- 30 Eylül 2016
- 531
- 346
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kese fotoğrafın varmıYa çok ilginç benim de bulantı yok ama daha erken olabilir? Yani ilerleyen zamanlarda olabilir oğlumda sabahları kusardım bu daha iyi gibi kız mı acaba
Pazartesi inşallahKese fotoğrafın varmı
Bizimde cumaya bakalım hurafeler tutuyor mu sizinle gebeliğimiz aynı ilerliyor benimde ilkimde bulantım vardı bunda şimdilik bir şey yokPazartesi inşallah
Canım senin biraz ileri sanki ben 5+6 sana kız mı demiştikBizimde cumaya bakalım hurafeler tutuyor mu sizinle gebeliğimiz aynı ilerliyor benimde ilkimde bulantım vardı bunda şimdilik bir şey yok
Benim 20 Mart cinsiyet tahmini yapılmadı bana sizinde lekelenmeniz falan var o yüzden dedimCanım senin biraz ileri sanki ben 5+6 sana kız mı demiştik
Yok kuzum oğlan da olmuştu o bunda henüz yok atar mısın kese fotosunu hemen yapıştırayım AhahahaaBenim 20 Mart cinsiyet tahmini yapılmadı bana sizinde lekelenmeniz falan var o yüzden dedim
Evet sanki geniş gibiydi kız yalan bu ya ahahahaa hiç inanasım gelmiyorBenim keseme erkek denmişti galiba dimi
Burda 5+0Yok kuzum oğlan da olmuştu o bunda henüz yok atar mısın kese fotosunu hemen yapıştırayım Ahahahaa
Canım bunda anlaşılmaz ki yeni oluşum en az 6 olması lazım galiba beliegibleşcekBurda 5+0
Cumaya o zamanCanım bunda anlaşılmaz ki yeni oluşum en az 6 olması lazım galiba beliegibleşcek
Şöyle diyim sağda oluşmuş bu erkek olabilir ahahahaaBurda 5+0
Ama böyle belirti kaybolunca korkuyorumBende hiç yok öyle sabah akşam bulantısı falan ama yumurta midemi kaldırdı ya. Zaten sevmezdim artık hiç sevmicem galiba
Hiç inanmıyorum hurafelere ama teşekkür ederimŞöyle diyim sağda oluşmuş bu erkek olabilir ahahahaa
Canım bende de öyle çok belirti yok. Sadece uyku hali ve göğüslerimde hassasiyet var onun dışında gayet iyiyim herkesin bulantılı geçecek diye Bi kaide yok kiAma böyle belirti kaybolunca korkuyorum
Evet doğru. Göğüs hassasiyeti bulantı çok oluyor sonra kayboluyor iki gün çok vardı dün ve bugün yok bu yüzden tedirgin oluyorum. Hiç olmasa tamam ama olup kaybolabilir mi böyleCanım bende de öyle çok belirti yok. Sadece uyku hali ve göğüslerimde hassasiyet var onun dışında gayet iyiyim herkesin bulantılı geçecek diye Bi kaide yok ki