Geçmiş olsun bir hafta sonra nasıl farkettiniz8+5 te durmuştu kalbi maalesef ama 1 hafta sonra falan fark etmiştik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun bir hafta sonra nasıl farkettiniz8+5 te durmuştu kalbi maalesef ama 1 hafta sonra falan fark etmiştik
Canım benim de Bi iki gün kayboldu belirtiler şimdi geri geldi merak etmeGünaydın canım benimde dünden beri belirtilerim kesildi sanki gebe değilim korkuyorum keseyi gördük sadece 6+0 da bakalım hayırlısı
Canım gerçekten yüzük gibi duruyo ne kadar enteresan Allahın varlığına bir delil adeta ne güzel işleri var yaradanGünaydın canım kızlar durum güncellemesi yapıyorum hemen. Dün çok kötü bi geceydi bulantı öksürük burun akıntısı hepsi üst üste geldi az önce doktoruma gittim. Bebeği gördük 2 cm olmuş daha çok minik kalp atışını da az da olsa duyduk gümbür gümbür olmasa da kalp atışı oluşmuşdoktorum kbb ye yönlendirdi augmentin e başlıyorum ne yazık ki yoksa iyileşemezsin dedi mecburen kullanacağım bizde durumlar bu şekilde
![]()
önce kahverengi lekelenmem oldu bikaç gün sonrada kanama olduGeçmiş olsun bir hafta sonra nasıl farkettiniz
Benimde pembe bazen kahve rengimsi kanmam var doktor kese veya etrafında kanama yok dediönce kahverengi lekelenmem oldu bikaç gün sonrada kanama oldu
ben şuan 9. haftadayım benim önceki gebelikte bebeğin suyu eksikti progesteron falan kullanmıştım en baştan sıkıntılıydı yaniBenimde pembe bazen kahve rengimsi kanmam var doktor kese veya etrafında kanama yok dedisiz kaçıncı haftanızdaydınız
Anladım canım yani belirti veriyor mu diye merak ettim Allah şu an karnında olan bebeğine sağlık versin sağlıkla doğurmayı nasip etsin.burda olanlarla sağlıkla kucağımıza aldığımız günlerdede konuşmayı nasip etsin inşallah aralık ayındaönce kahverengi lekelenmem oldu bikaç gün sonrada kanama oldu
Ay hdi inşallah ya valla ağrım sızım olunca seviniyorum bebiş var diyeCanım benim de Bi iki gün kayboldu belirtiler şimdi geri geldi merak etme![]()
Ayyy inşallah canım çok uzak geliyor o ihtimal bana şu anArada bir kasım annelerine girip bakıyorum ne aşamadalar hangi haftada ne yapmışlar diye ay şuan mesela cinsiyet öğrenme aşamasındalar bir ay sonra biz de o aşamada olucaz inşallah![]()
Su, kefir, portakal suyu hariç bi şey içemiyorum canım. Öncesinde kefir içmediysen sadesine alışman zor benim alışmam herhalde 1 senemi almıştıSağlıklı diye kefir aldım bir yudum içtim ben ve fasulyem hiç sevmedikneler yiyip içiyorsunuz sevgili anne adayları
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, amin inşallah...1senedir deneyen pko lu biri olarak söylüyorum ki hiç düşünmediğimiz üstüne düşmediğimiz ay hamile olduğumu öğrendim bende senin gibiydim hep dolaşırdım bu başlıklarda hiç ummadığın an gelip seni bulacak bebeğin emin ol canım benim olacak![]()
Çok zor şeyler yaşamışsınız ama olumlu düşünmekte fayda var inşallah sağ Salim kavuşursunuz bebişinize benim göğüs hassasiyetim kaldiSelamlar herkese
Ben de inşallah Aralık annesi olacağım. Bu gruba katılmak için biraz bekledim çünkü daha önceki kayıplarımdan dolayı endişelerim vardı. Halen var aslında. Şuan 8+2 günlük hamileyim. Haftalık olarak gidip bebeğimin kalp atışlarını duyuyorum ama gidene kadar dokuz doğuruyorum çünkü korkuyorum. Psikolojik mi bilmiyorum ama bugün belirtim azalmış gibi hissediyorum. Karnım yumusamıs gibi geliyor ve kasılma yok.korkuyorum.
Oysa dün kalp atışını duydum.
İlk gebeliğimde turner sendromu varmış bebeğimde 8+3 te kalbi durdu kürtaj oldum. Tekrar hamile kaldım ve bu sefer beta hcg artmadığı için sağlıksız gebelikti tekrar kürtaj oldum. Bu üçüncü. İnşallah hepimiz sağlıkla bebeğimize kavusuruz ve bu kaygılı dönemleri atlatırız
Sizler de belirtiler nasıl?
İlk haftalar kasık ağrılarım kramplarım oluyordu Bu ara yok ilk gebeliğimde mide bulantısı 4 ay yaşadım bunda şimdiye kadar hiç bulantım olmadı herkeste farklılık gösterir bu durum stres yapmayın lütfenİnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
Karnınızda sertleşme öldürdüğünüzde hapşırdığınızda hafif kramp vs var mı sizde? Benim en yaygın belirtim bunlar ve göğüs ağrısıydı ama bugün hissetmiyorum.
Doktora gitsem kafayı yediğimi düşünecektir :)
Miğde bulantım hiç denecek kadar az oldu hep…
Benimde belirtilerim gitti göğüs hassasiyetim bulantım kalmadı. Korkuyorum ama bi anda da kesilmez diye kendi kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum çarşamba günü gayet sağlıklıydı çünkü :/ benim de düşüklerim var içim içimi yiyor ama ilaçlara devam ediyorum leke veya kanama olmadıkça cumaya kadar bekleyeceğimİnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
Karnınızda sertleşme öldürdüğünüzde hapşırdığınızda hafif kramp vs var mı sizde? Benim en yaygın belirtim bunlar ve göğüs ağrısıydı ama bugün hissetmiyorum.
Doktora gitsem kafayı yediğimi düşünecektir :)
Miğde bulantım hiç denecek kadar az oldu hep…