Sezaryende anestezi vericekler ameliyat odaları normaldede soğuk ikisi bir olunca tir tir titriceksin gerçekten daha önce bir çok ameliyat geçirmiş biri olarak en az yarım saat kendine gelemiyorsun ama sonra normale dönüyor kazağa gerek kalmazBen lohusa takımı bulamadım ya, hastanede çok üşür müyüz acaba bi de ameliyat olunca sezaryen hani çıkınca tir tir titrerim gibi geldi gönlüm kazak giymekten yana fkfk
Baby mom markasının atletleri çok uygun fiyatlı ve güzelmiş, 1 tane alır deneriz. Ten rengiyle siyah aldım bir de, teni görsen o kadar iğrenç ki 68 yaşındayım şu an ahfksjdjsDagiyi yazmadım diye üzülmüştüm jdjjdj evet çok çirkinler ya, atlet ve sütyen aynı anda nasıl giyilir bilmiyorum çünkü ben de giymiyorum ama lazım olabilir belki dedim
Ben de çok heyecanlanıyorum yaaaaaa üüüüfffffYa dis kundak ya battaniye bence en kolay zaten arabaya kadar sonrasinda eve gelicek kucumenler , ay bugun cok duygusalim.
Hastaneden hastaneye değişiyor galiba benden 900 lira aldılar hem idrar hemde kanda normal hemograma baktılar 3 kezde şeker için aldılarsağol canım benim. cumartesi yaptırıcam ben de.
Ben diz ameliyatında bile donmuştum yav alt tarafı spinal anestezi aldıydım 1 saat sürmemişti mdmfSezaryende anestezi vericekler ameliyat odaları normaldede soğuk ikisi bir olunca tir tir titriceksin gerçekten daha önce bir çok ameliyat geçirmiş biri olarak en az yarım saat kendine gelemiyorsun ama sonra normale dönüyor kazağa gerek kalmazilk yarım saat bir saat önemli ama battaniyeler yetmiyor
Biz de bugün yüzünü gördük ilk defa, aşırı bana benzettik ve bana da geldi bu kafaYa size de oluyor mu yani bizim uzun süreden sonra oldu tuhaf geliyor birkaç ay sonra evde senin canında biri daha olacak onun sesi yankılanacak bazen düşünüyorum nasıl olacak acaba diye değişik geliyor
Emzirme sütyeni olarak şunlar iyi değil mi ya ben bunu favorilemişim yorumu çok diye MODALADY Kadın 3 Adet Emzirme Sütyeni Fiyatı, Yorumları - TrendyolBaby mom markasının atletleri çok uygun fiyatlı ve güzelmiş, 1 tane alır deneriz. Ten rengiyle siyah aldım bir de, teni görsen o kadar iğrenç ki 68 yaşındayım şu an ahfksjdjs
Anne olmak biraz da 68 yaşında olmak sanırım… bebekler için olan her şey minnoş ve güzelken lohusa anneler için bu durumda olması analığı özetliyor hdjdjddBaby mom markasının atletleri çok uygun fiyatlı ve güzelmiş, 1 tane alır deneriz. Ten rengiyle siyah aldım bir de, teni görsen o kadar iğrenç ki 68 yaşındayım şu an ahfksjdjs
Bedenleri küçükmüş sanırım ya, ben normalde 85c takıyorum zaten bana tövbe olmazEmzirme sütyeni olarak şunlar iyi değil mi ya ben bunu favorilemişim yorumu çok diye MODALADY Kadın 3 Adet Emzirme Sütyeni Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Evet bir beden büyük alın demiş benimki küçük zaten bir tane pentiden alırım birde bunlardan alırım diye düşünmüştüm bendeBedenleri küçükmüş sanırım ya, ben normalde 85c takıyorum zaten bana tövbe olmaz
İyiymiş anam görmedm ben bunuEmzirme sütyeni olarak şunlar iyi değil mi ya ben bunu favorilemişim yorumu çok diye MODALADY Kadın 3 Adet Emzirme Sütyeni Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Djdldjflk gerçekten öyleAnne olmak biraz da 68 yaşında olmak sanırım… bebekler için olan her şey minnoş ve güzelken lohusa anneler için bu durumda olması analığı özetliyor hdjdjdd
sana epey işlem yapmışlar ama normal.Hastaneden hastaneye değişiyor galiba benden 900 lira aldılar hem idrar hemde kanda normal hemograma baktılar 3 kezde şeker için aldılar
Kiz tum liste dedigin ne mesela bi ozet gecsenkızlar haftasonu tüm listeyle beraber e bebeğe gittik en ortalama fiyatlarla 20.000 tl ellerimizden öper kıyafet hariç :)
Listenin içinde ne varkızlar haftasonu tüm listeyle beraber e bebeğe gittik en ortalama fiyatlarla 20.000 tl ellerimizden öper kıyafet hariç :)
Liste falan var mı, merak ettim.kızlar haftasonu tüm listeyle beraber e bebeğe gittik en ortalama fiyatlarla 20.000 tl ellerimizden öper kıyafet hariç :)
Bence gecer ama sen bilirsin hahehcjejcukListe falan var mı, merak ettim.
Yani ben hesaplamadım ama oda + tüm ihtiyaçları 100 bini geçiyor gibi. Aldığın şeylere ve bütçene göre değişir elbette ama hala iPhone’dan ucuz ajfksks
Evet canım kurtulduk şükür. Doktora yazmadım daha çıkmayan sonuçlar var.Tosbiskoo mınıko masallahşeker testı mı yaptırdın bende haftaya gitcem benim kımıldak kızım kaç oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?