- 2 Ocak 2021
- 4.245
- 4.389
Hii ben de ondan aldim sonra bi pisman oldum acaba cok mu acik diye ama dusundugumden daha koyu geldi oyuzden sevdim . Insallah denk geliraçık gri stoğu bitmiş neyse her hafta indirime giriyor nerdeyse bu gelit
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hii ben de ondan aldim sonra bi pisman oldum acaba cok mu acik diye ama dusundugumden daha koyu geldi oyuzden sevdim . Insallah denk geliraçık gri stoğu bitmiş neyse her hafta indirime giriyor nerdeyse bu gelit
Ben de şöyle biliyordum çoğul gebeliklerde anne isterse 30. hafta itibariyle ayrılabiliyor. Yani o +2 haftayı doğum öncesinde kullanabiliyor. Arkadaşın da riskli gebeliği olduğu için olabildiğince erken ayrılmak istiyor sanırım ki heyet raporunu dahi kullanmış.30 hafta değil canım 16+2 hafta. Yani çoğul gebelik olursa sadece 2 hafta uzuyor raporun. Normalde 32. Haftada çıkabilirsin bu 16 haftalık rapor sürecine . Ama maaşım yatsın ben biraz daha çalışacağım hem doğumdan sonrasına kalsın izinlerim dersen doktordan 32. Haftada da değil de 37. Haftada bu 16 haftalık rapor iznine ayrılmak istediğini ve 37. Haftaya kadar çalışabileceğine dair rapor alman gerekiyor . Bu rapor olmadan işveren seni 32. Haftadan sonra çalıştırmaya devam ederse ve bu farkedilirse işverene ait olur sorumluluk suçlu olur
Sor sor ne duyarsan bize de yaz En iyi haber akışı burada vallaAy evet ben de doğum yapan arkadaşa sordum neler başvurmuş o iyi bilir görümcem de insan kaynaklarında çalışıyor bi de ona sorcam
Bence de kullan canım çabuk da dolmuyor. Benim 2 aydır hiç ilerlemedi günde 2 tane almama rağmen. Ama benim unuttuğum atladığım da çok oluyor ya. 3 gün üst üste günde iki tane içemedim daha :/Umarim cabucak dolar depolar falan hic sevmiyorum kan ilaclarini. Aile hekimi doguma kadar kullan dedi ama kendi doktorum ne der bilemiyorum
Aslında şekerli hiçbir şey de yok öğününde yine de çok yüksek çıkmış. Açken kaçtı? Başlangıcı yüksekse ondan da olabilir belki.evet benimde sabahları daha yüksek çıkıyor. bak bir saat önce 1 adet haşlanmış yumurta 1 çay bardağı süt 4 zeytin 1 domates yedim ekmek falan yok . 146 çıktı. ama açım yani.
Aşırı katılıyorum şu lafa ya.Erkeğin az konuşanı hiçbir şeye karışmayanı makbul özr dlrm cinsiyetçiliğim için sjfksjsks
Magnezyum magnezyum magnezyum başka çözümü yok beybi2 gün önce sabah kramp girdi bacağıma. Hala ağrıyor yav ne biçim krampmış
Magnezyum kullan kullanmıyorsan kuzum doktoruna söyle kramplara en iyi o geliyo2 gün önce sabah kramp girdi bacağıma. Hala ağrıyor yav ne biçim krampmış
Duruyor evde o da yav içeyim bari. Magnezyumun kramplar dışında bize bi faydası var mı? Yani bebeğe daha doğrusuMagnezyum magnezyum magnezyum başka çözümü yok beybi
bende magnezyum sonrası kramplar bitti bi de günde en az 15 dk yürüyorum artık. mag4 önerdi bana doktor gece ayrı gündüz ayrı şeklinde 2 hap. herkese tavsiye ederim. şekeri keseli el uyuşukluğum da biraz geçti. bi yandan arızalanırken bi yandan da düzeliyorum çaktırmadan dfjknkjd2 gün önce sabah kramp girdi bacağıma. Hala ağrıyor yav ne biçim krampmış
Magnezyum kullan kullanmıyorsan kuzum doktoruna söyle kramplara en iyi o geliyo
