Kızlar size güncel gelişmeleri aktarıyorum
Demiştim ya kv ctesi habersiz geldi -yine- eşim gönderdi diye, ben hastaydım epey sesim falan kötüydü o gün fark etti yok bi şeyim gribim dedim neyse. Pazar günü beni aradı açmadım, hemen eşimi aradı kumral nasıl dedi, iyi yatıyo dedi kapattılar. Dönmedim sonra aramasına. Ben de dün instagramdan falan kısıtladım keko gibi her şeyime yorum yapıp duruyo, ben de o görsün diye agresif şeyler paylaşıyodum devamlı onu da bitirmek istedim. Dün saat 5 gibi yattım oyalandım kitap falan okudum 11de telefonuyla uyandım sinirim tepeme çıktı yine bunun telefonuyla güne başlayınca. Açmayayım dedim sonra yetişemedim aradım meşgul, eşim yazdı annem seni aradı mı ahahahahaha ağlıyo kumral niye ihtiyaçlarını bana söylemiyo diye dedi ühühüh yapmaya başlayınca telefonu suratına kapattım haberin olsun sakın yüz verme vicdanına sahip ol soğuk davran dedi dalga geçti. Tamam dedim aradım, nasılsın dedi iyiyim sağol dedim, bizim burda bi kahvaltıcı var hadi gel kahvaltı yapalım dedi -hastayken bile eve değil dışarı çağırma detayı ahfkshdksjs- hayır arkadaşım gelecek onunla olacağım dedim -böyle bi şey yok- neden senden haber alamıyorum ihtiyaçlarını söylemiyosun çorba falan yapardım dedi, benden haber alacağın bi durum yok alt tarafı grip oldum abartılacak bir durum değil çorbam da vardı gerek yok sağol dedim kapattık telefonu. Bu arada ağlama falan yoktu sadece çok panikti, resmen oyuncağı elinden alınmış gibi yoksunluk krizine girmiş ruh hastası kadın oğluna şov yapıyo allahtan o da suratına kapatıyo ajfksksk bize ne kadar taktığını anlamış oldum böylece resmen barbie bebek gibi benimle takılıp vakit geçirmek istiyo ama ben ona değil o bana gelecek o detay çok önemli. Artık bir nebze de olsa anlamıştır diye düşünüyorum, sorarsa noluyo falan diye sakince her şeyi anlatıcam çok üstümüze düşüyosun rahatsız oluyoruz vs gibi. Sizce tünelin sonunda ışık var mı bacılar?