Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Niye hırka çok güzel durmuş neden beğenmedin
Yok kız beğendim, çeşitli de giyilir anlamında dedim. Gömlekle denedim evde mesela şu an gömlekle mis gibi giyilir kışın da hırkayla ya da sweatle
Benimki 279 liraydı ama asla 300 değildi ya 279 ya 289 öyle bişey acaba farklı mı kuşum ya nasıl olalar fark etcek

Bak benimki bu baştaki

Kesin senin şundan Orangegreysky yanındakinden
Evet evet dkfkf benimki oymuş korktum bi an...

Aspiratöre mi sırınga diyo onu anlamadım
Videoyu izleyemeden altını okuyup yazmıştım da. Anladım simdiZaten tek kullanımlık okuanus suları oluyor flakonda ben ondan bir iki damla damlatıp aspiratörle cekiyordum sonra oyle temizliyordum bebeklerin burnunu. Normal serum fizyolojik alıp sırıngayla verenler de cok oluyor daha hesaplı o şekilde ama fınırkt diye boşaltmassan sırınganın hepsini minik minik dmla damla sıkarsan doktorun dedigi gibi bişey olmaz bence

Kizlar seker yuklemesi yapdirdim bugun 100 luk yapildi
Aclik 99
60 dk 203
120 dk 149
180 dk 92cikdi sizin kac cikmisdi ve seker takibi yapdiniz mi olcum cihaziyla

Şuan sinirlerim bozuldu kız sen bunlara nasıl susuyorsun ben taramalıya takmıştım onlara söyleyemiyorsam eşime söylerdim o söylerdi
Ben şöyle yapıyorum canım :) Mesela en son yürüyüşe çıkacaktık işte bizim evdelerken, ben adım gibi eminim nazlanacağına. Hadi dedi eşim bu hemen malum cümleleri kurdu. Ben de tamam öyleyse hadi biz çıkalım hayatım dedim eşime. Anne olmaz öyle sen de gel dedi. Yok gelmek istemiyor ısrar etme işte dedim. Ama kayınvalidem renkten renge giriyor bu arada Yok yok gelir o ben biliyorum dedi eşim. Ben de dedim ki evet herkes biliyor gelir zaten dedim çıktım odadan. Sonra eşim geldi yanıma sen niye öyle davrandın bişeye mi kızdın dedi. Her seferinde aynısını yapıyor. Bir kere siz de tamam deyin de bir daha yapamasın dedim. Ya işte yaşlı kendini fazlalık gibi hissediyor gençlerin yanında rahat edemiyor yoksa gelesi var zaten falan dedi. Tamam da gençlerle gece eğlenmeye kulübe gitmiyoruz sonuçta bahçede yürüyüş yapacağız yani ne saçmalık dedim. Boşver ya işte annem biraz öyle işte falan dedi. Ama ben bunu her konuda yapıyorum. Mesela ikramlık bir şey uzatıyorum yemem dediyse geri alıyorum hemen. Sonra yine çocukları götürüp veriyor. En azından bana karşı nazının geçmediğini anladı böyle böyle.

Bu beşik kızımdan kalma üzerindekileri hiç açmamıştık. Bana da fazla geliyor bunlara hışırtılı oyuncaklardan takıyorduk çok daha iyi vakit geçiriyordu.

Kizlar seker yuklemesi yapdirdim bugun 100 luk yapildi
Aclik 99
60 dk 203
120 dk 149
180 dk 92cikdi sizin kac cikmisdi ve seker takibi yapdiniz mi olcum cihaziyla
Şeker var gibi görünüyor bebiş. Bana 75lik yükleme yapıldı. 80 - 155 - 115 çıktı. Düzenli takip ediyorum evde evet genelde bu aralıkta çıkıyor. Ne dedi doktorun?

Şeker var gibi görünüyor bebiş. Bana 75lik yükleme yapıldı. 80 - 155 - 115 çıktı. Düzenli takip ediyorum evde evet genelde bu aralıkta çıkıyor. Ne dedi doktorun?
Dahiliye yolladi kuzu oda olcum cihaziyla olc dedi ve diyet listesi verdi isde malum sekerli seylerden uzakdur dedi yani bende hic oyle seylerle ugrasmayi sevmem olcmekle ugrasmasamda direk diyete uysam diye dusunuyirum ama bilemedim yinede takip etmelimiyim 1 hafta takip yap not al dedi gel tekrwr dedi dahiliyeci

Küvet olayına sıcak su olayına annem şiddetle karşı çıkıp beni de korkutur her zaman canım onu deneyemem Yani sıcak, ılık suya oturduğum an doğuracağım gibi düşünür. Hatta tatile giderken sakın kuma falan yatayım deme dedi
Mg spreyi ilk kez duydum onu bir araştıracağım kulağa çok mantıklı geldi. Dün gece şey denedim bu arada. Bir tane uzun çorabın ayak ucunu kestim ayaklarım açıkta kalacak şekilde bacağımdan geçirdim dizime kadar. O da sıcak tutarak ve biraz da sıkı tutarak büyük oranda fayda sağladı bence. En azından dün gece girmedi diyebilirim. Bir müddet bunu yapıcam. Havalar serin Ankara'da. Geceler ve sabaha karşı özellikle bayağı serin oluyor. Evde pencereler falan tamamen kapalı yatıyoruz ama odanın kapısını tam kapatmıyorum yine de çünkü o zaman tam nefes alamıyormuş gibi oluyorum o nedenle bir miktar soğuk bile oluyor diyebilirim.
Kramp anında buz koymak, kramp geçtikten sonra masaj yapmak, kas ağrısını azaltmak için de sıcak uygulamak en etkili çözümmüş. Ama kramp anında masaj ve sıcak iyi gelmezmiş. Dünkü araştırmalarımdan bunlar da.

Canım sen doktorun dediğini yapmaya çalış. Çünkü o diyetle kontrol altına alınıp alınamadığına bakacak muhtemeln. Ona göre de insülin başlayabilir diyet işe yaramıyor diye. Gebelik şekeri bebek açısından riskli bir durum ihmal etme bir hafta sabah öğle akşam açlık ve tokluk ölç elinden geldiği kadarıyla. Hatta yüksek çıktığında ne yemiş olduğunu bile not et ki onlardan uzak durursun. Örnek 3 dilim ekmek yedin 200 çıktı demek ki ekmeği değiştireceksin daha az yiyeceksin gibi gibi.

Anladim cnm tskr sendemi takip ediyorsun

Bir seyi yanlış yapıyor olabilir misin? Hani onlinesa hareketi tam dogru yapmadıgından olmuştur belki
Evet dün akşamki bana biraz zorlayıcı geldi gerçekten. Ama kramp ondan önceki gece girmişti canım. Yani ikisi de aynı anda var bu dediklerinin.

Anladim cnm tskr sendemi takip ediyorsun
Rica ederimm. Evet ama ben doktor takibinde değilim. Kendim kontrol altında tutmak için. Bazen çok rahatsızlanıyorum mesela bakıyorum şeker yüksek su içiyorum hareket ediyorum birkaç saat hiçbir şey yemiyorum falan. Ya da örnek tatlı bir şey yemek istedim o an şeker yüksek mi bi bakıyorum çok yüksekse daha geç yiyorum düşükse hemen yiyorum öyle.

Seni dahiliye yollamadi ozmn doktorun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…