2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 89 40,3%
  • erkek

OY: 114 51,6%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,1%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    221
Canım bu hurafeye göre erkek

Kız

Evet doktorların düşüncesi de hep o sekildeydi kanama ile başladı yüksek doz ilaçlarla tutabilmistik. Su an tam dediğiniz gibi neredeyse yemek dahi yapmıyorum. Bazen evden ruhum sıkılıyor pis ve korkuyormuş gibi geliyor ama daha önemli şeyler var hayatımda diyip bosveriyorum. Devleti de denedim de burada giden arkadaşlar varsa biliyorlar insanın yüzüne bile bakmıyorlar

Merhaba hanımlar. Ben burayı yeni keşfediyorum. 14 Aralık beklenen doğum tarihim. 8+1 haftalık gebeyim . Çok şükür kalp atışını 6+6 da duyduk. Sonradan okudum ki 3 aylığa kadar kalp atışı dinlenmesi doğru değilmiş bebeğin sağlığı için. Ama burda da görüyorum ki çoğu kişi benim gibi dinlemiş kalp atışlarını. Yanlış mu yaptık doktorum da hiç bahsetmedi. Bir de sizde de oluyor mu sürekli, ya bebeğe bir şey olduysa korkusu. Bir de doktora hangi sıklıkla gidiyorsunuz.

Allah Allah ya ne türde bir kanama doktoru aramalısın bence uzun sürmesi normal mi ki pazartesi hemen git canım hatta yarın acile git devam ederse bence
çok geçmiş olsun.bazen olabiliyo böyle uzun süren çok kanama biliyorum arkadaşlardan.karın ağrın varmı canım?inşallah işey yoktur.

Merhaba benim de Şuan 8+1 kalp atışını 6+1de duyduk. Doktorum herhangi bir zararı olup olmadığını söylemedi. Ben de 2 haftadır gitmiyorum doktora. Pazartesi gideceğim. Tekrar ne zaman çağırır bilemiyorum. O korku ara ara bende de oluyor ama gönlünüzü ferah tutun Allahın izniyle sağsalim alalım kucağımıza

Öyle şey olur mu milyonlarca kişi kalp atışını ilk 3 ay içinde dinler zaten doktorlar dakikalarca dinletmiyor en fazla 10 saniye onlarda biliyor yormayalım diyorlar sakıncası olsa o kadar prof doktor var hiçbiri dinletmez atıyor der gönderir. Bide onu kafamıza takmayalım zaten o dediğin şey bendede var bebeğe bir şey olur mu gittiğimde sağlıklı der mi falan diye en son gittiğim doktor olacak olanlara bizim gücümüz yetmez dedi ondan fazla düşünme bunları dedi beni tekrar 12. Haftada çağırdı

Ne belirtilerin vardı ki
Bulantı sırt ağrısı göğüs hassasiyeti şuan hiç biri yok perşembe ran
ilaçları raporlasınlar canım ücretsiz oluyor öyle olunca

Bulantı sırt ağrısı göğüs hassasiyeti şuan hiç biri yok perşembe randevu aldım
Vücut ilk başta belirtileri hamileliğe alışamadığı için verirmiş ondan bu belirtileri yaşarmışız sonradan kaybolmasının nedenide artık vücut bunu normal olarak kabul ettiği için bir yerde bu şekilde okumuştum herkesin farklı oluyor kimi 12. Haftada gidiyor kimi hamilelik boyunca devam ediyor

İçinizi ferah tutun. Bir tanıdığımızın sıkıntılıydı hamileliği hapla düşük yaptırdı doktoru. Birkaç ay adet olmayınca tekrar doktora gitti meğer ikizmiş biri düştü öbürü hapa rağmen düşmemiş. Doğdu şu an iki yaşında. Kendi ailemde bir abimin ikizi diğerinin üçüzü var öyle sorunları, riskleri oldu ki gebelikte ve sonrasında ama çok şükür ikizler 6 üçüzler 3 yaşında şu an. Yani görecek günü varsa hiçbir şey engel olamıyor. Tedbirimizi alıp tevekkül etmeye çabalamayız. Zaten yapacak başka bir şeyimiz de yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…