Ben yakinim aslinda birebir mi pekiAnadolu yakasında pilatese başlamak isteyen varsa İdealtepede başlıyorum ben, piyasaya göre daha iyi. Yakınsanız sorayım fiyat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yakinim aslinda birebir mi pekiAnadolu yakasında pilatese başlamak isteyen varsa İdealtepede başlıyorum ben, piyasaya göre daha iyi. Yakınsanız sorayım fiyat
EvetBen yakinim aslinda birebir mi peki
Evet kesinlikle ilişki sebebiyle ona eminim artık bizde bi süre ara vereceğiz mecburHer ilişkiden sonra gelmesi ilişki nedeniyle olduğunu düşündürdü bana. İsterseniz bi doktora danışın yasaklayabilir. Biz gebeliğin başından beri asker arkadaşı olduk. Başta düşük tehlikesi vardı lekelenmelerim oluyordu o süreçte 3 ay yasaktı. Sonra da ben cesaret edemedim. Kaldık öyle.
Oyyyy ne güzel yenidoğana olur mu sizce? Kış bebesi ya 3 ay kullansa yeter gibiEki Görüntüle 3467064 Kızlar ben detaylıdan sonra yeni alışveriş yapmaya başladım ilk aldığım da dış kundak oldu. Aşırı beğendim, baya kullanışlı geldi bana. Hala almayan varsa düşünebilir
Bana olur gibi geldi, aslında göründüğünden birazcık daha küçük yani ancak bir kış kullanılır ama dokusu kumaşı falan baya güzel, pratik olur gibi düşündüm, aynı markanın normal kundağı vardı ama onlardan emin olamadımOyyyy ne güzel yenidoğana olur mu sizce? Kış bebesi ya 3 ay kullansa yeter gibi
Owli çok beğendiğim bir marka zaten, bakayım ben deBana olur gibi geldi, aslında göründüğünden birazcık daha küçük yani ancak bir kış kullanılır ama dokusu kumaşı falan baya güzel, pratik olur gibi düşündüm, aynı markanın normal kundağı vardı ama onlardan emin olamadım
Owli mi anam bu da?Eki Görüntüle 3467082
Eltimin bebesi Ocak doğumlu, Nisan ayında şu fotoğrafı atmışlardı bana.
Ay markasını hiç bilmiyorum ya bana da gönderdiler bana gönderdikleri owli değildi bu da değildir bence, kendi kullandıklarından göndermişlerdir. Boyunu gösteriyim diye attımdıOwli mi anam bu da?
Ben de alacağım zaten bir tane, son ihtiyaçlarımdan biriAy markasını hiç bilmiyorum ya bana da gönderdiler bana gönderdikleri owli değildi bu da değildir bence, kendi kullandıklarından göndermişlerdir. Boyunu gösteriyim diye attımdı
Çok güzel kaç aylık aldın ben yanlışlıkla 3/7 ay, arası almışım çok büyük geldi benim kiEki Görüntüle 3467064 Kızlar ben detaylıdan sonra yeni alışveriş yapmaya başladım ilk aldığım da dış kundak oldu. Aşırı beğendim, baya kullanışlı geldi bana. Hala almayan varsa düşünebilir
Yok hic kullanmadim ben .Bu uygulama da form kısmı var ben cevap yazacak bazen veya soru soracağım olmuyor insanlar nasıl konuşuyor oradan Bi bilgin var mı bu konu da
0-6 ay yazıyor benimkisinde, çok büyük değil zaten şu:Çok güzel kaç aylık aldın ben yanlışlıkla 3/7 ay, arası almışım çok büyük geldi benim ki
Yani görüntüsü benim ki kadar duruyor gerçi küçük almış olsakta bence sabit şekil de ayağını koyamayacağız zaten battaniye gibi Sararız artık0-6 ay yazıyor benimkisinde, çok büyük değil zaten şu:
Owli Bebek Kışlık Dış Kundak Battaniye 0-6 Ay Gri
Bende gyno ferro sanık kullanıyorum benım randevum bır ay sonra doktor kan tahlılı ıstemıs şeker ıstemıs ama bana 75 gr ogtt yazmışBen gyno ferro sanol içiyorum. Bana sa ilk 50 CC yapacaklar bakalım kaç çıkacak benim ki
Kitap, sağlıklı atıştırmalık falan al. Yedek kıyafet de alırsın belki tiksinirsen vs, koltuk varsa üstüne çarşaf götürebilirsin rahat etmek için. Bir de bebişle ilgili yapmadığın aklında olan bir şey varsa liste, aldıklarını yazmak gibi keyifli bir şeyi ayırırdım ben olsam orayaLeydiyyz, refakatçiyken bana önerileriniz nolur? Çamaşır suyu ve şu çamaşır sulu mendillerden alıcam tuvalet için, zaten dk başı enfeksiyon geçiriyorum hastanede iyice korkarım şimdi. Başka unuttuğum nolur acaba
Çarşaf vs alcam evet, kitap okuyamam çok çünkü izin alamadım çalışcam sağlıklı atıştırmalık da alayım hastanede sıkıntıdan 4 kilo almıştım en son yiye yiyeKitap, sağlıklı atıştırmalık falan al. Yedek kıyafet de alırsın belki tiksinirsen vs, koltuk varsa üstüne çarşaf götürebilirsin rahat etmek için. Bir de bebişle ilgili yapmadığın aklında olan bir şey varsa liste, aldıklarını yazmak gibi keyifli bir şeyi ayırırdım ben olsam oraya
Sizden ilk olarak tahlil istenmiş bende direkt 50 olanı içecem gidicem sonra duruma göre ne olur bilmiyorumBende gyno ferro sanık kullanıyorum benım randevum bır ay sonra doktor kan tahlılı ıstemıs şeker ıstemıs ama bana 75 gr ogtt yazmış