Yurtdışından gelecek olanlara tavsiye aldırın oda sıcaklığı ölçme çift yönlü konuşma ekrandan istediğiniz gibi kamerayı döndürme sakinleştirici müzik dinletme özelliği var. İstediğiniz kadar kamera alıp bağlayabiliyorsunuz o ekrana 65 Euro’ya falan geldi.Bebek kamerası ne aldınızz? Wifi olsun istemiyorum korktum accuk
Bi Burhan Altıntop kolay yetişmiyii diye cıkıcak bebeBen paso Avrupa Yakası izliyorum yemek falan yaparkenAkşam da eşimle Kurtlar Vadisi izliyoruz Arada Mozart falan açayım bari bende yavrum şimdiden kültür şoku yaşamasın.
Benim de aynı şekilde sigortam. Detaylıyı sgk karşılamadığı için tss de karşılamıyor. D vit testi vs de aynı şekilde. Şeker yüklemesini karşılıyorlar. Aksini duymadım hiç. Ama yaptırmadan önce sorabilirsiniz yine de herhangi bir sürprizle karşılaşmamak için.
Ben yapmadım sigorta ama şeker yüklemesine ayrı para almazlar diye düşünüyorum aynı kan veriliyor Bi içecek veriyorlar herşeye para alacaklarsa sigortanın anlamı nedir, ben yaptıracaktım medikal 75 bin dedi bana ben kendim onların sunduğu şeyleri yapsam zaten bana 75 e gelir sigortanın anlamı nedir burda
Bende hastaneyi aradım fiyat ve tss karşılıyor mu diye sordum ikisini de yanıtlamadılarBen kullanıyorum, sigortacı karşıladığını söylemişti.
Birşey diyeceğim ben sigorta yapacağım zaman bana liste vermişlerdi neler dahil diye size vermediler mi orda yazar dahil mi değil miBende hastaneyi aradım fiyat ve tss karşılıyor mu diye sordum ikisini de yanıtlamadılarsigortaya ulaşmakta işkence olduğu için canım kızlar sizlere sormak istedim zaten detaylı beni sarstı fiyat olarak şekere de vermek istemiyorum yani tssnin anlamı kalmaz zaten bunu da karşılamazsa
Benim önceki wifiliydi. Güvenlik kamerası görevi görüyor simdilerdeBebek kamerası ne aldınızz? Wifi olsun istemiyorum korktum accuk
Ben bir kontrol bir muayene oluyorum artı tahliller vs hiç para vermiyorum. Demir serumu yazdı doktor sadece serum için eczaneye ödeme yaptım. Detaylıyı hiçbir sigorta karşılamaz ki 1 saat sürüyor neredeyse, ben şu an Medical Park’a gidiyorum perinotoloji için sistemden randevu alamıyorsunuz hastaneyi aramak gerekiyor. O tamamen özel bir muayene, zorunlu da olmadığı için normal.Bende hastaneyi aradım fiyat ve tss karşılıyor mu diye sordum ikisini de yanıtlamadılarsigortaya ulaşmakta işkence olduğu için canım kızlar sizlere sormak istedim zaten detaylı beni sarstı fiyat olarak şekere de vermek istemiyorum yani tssnin anlamı kalmaz zaten bunu da karşılamazsa
Tontik olabilir de olmayabilir deBoyunu sormadım yazıyor ama ultrason kağıdın da hatırlamıyorum şuan ama kilosu 600 gr kilolu Bi bebek dedi yanş ancak olur demek
Ben susuz kalsam sağlık ocağından su istemem ndnggksağlık ocakları şeker yüklemesi yapıyormuş kızlar haberiniz olsun
Yok maalesef vermediler zaten danışmanıma da çok gıcık oluyorum değiştirmediler de öyle kaldıBirşey diyeceğim ben sigorta yapacağım zaman bana liste vermişlerdi neler dahil diye size vermediler mi orda yazar dahil mi değil mi
Kilolu olması sorun değil korkum şekerden kilolu oluyor diyorlar ya tabi dediğin gibi net öyle de olmayabilir doktorlar da kesin sonuç veremiyor tartıya koymuyorlar sonuçtaTontik olabilir de olmayabilir desoylenenlerin %20 altı ya da üstü çıkabiliyor. Benim 38. Haftada 3900 görünüyordu kızım hatta doktor emin olmak için radyologa gönderdi. O da aynisini söyledi 2800de doğabilir 4500 da gelebilir dedi. Sonuç 3 kilo doğdu
