- 15 Aralık 2023
- 1.824
- 2.120
- 28
bende sabahları aç karna içiyorum canımYa eczaci bana mutlaka sabah ic dedi ya sabah kahvalti oncesi ya da kahvaltidan 2 saat sonra dedi. Oyuzden bilemedim bi deniyim bakim olmadi aksama cekerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende sabahları aç karna içiyorum canımYa eczaci bana mutlaka sabah ic dedi ya sabah kahvalti oncesi ya da kahvaltidan 2 saat sonra dedi. Oyuzden bilemedim bi deniyim bakim olmadi aksama cekerim
Oyy çok geçmiş olsun. Ablanızın ve yeğeninizin iyi olmasına çok sevindim. Ben normal uzanmayı kastediyordum mutfak dolabından bişey almak gibi. O da mı tehlikeli cam hiç silmedim hamile kaldığımdan beri. O kadar yapmam zaten. Çoğu gitti azı kaldı şükür biraz daha dayanalım, dikkat edelim. Evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alırız inşallahuzanmak biraz tehlikeli canım ben ona dikkat ediyorum daha çok. ablamın doğuma iki hafta bebeğin eşi rahimden ayrılmıştı. çok kanaması oldu. bebek de kendi de iyi şimdi şükür ama o gün tüm camları silmiş uzana uzana. ağır kaldırma konusunda ben de pek dikkat etmiyorum ama uzanmaya tırsıyorum.
ben de kullanıyorum hap olanı sabah aç karnına. bulantı yapmadı bendeKizlar gynoferon kullana var mi ? Mide bulantisi yapiyor mu?
Benim oğlan da öyle ben ne zaman yatıyorum içerde mehter marşı başlıyorbu arada benim kıss gece kuşu olacak galiba . gündüz çok az ama akşama doğru ve tüm gece yerinde durmuyor yandık galiba
Bende gece bir uyanıyorum içim yanmışhayırlı işlerrr zaten şimdiden uyuyamıyorum kiii ... sürekli tuvalet geliyor yok susuyorum illa bişi oluyor. şimdiden alıştırıyor allah bence
Ben henüz alamadım son zamanlar almayı düşünüyorum herkes alsın oncelıkle fıkrını soylesın iyice araştırırımama seçenek çok ınsan şaşırıyor gerçektenBu bebek arabası seçimi çok zor keşke direkt hediye gelse onu kullansak. Yok çift taraflı değil yok çift taraflı ama söküp takıyosun. Yok 360 derece dönüyor ama çok korumalı değil. Aman ya beynim yanı vala.
ilk 1 sene doona alacağım ben. sonra kabin boyu hafif birsey Joie turist olabilir örneğin onun gibi hafif kolay katlanan.Ben henüz alamadım son zamanlar almayı düşünüyorum herkes alsın oncelıkle fıkrını soylesın iyice araştırırımama seçenek çok ınsan şaşırıyor gerçekten
Ben radyologa gittim, onlar da bakıyorlar. Perinatolog daha uzman tabii radyoloji önemli bi şey görürse yine perinatologa yönlendiriyorKızlar detaylı ultrason için radyoloji uzmanı bakar mı şimdi bulunduğum ilde bi özel hastaneyi aradım perinatoloji yokmuş radyoloji uzmanı bakacak dedi napayım sizce ?
trendyolda rugs modern halı diye bi marka var. ben oradan iki halı aldım ikisi de hoşuma gitti. bi bak istersen canımAy herkes bebek eşyası bakıyor ben halı bakıyorum skfkf tüm halılarım shaggy olmasa da tüylü halılar. Evde de kedi var istediğim kadar süpüreyim kumu tüyü çıkmıyor, bebek emeklediğinde çok sıkıntı olacak. Tüysüz düz halı arayışındayımm
Rugs Modern Halı Mira Ar White 2107 Vintage Doku Bej Açık Kahve Halı Fiyatı, Yorumları - Trendyol heh şöyle bişi lazım bana daa, tüylü değil dimi bunlartrendyolda rugs modern halı diye bi marka var. ben oradan iki halı aldım ikisi de hoşuma gitti. bi bak istersen canım
Hoş geldinSelamlar herkese güzel bir hamilelik süreci dileyerek gruba dahil oluyorum
yok kuzu değil. benim aldıklarım değildi yani. bu da çok güzelmişRugs Modern Halı Mira Ar White 2107 Vintage Doku Bej Açık Kahve Halı Fiyatı, Yorumları - Trendyol heh şöyle bişi lazım bana daa, tüylü değil dimi bunlar
Bakayım canım çok sağ olyok kuzu değil. benim aldıklarım değildi yani. bu da çok güzelmiş
anne bebek çantası değilde Bugaboo bebek arabasının çantasını almıstım ilk cocugumda her türlü bebek arabasına takılıyor bugabooyu sattım sonrasında ama çantası elimde kalmısAnne bebek çantası alan var mı kızlar bugün detaylıdan çıktım artık alışverişe başlıyorum