Niye hırka çok güzel durmuş neden beğenmedinÜstündekini gitmezsen mis gibi giyilir ya, kışın üstüne sweatle falan da giyilir o hırkayı giymeden çeşit çeşit mis
Benimki 279 liraydı ama asla 300 değildi ya 279 ya 289 öyle bişey acaba farklı mı kuşum ya nasıl olalar fark etcekValla kazıklanmışım galiba mağazadan tayt aldım 600'dü ksfklf aynısı mı acaba üzüldüm püüüü
Eki Görüntüle 3484246
Bak benimki bu baştakiValla kazıklanmışım galiba mağazadan tayt aldım 600'dü ksfklf aynısı mı acaba üzüldüm püüüü
Eki Görüntüle 3484246
Kesin senin şundanBenimki 279 liraydı ama asla 300 değildi ya 279 ya 289 öyle bişey acaba farklı mı kuşum ya nasıl olalar fark etcek
Yok kız beğendim, çeşitli de giyilir anlamında dedim. Gömlekle denedim evde mesela şu an gömlekle mis gibi giyilir kışın da hırkayla ya da sweatleNiye hırka çok güzel durmuş neden beğenmedin
Benimki 279 liraydı ama asla 300 değildi ya 279 ya 289 öyle bişey acaba farklı mı kuşum ya nasıl olalar fark etcek
Bak benimki bu baştaki
Evet evet dkfkf benimki oymuş korktum bi an...
Videoyu izleyemeden altını okuyup yazmıştım da. Anladım simdiAspiratöre mi sırınga diyo onu anlamadım
Hangi gratis o bacım bi daha hep oraya gideyim bendeGratis'e girdim kadın sakın sıra beklemeyin bana seslenin ben hemen sizi boş kasadan alırım dedi. Kalbim çıt
Ben şöyle yapıyorum canım :) Mesela en son yürüyüşe çıkacaktık işte bizim evdelerken, ben adım gibi eminim nazlanacağına. Hadi dedi eşim bu hemen malum cümleleri kurdu. Ben de tamam öyleyse hadi biz çıkalım hayatım dedim eşime. Anne olmaz öyle sen de gel dedi. Yok gelmek istemiyor ısrar etme işte dedim. Ama kayınvalidem renkten renge giriyor bu aradaŞuan sinirlerim bozuldu kız sen bunlara nasıl susuyorsun ben taramalıya takmıştım onlara söyleyemiyorsam eşime söylerdim o söylerdi
Bu beşik kızımdan kalma üzerindekileri hiç açmamıştık. Bana da fazla geliyor bunlara hışırtılı oyuncaklardan takıyorduk çok daha iyi vakit geçiriyordu.Acaba bazı şeyleri çok mu abartıyorum diye düşünüyorum bazen, bu dönen şeylerden kullanmayı düşünmüyorum çünkü ben sürekli dönen birşey izlemesem başım döner midem bulanır bebeklerde de aynı etkiyi göstermez mi acaba hep düşünüyorum karar veremedim
Şeker var gibi görünüyor bebiş. Bana 75lik yükleme yapıldı. 80 - 155 - 115 çıktı. Düzenli takip ediyorum evde evet genelde bu aralıkta çıkıyor. Ne dedi doktorun?Kizlar seker yuklemesi yapdirdim bugun 100 luk yapildi
Aclik 99
60 dk 203
120 dk 149
180 dk 92cikdi sizin kac cikmisdi ve seker takibi yapdiniz mi olcum cihaziyla
Dahiliye yolladi kuzu oda olcum cihaziyla olc dedi ve diyet listesi verdi isde malum sekerli seylerden uzakdur dedi yani bende hic oyle seylerle ugrasmayi sevmem olcmekle ugrasmasamda direk diyete uysam diye dusunuyirum ama bilemedim yinede takip etmelimiyim 1 hafta takip yap not al dedi gel tekrwr dedi dahiliyeciŞeker var gibi görünüyor bebiş. Bana 75lik yükleme yapıldı. 80 - 155 - 115 çıktı. Düzenli takip ediyorum evde evet genelde bu aralıkta çıkıyor. Ne dedi doktorun?