Bende özel sigorta yok ama bence karşılar zaten sadece 260 tl verdim yükleme için ekstra . Pahalı bişi değil ya kesin karşılarlar diye düşünüyorumBende hastaneyi aradım fiyat ve tss karşılıyor mu diye sordum ikisini de yanıtlamadılarsigortaya ulaşmakta işkence olduğu için canım kızlar sizlere sormak istedim zaten detaylı beni sarstı fiyat olarak şekere de vermek istemiyorum yani tssnin anlamı kalmaz zaten bunu da karşılamazsa
Ben önce şehir hastanesine gittim 15-20 güne kadar yaptıklarını ama 4 tane doktorları hastaneden çekildiği için artık yapmadıkların söylediler takipli olduğum hastaneye gittim 4.400₺ ye yaptırdım herşeyine detaylıca bakıp anlattı ama yarım saat sürdü sürmedi daha uzun bekliyordum üzüldüm ama bir sorun çıkmadığı için bişey demedimBen bir kontrol bir muayene oluyorum artı tahliller vs hiç para vermiyorum. Demir serumu yazdı doktor sadece serum için eczaneye ödeme yaptım. Detaylıyı hiçbir sigorta karşılamaz ki 1 saat sürüyor neredeyse, ben şu an Medical Park’a gidiyorum perinotoloji için sistemden randevu alamıyorsunuz hastaneyi aramak gerekiyor. O tamamen özel bir muayene, zorunlu da olmadığı için normal.
Bende askı için arayış içindeydim süper oldu çok teşekkürlerİki takım şu askılardan aldım, bayağı esnek -iyi bir şey herhalde kırılmaması için- arayışı olan varsa bakabilir. Pembe ve mavisi de var ben beyaz aldım
Morpanya Sweet 12 Adet Beyaz Bebek Elbise Askısı Fiyonklu Kelebek Bebek Çocuk Kıyafet Askısı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Morpanya Sweet 12 Adet Beyaz Bebek Elbise Askısı Fiyonklu Kelebek Bebek Çocuk Kıyafet Askısı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Her şey iyiyse bebek gösteriyorsa yarım saat sürüyormuşBen önce şehir hastanesine gittim 15-20 güne kadar yaptıklarını ama 4 tane doktorları hastaneden çekildiği için artık yapmadıkların söylediler takipli olduğum hastaneye gittim 4.400₺ ye yaptırdım herşeyine detaylıca bakıp anlattı ama yarım saat sürdü sürmedi daha uzun bekliyordum üzüldüm ama bir sorun çıkmadığı için bişey demedim
O zaman harika herkes bir saat diyince üzülmüştüm açıkçasıHer şey iyiyse bebek gösteriyorsa yarım saat sürüyormuş
sağlık ocakları şeker yüklemesi yapıyormuş kızlar haberiniz olsun
[/QUOTE
Ama ben sordum bizim saglik ocagi yapmiyormus farklimi oluyor ki acaba her sehrin
Sadece şeker değil ki meyvede de şeker var pilavda da şeker var bazı yiyeceklerde maalesef var normalde tatlıcı değilimdir bende de çikolataya aşırı düşüyorum bu araBugün boğazım o kadar çok kuruyor ki o kadar çok su istiyor ki canım korkarım ki gebelik şekeri oldu bendebebekte belki o yüzden öyle kilolu, ben yapı olarak fazla şeker tüketen Bi insan değilim nadir yerim gebelikte de çok sık yemedim ama bunun şeker tüketmekle ilgisi fazla yok demek
Ay bizde eşimle yemek yerken avrupa yakası izliyoruz instadan reels izlerken bebem aşırı hareketleniyordu demek ondan seslere tepki veriyormuşBen paso Avrupa Yakası izliyorum yemek falan yaparkenAkşam da eşimle Kurtlar Vadisi izliyoruz Arada Mozart falan açayım bari bende yavrum şimdiden kültür şoku yaşamasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?