- 30 Eylül 2016
- 531
- 346
- 36
Canım bence olur kontrolün ne zamanEvet doğru. Göğüs hassasiyeti bulantı çok oluyor sonra kayboluyor iki gün çok vardı dün ve bugün yok bu yüzden tedirgin oluyorum. Hiç olmasa tamam ama olup kaybolabilir mi böyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bence olur kontrolün ne zamanEvet doğru. Göğüs hassasiyeti bulantı çok oluyor sonra kayboluyor iki gün çok vardı dün ve bugün yok bu yüzden tedirgin oluyorum. Hiç olmasa tamam ama olup kaybolabilir mi böyle
Yok bende öyle şeyler çıkmadı gayet normal ama sebebi bilinmeyen düşük oldu. Belki benim hatam dı bilmiyorum 16. Haftada kalbi durmuştu yine bişey çıkmadı tabi seni anlıyorum ama böyle düşüklerden sonra yüzde 70 sağlıklı hamilelik olur diyorlar. Yani benimde genelde öyle oluyordu. Ama burda doktorlar ekstra test falan yamdı sadece folik asidi bırakmadı dedi 9 ay kullandım birde 2 haftaya bir kontrole gitmiştim. Türkiyedeki doktorumda hiçbir teste falan ihtiyaç duymadı bilmiyorum. Bazı doktorlar para tuzağı istersen başka doktora görün. Benim Türkşyedeki doktorum paradan çok bizi düşünür aile doktorumuz ücretsiz 9 ay telefondan takibi yaptı düşün artık.16. haftadaki dusugun sebebinini ne dedi doktor? Sagliksiz embriyomu? Bana da doktor sagliksiz embriyo erken dusukle biter doguma kadar ilerlemez demisti benim de oldu 8. haftada kalbi durmustu sebep yok saglıksızdır demıstı doktor. Sımdı bekliyorum fetal dna yapılıp sonuc cıkana kadar hayal kuramıyorum
Evet aslında en mantıklısı yaptırıp kafamı rahatlatmak inşallah bu sefer hersey yolunda ilerler.eğer maddi gücünüz varsa yaptırın. benim de sizin gibi kayıplarım oldu hatta genetik testi yaptırınca inversiyon cıkmıstı eşimin kramazomunun birinde o yüzden biz her gebelıkte mecbur yaptırıyoruz. her gebelikte sanki ilerlemeyecekmıs hissi oluyor bende de psikolojik olarak cok yıpratıyor bu. test kafanızı cok rahatlatıyor temiz gelince. Su an ben 9. haftayi zor bekliyorum gelse de yaptirsam ona gore yolumu cizsem diye. gebelik kayıpları etkiliyor insanı kolay değil. siz moralinizi yuksek tutun doktorun onerisini maddi gucunuz de varsa uygulayın cok cok işe yarayacak sonucu bilmek
Benim de 14 haftalıkti. İşte bizim o kadar kafamızı karıştırdılar ki şimdiki doktorum değil genetik doktorları falan böyle durumlar tekrarlayabilir gibisinden ama şimdi bunları aklıma getirmek istemiyorum diğer bebekte 10 hafta boyunca hiç kanamam durmamisti ilaçlara ve ignelere rağmen.Kuzum benim daha önce 16 haftalık düşüğüm oldu sonra bir oğlum oldu ama bu dediklerini bana yapmadılar. Tabi ben yurtdışında yaşıyorum belki ondan. Sonraki yine düşük oldu. 2 hafta önce Türkiye deydim ordaki doktoruma göründüm sadece düşüğe karşı progestan ve aspirin verdi o kadar. Kanamam vardı geçen hafta kullandım ilaçlarımı geçti. Senin kaç haftalık kaybın vardı?
