2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 89 40,3%
  • erkek

OY: 114 51,6%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,1%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    221
Kızlar benim grip iyice ilerledi annemler acile gidelim serum taktıralım falan dediler istemedim bilmediğimiz bi ilaç koyarlar içine güvenemedim bi kısım serum takılabilir yazmış bi kısım da serum tehlikeli yazmış güvenemedim napıcam hiç bilmiyorum mahvoldum

Serum taktırın ıyı gelır hamıleyım dıye soylersenız ekstra vıtamın takvısyesı de yaparsınız halsizliğe iyi gelir gecmıs olsun

Canım insanlar hamilelikte daha büyük hastalıklarda atlatıyor. Emin ol hasta olarak durman daha zararlı zaten vücut güçsüz kalıyor bende serum aldım parol türevi bi serum bi sorun olmaz doktorlarda önermez öyle olsa yani bizim düşündüğümüzü doktorlarda düşünür. Daha fazla ilerlemeden git doktora

Acile gidin bence de, hamile olduğunuzu söylerseniz ona göre ilaç katarlar. Serum biraz toparlar. Gribin ilerlemesi daha tehlikeli, acile gitmeyecekseniz de en yakın zamanda uzman doktora görünmeniz daha iyi olur. Çok geçmiş olsun

Aa masallah bi doktor soyle demisti eger fasulyeye benziyorsa ayse kadin dir o diye seninkide net fasulye ye benziyor gibi geldi

Kuzum bilmediğin ilacı niye koysunlar, zaten dosyaya yazıyorlar verilen ilaçları serum takmadan buraya da yazarsın. Böylesi daha kötü güçsüz kaldın iyice

Korktum valla kozlar sadece vitamin bile olsa ne bileyim bişey olur Allah korusun annem bal limon sirke karabiberli bi çay yaptı o baya açtı beni , sterimar burun spreyi aldık , tereyağını eritip üstüne pekmez koyup yedim bogazı yumuşatıyomuş o da iyi geldi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim valla yaaa

Canım kendine eziyet etme bence doğal şeyler hemen iyileştirmez uzatır normal zaman olsa bende öyle yapardım ama senin enerjin iştahın iyi olması lazım ki bebekte güzel beslensin senden zaten şu dönemde bebek sömürüyor seni istesen de hemen toparlanamazsın bencede acile gidip bir serum yaptır arkadaşımda bu şekilde oldu normal gitti serumla atlattı yani korkma doktorlar senden daha iyi bilirler bu durumu kaç tane öyle hasta geliyordur

Kızlar bide kayınvalide ve annenize ne zaman söyleyeceksiniz çok kararsızım üç ay beklemekte belirtiler oluyor çünkü

Kızlar bide kayınvalide ve annenize ne zaman söyleyeceksiniz çok kararsızım üç ay beklemekte belirtiler oluyor çünkü
Ben çoktan söyledim canım, anne sonuçta el değiller. Birkaç arkadaşıma da söyledim de çok yaymadım yine de

Gündüzü tek bir gün içtim hemen bıraktım zaten canım geceler de rahatlattı şükür su içmez ve aç kalmazsam midem rahat şimdilik

Geçen perşembe gitim şimdilik sorun yok dedi
Endişelenmeyin persembe günkü kanamayla aynı devam ediyorsa bir sorun yoktur Allahın izniyle. Aylarca kanaması devam eden bebeğine saglikla kavuşan çok arkadaşım var. Risk olduğunda ilk ka ama için bile yatış veriyorlar ya da farklı önlemler alıyorlar. Siz yine tekrar gidin tabii ki içiniz rahat etsin diye.

11 Nisan da düşük yaptım 1400 idi beta . 15 Nisan 555 çıktı değerim. 26 Nisan da 9 çıkmıştı değer. Şimdi tekrar istedi doktorum beta . 11 çıkmış . Kafam çok karıştı kızlar konu açtım ama sanırım böyle yaşayan kimse yok ne olabilir sizce yarın hastaneye gideceğim zaten ama merak ediyorum sizinle paylaşmak istedim

Eklentiler

• 20240504_155746.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 37
Bu gebeligimi anneme soyledim kayinvalideme fetal dna sonucundan sonra soylerim.
Ilk gebeligimde anneme 3. ayda soylemistim dna sonucunu alinca, kayinvalideme de 5. ayda detayli ultrasondan sonra soylemistin
Pandemide kimse kimseyi gormuyordu zaten :)

Geçmiş olsun öncelikle. Hamile olduğunuzu söyleyince serumun içeriğini ayarlarlar diye düşünüyorum. Zaten gribe verilecek şey de vitamin desteğidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…