Verdiydi bana da magnezyum ama kullanmıyodum kullanayımbende magnezyum sonrası kramplar bitti bi de günde en az 15 dk yürüyorum artık. mag4 önerdi bana doktor gece ayrı gündüz ayrı şeklinde 2 hap. herkese tavsiye ederim. şekeri keseli el uyuşukluğum da biraz geçti. bi yandan arızalanırken bi yandan da düzeliyorum çaktırmadan dfjknkjd
kullan beybi daha da beter olacak bu ağrılar çünküVerdiydi bana da magnezyum ama kullanmıyodum kullanayım
Bebek senin depolarındakini kullanıyordur sende azalıyor işte. Onun da kemik gelişimine yararı vardır bence. Ben de düzenli kullanmıyorum ama sıkıntılarını yaşıyorum yani. Doktora da dedim kramplar giriyor arada bacağıma ama magnezyumu bir türlü düzenli kullanamadım dedim. İleride daha ciddi sıkıntılar doğurabilir kramplar karnına göğüs kafesine falan da girer çok korkutucu olur düzenli kullan dedi. Gerçekten de bir arkadaşımın devamlı göbek deliğinin etrafına girdi doğuma yakın zamanda.Duruyor evde o da yav içeyim bari. Magnezyumun kramplar dışında bize bi faydası var mı? Yani bebeğe daha doğrusu
Ayy tövbeler olsun, kullanayımBebek senin depolarındakini kullanıyordur sende azalıyor işte. Onun da kemik gelişimine yararı vardır bence. Ben de düzenli kullanmıyorum ama sıkıntılarını yaşıyorum yani. Doktora da dedim kramplar giriyor arada bacağıma ama magnezyumu bir türlü düzenli kullanamadım dedim. İleride daha ciddi sıkıntılar doğurabilir kramplar karnına göğüs kafesine falan da girer çok korkutucu olur düzenli kullan dedi. Gerçekten de bir arkadaşımın devamlı göbek deliğinin etrafına girdi doğuma yakın zamanda.
EVET AÇLIĞIM YÜKSEK ÇIKTI 110. ama işin ilginç yanı evde açlık yüksek çıkıyor sağlık ocağında iki keredir 83 çıkıyor . anlam veremiyorum . ya o kadar canım tatlı çekiyor kiii anlatamam . nasıl geçecek bu günler bilmiyorumAslında şekerli hiçbir şey de yok öğününde yine de çok yüksek çıkmış. Açken kaçtı? Başlangıcı yüksekse ondan da olabilir belki.
Ben bugün cihazı evde unutmuşum şu an bence çok yükseldi ama ölçemiyorum. İlk defa biraz çokokrem yemiştim çok canım isteyince 2 dilim ekmek peynir zeytin. En az 160tır şu an bence
Yok anam hele benim işime karışan eş evlerden ırak yani. Siz anlattıkça bana fenalık geliyor ama o tarz eşlerin artıları da farklıdır tabi bir şey diyemiyorum ama benlik değil, idare edemem kesinlikle. Bazıları sempatik buluyor konuşkan erkeği benim içim sıkılıyor, benim beyimin de ağzından zorla laf alırsın hele ki toplum içinde dengeyi kurmak lazımAşırı katılıyorum şu lafa ya.
Arkadaşımın evinde güneş gözlüğümü unutmuşum birkaç gün önce. Dün de doktor dönüşü uğrayalım da alalım dedim eşime. Kızı aradım o da annem burada hadi gel beraber otururuz falan yaptı ısrarla. Sonra biz o ara biraz gecikince kız kendisi aradı gelmediniz nerede kaldınız falan. Az sonra gelicez dedim yine ısrar etti yukarı çık karpuz kestim yeriz falan filan. Dedim yok hiç içeri geçmeyeyim alıp gideyim ben. Tamam ben indiririm gözlüğü sen yaklaşınca ara dedi. Ayyyyy bizimki yol boyu tutturdu aşağıya inmesi ayıp, senin çıkman lazım, hatta çağırdı o kadar nezaketsizlik olmasın otur 10-15 dk, oturmayacaksan bile senin gözlüğün senin alman gerekir vik vik vik. Sinirimden saçını çektim resmen o anda shhsjsj
Ya sana ne sana neeee sen neden karışıyorsun çıkarım çıkmam o iner inmez sana ne oluyor yani. Gerçekten erkekler sadece sussun ve söyleneni yapsın bu hayatta ya
Teşekkür ederiz, inşallah severHadi gule gule kullansin bebisin