczanede su an sattıgım markalar sunlar

Eklentiler

• IMG_1576.jpeg
    IMG_1576.jpeg
    66,6 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_1575.jpeg
    IMG_1575.jpeg
    43 KB · Görüntüleme: 34
X