Küvet olayına sıcak su olayına annem şiddetle karşı çıkıp beni de korkutur her zaman canım onu deneyememaslinda kuvete ilik su doldurup icine epsom tuzu atip birsz oturunca tum kaslar rahatliyor ama bilemedim hamilelikte onerilir mi. ben yaptim bir kez cok iyi geldi ama oneremem kimseye bazi kaynaklarda hamilelere kuvete oturmasin yaziyor.
Bir de sprey sekilinde magnezyumlar satiliyor mesela huzursuz bacak icin bacaklarina spreyliyorsun sadece, agri kolundaysa koluna hemen emiyor o bolgede etkili oluyor. bir de sicak su torbasi bana iyi geliyor ama sicaksa hava hala bilemedim. o da gevsetip rahatlatiyor baya
Canım sen doktorun dediğini yapmaya çalış. Çünkü o diyetle kontrol altına alınıp alınamadığına bakacak muhtemeln. Ona göre de insülin başlayabilir diyet işe yaramıyor diye. Gebelik şekeri bebek açısından riskli bir durum ihmal etme bir hafta sabah öğle akşam açlık ve tokluk ölç elinden geldiği kadarıyla. Hatta yüksek çıktığında ne yemiş olduğunu bile not et ki onlardan uzak durursun. Örnek 3 dilim ekmek yedin 200 çıktı demek ki ekmeği değiştireceksin daha az yiyeceksin gibi gibi.Dahiliye yolladi kuzu oda olcum cihaziyla olc dedi ve diyet listesi verdi isde malum sekerli seylerden uzakdur dedi yani bende hic oyle seylerle ugrasmayi sevmem olcmekle ugrasmasamda direk diyete uysam diye dusunuyirum ama bilemedim yinede takip etmelimiyim 1 hafta takip yap not al dedi gel tekrwr dedi dahiliyeci
Anladim cnm tskr sendemi takip ediyorsunCanım sen doktorun dediğini yapmaya çalış. Çünkü o diyetle kontrol altına alınıp alınamadığına bakacak muhtemeln. Ona göre de insülin başlayabilir diyet işe yaramıyor diye. Gebelik şekeri bebek açısından riskli bir durum ihmal etme bir hafta sabah öğle akşam açlık ve tokluk ölç elinden geldiği kadarıyla. Hatta yüksek çıktığında ne yemiş olduğunu bile not et ki onlardan uzak durursun. Örnek 3 dilim ekmek yedin 200 çıktı demek ki ekmeği değiştireceksin daha az yiyeceksin gibi gibi.
Evet dün akşamki bana biraz zorlayıcı geldi gerçekten. Ama kramp ondan önceki gece girmişti canım. Yani ikisi de aynı anda var bu dediklerinin.Bir seyi yanlış yapıyor olabilir misin? Hani onlinesa hareketi tam dogru yapmadıgından olmuştur belki
Rica ederimm. Evet ama ben doktor takibinde değilim. Kendim kontrol altında tutmak için. Bazen çok rahatsızlanıyorum mesela bakıyorum şeker yüksek su içiyorum hareket ediyorum birkaç saat hiçbir şey yemiyorum falan. Ya da örnek tatlı bir şey yemek istedim o an şeker yüksek mi bi bakıyorum çok yüksekse daha geç yiyorum düşükse hemen yiyorum öyle.Anladim cnm tskr sendemi takip ediyorsun
Seni dahiliye yollamadi ozmn doktorun kuzumRica ederimm. Evet ama ben doktor takibinde değilim. Kendim kontrol altında tutmak için. Bazen çok rahatsızlanıyorum mesela bakıyorum şeker yüksek su içiyorum hareket ediyorum birkaç saat hiçbir şey yemiyorum falan. Ya da örnek tatlı bir şey yemek istedim o an şeker yüksek mi bi bakıyorum çok yüksekse daha geç yiyorum düşükse hemen yiyorum öyle.
Yok canım bende şeker çıkmadı zaten çok şükür ki. 155 üst sınırı aşmadığı için yediklerine içtiklerine dikkat et şeker, meyve, karbonhidrat vs dedi sadece.Seni dahiliye yollamadi ozmn doktorun kuzum