- 12 Temmuz 2022
- 25.196
- 3
- 89.896
- 528
Geç çıkardığı için eve alıştı yazmışlar yorumlarda da bilemicim, üşütür hasta olur diye bi süre hiç çıkarmadım demiş kadın.Oha o nasıl bebekmiş yav, yapısaldır evcimendir bebe. Bugün anamla konuşuyorduk SOĞUKTA ÇIKARILMAZ diye darladı beni ama ben doğumdan sonra kendimi iyi hissettiğim gibi çıkarırım dışarı diye düşünüyorum. Bebek arabasıyla gezdirme olmasa bile kanguruya koyup 10-15 dakika hava alsın istiyom, uykusu falan çok daha iyi oluyor öyle
ben 260 tl ödemiştim canımÖzele gidenler siz şeker yüklemesine de para ödediniz mi yaa bize hiç para da demediler
haa tamam ucuzmuş içeceğin parasını alıyolar demek kiben 260 tl ödemiştim canım
Yok yaptırmadım.Fetal dna yaptırmış mıydınız
Ben özelde yaptırdım doktor muayenesi hariç 900 lira para ödedimkızlar şeker yüklemesi testini özel de mi devlette mi yaptırdınız. özel ise ücreti neydi devlet ise nasıl bir sistem işliyor hangi bölüme randevu almak gerekiyor vs
6-7 aylıktan sonra küvet kullanılmıyormuş o yüzden gereksiz bence deniz kenarında ayrı şeyler var bunu bilemedim ama çok yönlü kullanım düşünüyorsan olabilir canımBen buna çok yükseldim. Dün gittim baktım öyle küçük de değil. Ama aşırı pahalı geldi of. Deniz kenarında falan da kullanılır mı bilmiyorum ilerleyen zamanlarda. Ya da internetten satılır mı acabaBeaba Katlanabilir Banyo Küveti - Keyif Bebesi | Kids & Toys
Fransa'nın en keyifli çocuk markalarından Beaba, tüm ürünleriyle Keyif Bebesi'nde sizinle buluşuyor... Beaba Katlanabilir Banyo Küveti tam aradığınwww.keyifbebesi.com.tr
bana sadece 12 saat bir şey yeme dedi. onun dışında etkilemiyor sanırımBir önceki gün akşam yediklerimiz seker yüklemesi sonucunu etkiliyor mu?? Doktora sormayı unuttum yarın sorarım ama bilen varsa diye de merak ettim
bende şaşırmıştım özelde yaptırdım bende. uygun gelmişti banada .haa tamam ucuzmuş içeceğin parasını alıyolar demek ki
Evet bu ama e bebekte 1 buçuk litresi 250 lira canım bakmak istersen geçen indirimde 174 e almıştım benKızlar kızlar deterjan bundan mı alıyorduk?
Siveno %100 Doğal Bebek Çamaşır Sabunu Kendinden Yumuşatıcılı Bitkisel Deterjan Konsantre Vegan 750 ml X 2 Adet
Yani 40 muhabbeti genelde hem dinsel yönden deniyor hemde bizim adetlerimizden kaynaklı olduğunu düşünüyorum mesela akşam ezanından sonra derler çıkmayın özellikle birinci derece hariç akrabalarla görüşmeyin çocuğun anne karnındaki maneviyat ruhu ancak 40 günde gidermiş gözleri bizim gibi görmeye 40 günden sonra başlarmış falan öyle şeylere denk geldim ama diyorum hastane işi olacak mecbur gidicez yani 40 ı beklenmez belki yarı kırkı beklenebilir dışarı çıkmak içinGeç çıkardığı için eve alıştı yazmışlar yorumlarda da bilemicim, üşütür hasta olur diye bi süre hiç çıkarmadım demiş kadın.
