- 12 Temmuz 2022
- 25.196
- 3
- 89.896
- 528
Valla bende hiç bulantı vs olmadı, içtim bekledim normaldi ama bulantısı olanlar kötü geçirenler de oluyormuş sanırım. Olabilecekse biri eğer neden olmasın ama çok da zaruri değil zaten doktor yanında olacaksınYa yanımda birinin olmasına gerek var mı sence?
Yav eşim gelir de hasta o da, taksiyle git gel yapıyorum acaba dedim. Anam tatilde kv zaten son aranacaklar listemde ajfldkdkdValla bende hiç bulantı vs olmadı, içtim bekledim normaldi ama bulantısı olanlar kötü geçirenler de oluyormuş sanırım. Olabilecekse biri eğer neden olmasın ama çok da zaruri değil zaten doktor yanında olacaksın
evet kemiklerim işlevini kaybetmiş gibi hissediyorum . yarım saat yürüsem bacaklarım ağrıyorBu yüzden hızlı kilo alınıyor işteben de annemin yanında kalınca bi anda arttı kilo ama yokken asla artmıyor bel ağrısı dün gece ağlattı beni ya temizliğe mi başlasak napsak ufaktan kaslarım erimiş gibi geliyor djdjd
Boşver gerek yok o zaman ya gazı kaçmış gazoz içip kanını verip dönersindiYav eşim gelir de hasta o da, taksiyle git gel yapıyorum acaba dedim. Anam tatilde kv zaten son aranacaklar listemde ajfldkdkd
Djdkdjdkkd fenalaşan kusan falan olmuş benim tansiyonum hep düşük bi de kusup kepaze olmayayım dedim ama olsundu…Boşver gerek yok o zaman ya gazı kaçmış gazoz içip kanını verip dönersindi
Cevap veren oldu mu bilmiyorum okuyarak geldiğimden görünce yazayım dedim.. sezeryan oldum ben ama sütüm geldi bebek memeyi tuttu emmeyi sevdi de ama bize yine de bı kağıt verdiler şu mamayı alın bı emzir bı mama ver üç dört gün kullan sanirilik açısından dediler. Onu da biberon ile vermedik kaşıkla falan ver dediler yani bebeğin biberona alışmasını istemediklerinden dolayı. Şuan hemen almana gerek yok doktor bı mama önerir o markayı alırsınız. Mama açıldığı için ben ara ara kullanarak bitirdim emzirsem de verdim sarılık gibi bı durum yaşamadık biz. ama sonra yeniden almadım. Bı de küçük kutu alın zatenHanımlar bi şey soracağımm, kayınvalidem aradı az önce mama seç alalım dedi, niye dedim işte doğumdan sonra süt inene kadar sarılık olmasın diye veriliyor dedi. Daha önce de sormuştum galiba burada ama emin olamadım, araştıran eden var mı bunu? Sezaryenden sonra süt hemen iniyor mu, eğer süt hemen gelmiyorsa sarılık olmasın diye mama mı veriliyor, mama veriliyorsa biz mi götürüyoruz
Sıkıntı orda benimki aliyoAynı durumdayız normalde yemek yapmayı çok severim ama halim yok vaktim de yok bu ara, adam da aç o zaten nöbetli çalışıyor kendisine faydası yok dnfm neyse kilo veriyo olsun
Yazdılar canım evet, hastaneden de veriliyormuş bazen şırıngayla zaten önden almicam o yüzden çok teşekkürlerCevap veren oldu mu bilmiyorum okuyarak geldiğimden görünce yazayım dedim.. sezeryan oldum ben ama sütüm geldi bebek memeyi tuttu emmeyi sevdi de ama bize yine de bı kağıt verdiler şu mamayı alın bı emzir bı mama ver üç dört gün kullan sanirilik açısından dediler. Onu da biberon ile vermedik kaşıkla falan ver dediler yani bebeğin biberona alışmasını istemediklerinden dolayı. Şuan hemen almana gerek yok doktor bı mama önerir o markayı alırsınız. Mama açıldığı için ben ara ara kullanarak bitirdim emzirsem de verdim sarılık gibi bı durum yaşamadık biz. ama sonra yeniden almadım. Bı de küçük kutu alın zaten
Bize vermemislerdi yaYazdılar canım evet, hastaneden de veriliyormuş bazen şırıngayla zaten önden almicam o yüzden çok teşekkürler
Bize yetecek kadar var fkgkg ben de üzülürdüm valla haklısınBize vermemislerdi yahatta bı marka önerdiler yan odada yatan biri vardi hatta başta her mamayı kabul eder mi etmez mj bilemedik acemilik yani. Annemde bı seferlik yapmak için yan odadan istemiş bı tatlı kaşığı mama vermediler bize yetecek kadar var falan demisler bende içse de icmese de git al dedikleri mamayı onu içmiyor mu başka marka gider alırsın diye eşimden aldım hırsımı nasıl bı kaşık mama kiskanilir ya ne insanlar var lohusa halimde buna çok üzülmüştüm
Ayy insanlar ne kötü yaa bi kaşık mama nolur yaniBize vermemislerdi yahatta bı marka önerdiler yan odada yatan biri vardi hatta başta her mamayı kabul eder mi etmez mj bilemedik acemilik yani. Annemde bı seferlik yapmak için yan odadan istemiş bı tatlı kaşığı mama vermediler bize yetecek kadar var falan demisler bende içse de icmese de git al dedikleri mamayı onu içmiyor mu başka marka gider alırsın diye eşimden aldım hırsımı nasıl bı kaşık mama kiskanilir ya ne insanlar var lohusa halimde buna çok üzülmüştüm
Canım randevu verıyolar ona göre ayarlıyorlar aslındaSağlık ocağında tetanoz aşısı yokmuş, şaka gibi
Komple ellerinde yokmuş, stok sorunu var dediler. İlk defa devletin bir şeyinden faydalanacaktım, aman faydalanmayayımCanım randevu verıyolar ona göre ayarlıyorlar aslında
Ölçümlerimi yazıyorum canim 88-132-128Evet ya ben severim yumurta ama sürdürülebilir bi kahvaltı şekli değil benim için 3 ay bu şekilde yapamam yani bi çözüm bulmam lazım olmadı öyle bi şey yapcaz
hayır neden alıyorlarmış anlamadım risk neymiş ki . bebek test dönebilir bu çok normal zaten . doğum kanalınamı girmiş ?Kızlar ben de şimdi kontrolden geldim 27. Haftadayim bebek aşağı dönmüş doktor dedi ki 32. Haftaya kadar degismezse alırızüzdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?