Evet ya benim gittiğim hastanede 1800 TL doktorum da sık sık gormek istiyor 1 hafta parayla 1 hafta kontrol muayenesi hemen 1 hafta sonra tekrar randevu alıp o şekilde ilerliyoruzTabi insanı o ay zorlar kesin ama em azından içiniz rahatlar. Zaten bi muayene olmuş 1600 özeller kiliniklerde yarım saat bile durmuyorsunuz. Çok acıyorum aslında o paralara ama olsun sağlık
hangi ülkedesiniz? düşüklerden sonra benim kan pıhtılasmasına bakıldı tiroide bakıldı, rahime bakıldı birsey cıkmayınca en son genetiğe yonlendirilmiştim. 16. hafta cok geç aslında genetik bozukluk olsa genelde 8-9. haftalarda duser demıstı bana doktor.Yok bende öyle şeyler çıkmadı gayet normal ama sebebi bilinmeyen düşük oldu. Belki benim hatam dı bilmiyorum 16. Haftada kalbi durmuştu yine bişey çıkmadı tabi seni anlıyorum ama böyle düşüklerden sonra yüzde 70 sağlıklı hamilelik olur diyorlar. Yani benimde genelde öyle oluyordu. Ama burda doktorlar ekstra test falan yamdı sadece folik asidi bırakmadı dedi 9 ay kullandım birde 2 haftaya bir kontrole gitmiştim. Türkiyedeki doktorumda hiçbir teste falan ihtiyaç duymadı bilmiyorum. Bazı doktorlar para tuzağı istersen başka doktora görün. Benim Türkşyedeki doktorum paradan çok bizi düşünür aile doktorumuz ücretsiz 9 ay telefondan takibi yaptı düşün artık.
Bende öyleydim hatta öğrenmeden önce bile yumurtadan tiksindim şimdi soğumadıkça yiyebiliyorum kuzum çöp yemek ve buzdolabı kokusu başladı şimdideAy yumurtayı görünce bile kustuğum bi sabaha uyandık günaydın güzel kadınlar günaydın asla midem almadı
Bi tanıdığım vardı, bebişi doğana kadar buzdolabı açamadı kızcağız. Bi de yatak odası çok kokuyormuş burnuna ikisinden illallah etmiştiBende öyleydim hatta öğrenmeden önce bile yumurtadan tiksindim şimdi soğumadıkça yiyebiliyorum kuzum çöp yemek ve buzdolabı kokusu başladı şimdide
Normaldir bence ya ben hamile olduğumu gün içinde unutuyorum ara ara aa hamileydim dimi diye güncelleme geliyorBenim belirtilerde gitti :/ normal heralde
ben de böyle hissediyorum. bir günde düştüm resmen :)))Enerjim bi level daha aşağı inerse bayılma olacak adı, ayyy
Senin haftanda bende öyleydim . Sadece uyuyordum işten gelince . İşte de molalarda her fırsatta uyudum . Kafam kalkmıyordu. Yarın 8 haftalık olacak . 7. Haftam diğer haftalara göre daha güzeldi . Mide bulantısını saymazsakEnerjim bi level daha aşağı inerse bayılma olacak adı, ayyy
Makineye 2 tabak koydum, tükendim. 3 saat yatarım şimdiben de böyle hissediyorum. bir günde düştüm resmen :)))
Ben de öyleyim, işten bi kahvaltı yapayım diye izin alıyorum yarım saat uyuyorum falanSenin haftanda bende öyleydim . Sadece uyuyordum işten gelince . İşte de molalarda her fırsatta uyudum . Kafam kalkmıyordu. Yarın 8 haftalık olacak . 7. Haftam diğer haftalara göre daha güzeldi . Mide bulantısını saymazsak
Kız hem de nasıl yaaa havalardan da olabilir bahar rehavetiben de böyle hissediyorum. bir günde düştüm resmen :)))
Bende ekstra bi acıkma hissi yok kuzum. Zaten abur cubur çok atıştırıyordum onları da bırakınca çok bi açlık gelmedi, sadece şekerim düşüyor muhtemelen doktora söylicem o zaman bi gözümü açlık bürüyor onu da atlatıyorum şu an bi dilim bitterle falanKızlar acıkma hissini nasıl ya zaten kilom var ödüm kopuyo kşlo alcam hemen acıkıyom kız daha bir buçuk aylık
Perşembe günüCanım bence olur kontrolün ne zaman
Aynı gün gideceğiz çok heyecanlıPerşembe günü
olabilir, bir de bulantı eklendi üstüne bakalım hayırlısıKız hem de nasıl yaaa havalardan da olabilir bahar rehaveti