Bizim de binanın arkası güzel ağaçlık bi yol. En kötü orada git gel yaparız diye düşünüyorum eğer çok kar kış kıyamet olursa (ki 3 senedir ne hikmetse bizim bu semte kar yağmıyor adam akıllı, sanmam olacağını) ama 40'ının çıkmasını beklemek lazım mıymış
Doktorlar 40 gün beklemeyin, iyi hissedince çıkarın diyorlar bebek. O da ortalama 7-10 günü buluyormuş. İstanbul’a zaten doğru dürüst kış bile gelmiyor artık ya, kar kış kıyamet olmadıkça çıkarılır benceGeç çıkardığı için eve alıştı yazmışlar yorumlarda da bilemicim, üşütür hasta olur diye bi süre hiç çıkarmadım demiş kadın.
Bizim de binanın arkası güzel ağaçlık bi yol. En kötü orada git gel yaparız diye düşünüyorum eğer çok kar kış kıyamet olursa (ki 3 senedir ne hikmetse bizim bu semte kar yağmıyor adam akıllı, sanmam olacağını) ama 40'ının çıkmasını beklemek lazım mıymış
Emzirme sütyeni Penti önermişlerdi, şuan 3 al 2 öde var. Atletde de suwen de var aynı kampanya. Lohusa takımı olarak ben artış diye bir marka var ordan alıcam sanırım, en sade modeller orda. Diğer türlü hepsi dantelli gecelik gibiEmzirme sütyeni alan var mı? Ne alacağız kızlar? Ayrıca bu lohusa takımları modelleri gerçek mi ya, gelinliğim daha sadeydi yemin ederim
Ben lohusa takımı bulamadım ya, hastanede çok üşür müyüz acaba bi de ameliyat olunca sezaryen hani çıkınca tir tir titrerim gibi geldi gönlüm kazak giymekten yana fkfkEmzirme sütyeni alan var mı? Ne alacağız kızlar? Ayrıca bu lohusa takımları modelleri gerçek mi ya, gelinliğim daha sadeydi yemin ederim
Az önce Dagi’den aldım iki tane, aşırı çirkinler ama hepsi aynı çirkinlikte galiba ajfksks atlet hiç giymiyorum ben normalde çok sıkıyor beni o yüzden hiç düşünmedim belki doğumdan sonra alırım. Artış’ı ben de çok sevdim gerçekten.Emzirme sütyeni Penti önermişlerdi, şuan 3 al 2 öde var. Atletde de suwen de var aynı kampanya. Lohusa takımı olarak ben artış diye bir marka var ordan alıcam sanırım, en sade modeller orda. Diğer türlü hepsi dantelli gecelik gibi
Djdksjdksjdksksk sezaryenden sonra hep üşüyor analar yaBen lohusa takımı bulamadım ya, hastanede çok üşür müyüz acaba bi de ameliyat olunca sezaryen hani çıkınca tir tir titrerim gibi geldi gönlüm kazak giymekten yana fkfk
sağol canım benim. cumartesi yaptırıcam ben de.bende şaşırmıştım özelde yaptırdım bende. uygun gelmişti banada .
Dagiyi yazmadım diye üzülmüştüm jdjjdj evet çok çirkinler ya, atlet ve sütyen aynı anda nasıl giyilir bilmiyorum çünkü ben de giymiyorum ama lazım olabilir belki dedimAz önce Dagi’den aldım iki tane, aşırı çirkinler ama hepsi aynı çirkinlikte galiba ajfksks atlet hiç giymiyorum ben normalde çok sıkıyor beni o yüzden hiç düşünmedim belki doğumdan sonra alırım. Artış’ı ben de çok sevdim gerçekten.
Ya dis kundak ya battaniye bence en kolay zaten arabaya kadar sonrasinda eve gelicek kucumenler , ay bugun cok duygusalim.Kızlar, hastaneden çıkarırken vs biz bu bebeleri neye saracağız yav? Astronot tulum mu dış kundak mı? Düzgün bir şey alayım diyorum ama bulamadığım istediğim gibi bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?