- 20 Mart 2024
- 23
- 8
- 1
- 31
Serum taktırın ıyı gelır hamıleyım dıye soylersenız ekstra vıtamın takvısyesı de yaparsınız halsizliğe iyi gelir gecmıs olsunKızlar benim grip iyice ilerledi annemler acile gidelim serum taktıralım falan dediler istemedim bilmediğimiz bi ilaç koyarlar içine güvenemedim bi kısım serum takılabilir yazmış bi kısım da serum tehlikeli yazmış güvenemedim napıcam hiç bilmiyorum mahvoldum
Canım insanlar hamilelikte daha büyük hastalıklarda atlatıyor. Emin ol hasta olarak durman daha zararlı zaten vücut güçsüz kalıyor bende serum aldım parol türevi bi serum bi sorun olmaz doktorlarda önermez öyle olsa yani bizim düşündüğümüzü doktorlarda düşünür. Daha fazla ilerlemeden git doktoraKızlar benim grip iyice ilerledi annemler acile gidelim serum taktıralım falan dediler istemedim bilmediğimiz bi ilaç koyarlar içine güvenemedim bi kısım serum takılabilir yazmış bi kısım da serum tehlikeli yazmış güvenemedim napıcam hiç bilmiyorum mahvoldum
Acile gidin bence de, hamile olduğunuzu söylerseniz ona göre ilaç katarlar. Serum biraz toparlar. Gribin ilerlemesi daha tehlikeli, acile gitmeyecekseniz de en yakın zamanda uzman doktora görünmeniz daha iyi olur. Çok geçmiş olsunKızlar benim grip iyice ilerledi annemler acile gidelim serum taktıralım falan dediler istemedim bilmediğimiz bi ilaç koyarlar içine güvenemedim bi kısım serum takılabilir yazmış bi kısım da serum tehlikeli yazmış güvenemedim napıcam hiç bilmiyorum mahvoldum
Kız diyelim miKızlarrr 8+2 gebeyim sizce cinsiyeti nedir
Aa masallah bi doktor soyle demisti eger fasulyeye benziyorsa ayse kadin dir o diyeYapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 31-12-2024 arkadaşlar dün de sordum kişisel bilgiler bölümü? yada kim ekliyor ise burdan yazsam oluyormu yardımcı olurmusunuz
Eki Görüntüle 3422913
yorumlayacak varmı alttan ultrason kızmı erkekmi :)
Kuzum bilmediğin ilacı niye koysunlar, zaten dosyaya yazıyorlar verilen ilaçları serum takmadan buraya da yazarsın. Böylesi daha kötü güçsüz kaldın iyiceKızlar benim grip iyice ilerledi annemler acile gidelim serum taktıralım falan dediler istemedim bilmediğimiz bi ilaç koyarlar içine güvenemedim bi kısım serum takılabilir yazmış bi kısım da serum tehlikeli yazmış güvenemedim napıcam hiç bilmiyorum mahvoldum
Canım kendine eziyet etme bence doğal şeyler hemen iyileştirmez uzatır normal zaman olsa bende öyle yapardım ama senin enerjin iştahın iyi olması lazım ki bebekte güzel beslensin senden zaten şu dönemde bebek sömürüyor seni istesen de hemen toparlanamazsın bencede acile gidip bir serum yaptır arkadaşımda bu şekilde oldu normal gitti serumla atlattı yani korkma doktorlar senden daha iyi bilirler bu durumu kaç tane öyle hasta geliyordurKorktum valla kozlar sadece vitamin bile olsa ne bileyim bişey olur Allah korusun annem bal limon sirke karabiberli bi çay yaptı o baya açtı beni , sterimar burun spreyi aldık , tereyağını eritip üstüne pekmez koyup yedim bogazı yumuşatıyomuş o da iyi geldi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim valla yaaa
Ben çoktan söyledim canım, anne sonuçta el değiller. Birkaç arkadaşıma da söyledim de çok yaymadım yine deKızlar bide kayınvalide ve annenize ne zaman söyleyeceksiniz çok kararsızım üç ay beklemekte belirtiler oluyor çünkü
Evet öyle doğru ama bilemedim kalp atışını duyunca söyleyeceğim inşallahBen çoktan söyledim canım, anne sonuçta el değiller. Birkaç arkadaşıma da söyledim de çok yaymadım yine de
Gündüzü tek bir gün içtim hemen bıraktım zaten canım geceler de rahatlattı şükürAynen kuzum. Bana doktor rapor verince uyku konusunda rahatladım. Yoksa halim haraptı. Ben şimdi sadece geceleri iki tane içmeye başladım. Bugün beni tuttu kuzum. İstersen sabah içtiğini bırakmaya çalış, uygunsa sana da. Yoksa afedersin insanı mal gibi yapıyor, boş boş bakıyorım etrafa.
Endişelenmeyin persembe günkü kanamayla aynı devam ediyorsa bir sorun yoktur Allahın izniyle. Aylarca kanaması devam eden bebeğine saglikla kavuşan çok arkadaşım var. Risk olduğunda ilk ka ama için bile yatış veriyorlar ya da farklı önlemler alıyorlar. Siz yine tekrar gidin tabii ki içiniz rahat etsin diye.Geçen perşembe gitim şimdilik sorun yok dedi
Bu gebeligimi anneme soyledim kayinvalideme fetal dna sonucundan sonra soylerim.Kızlar bide kayınvalide ve annenize ne zaman söyleyeceksiniz çok kararsızım üç ay beklemekte belirtiler oluyor çünkü
Geçmiş olsun öncelikle. Hamile olduğunuzu söyleyince serumun içeriğini ayarlarlar diye düşünüyorum. Zaten gribe verilecek şey de vitamin desteğidir.Kızlar benim grip iyice ilerledi annemler acile gidelim serum taktıralım falan dediler istemedim bilmediğimiz bi ilaç koyarlar içine güvenemedim bi kısım serum takılabilir yazmış bi kısım da serum tehlikeli yazmış güvenemedim napıcam hiç bilmiyorum mahvoldum
Ben ilk gebeliğimde kalp atışıyla 7. Haftada söylemiştim. Şimdi hemen söyledim kalp atışını birlikte bekledikKızlar bide kayınvalide ve annenize ne zaman söyleyeceksiniz çok kararsızım üç ay beklemekte belirtiler oluyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?